נתיבות - קונים/שוכרים דירה להשקעה/למגורים או כל מידע על נתיבות - נשתדל לרכז כאן.

גם בנחלת בראשית הרוכשים אומרים שלא היה אמור להיות שטחי מסחר מתחת לבית שלהם לפי התוכניות
זה לא נכון, אני עשיתי עבודת שיווק קטנה לפרוייקט הזה בתחילת דרכו, בשלב א, וכבר עוד לפני ההיתרים תמיד התגאינו בזה שיש בפרוייקט שטחי מסחר בין הבניינים. זה היה ידוע מראש.

זה לא נכון, אני עשיתי עבודת שיווק קטנה לפרוייקט הזה בתחילת דרכו, בשלב א, וכבר עוד לפני ההיתרים תמיד התגאינו בזה שיש בפרוייקט שטחי מסחר בין הבניינים. זה היה ידוע מראש.
במקור באמת לא היה אמור להיות בין הבניינים, אלא מתחת לבניינים או משהו אחר, והם עשו שינוי, לרכז את כל המסחר בבנין בפ"ע

לידעתכם לפני שאתם קונים יש 800 דירות למכירה ביד 2 שזה מראה על 'ביקוש' עצום לעיר בדומה לחריש שגם שם יש 800 דירות למכירה
ומבדיקה שערכתי יש מאות דירותשל מחיר למשתכן שהוגרלו ב 19,20 שמשתחררות עכשיו אחרי 7 שנים
בהרבה מקומות בארץ מחיר למשתכן הוריד את מ חירי הדיור ב-20%
בדרך אגב במכיר למשתכן מכרו בין 5.5 ל-6.5 אלף למ"ר בלי מע"מ ללמדך שאם יכולים למכור בזול אם הם רוצים להשתחרר מהדירה (היום מוכרים ב-15 אלף למ"ר מעל פי 2 תחשבו אם לא הגזימו במחיר)

לידעתכם לפני שאתם קונים יש 800 דירות למכירה ביד 2 שזה מראה על 'ביקוש' עצום לעיר בדומה לחריש שגם שם יש 800 דירות למכירה
ומבדיקה שערכתי יש מאות דירותשל מחיר למשתכן שהוגרלו ב 19,20 שמשתחררות עכשיו אחרי 7 שנים
בהרבה מקומות בארץ מחיר למשתכן הוריד את מ חירי הדיור ב-20%
בדרך אגב במכיר למשתכן מכרו בין 5.5 ל-6.5 אלף למ"ר בלי מע"מ ללמדך שאם יכולים למכור בזול אם הם רוצים להשתחרר מהדירה (היום מוכרים ב-15 אלף למ"ר מעל פי 2 תחשבו אם לא הגזימו במחיר)
לא משקף כלום.
חלק לא קטן מהמודעות הן מודעות פיקטיביות, שמפרסמים מתווכים
כך שהיקף המודעות יותר מראה על כמות מתווכים לא קטנה הפעילה בנתיבות...

לא משקף כלום.
חלק לא קטן מהמודעות הן מודעות פיקטיביות, שמפרסמים מתווכים
כך שהיקף המודעות יותר מראה על כמות מתווכים לא קטנה הפעילה בנתיבות...
שזה מראה שהעיר זקוקה לשיווק

גם בעפולה יש כמעט 800 דירות בלוח יד 2
לא הבנתי מה קשר יכול להיות שגם עפולה בבועה רק מה לעשות שהמחירים שם יותר זולים מנתיבות והיא עיר יותר מפותחת וגם היא לא עלתה בשנה האחרונה ממשקיעים חרדים שקנו בפריסליים ב-200 אלף שקל כמו בנתיבות
אבל על זה לא נתווכח (העיקר שהבאתה דוגמא מנצחת ,לא -אין לי נגיעות) ואם אתה שואל בחרדי מה ההבדל שעפולה זה אשכנזי ונתיבות בעיקר ספרדי ועוד

נערך לאחרונה ב:
לא הבנתי מה קשר יכול להיות שגם עפולה בבועה רק מה לעשות שהמחירים שם יותר זולים מנתיבות והיא עיר יותר מפותחת וגם היא לא עלתה בשנה האחרונה ממשקיעים חרדים שקנו בפריסליים ב-200 אלף שקל כמו בנתיבות
אבל על זה לא נתווכח (העיקר שהבאתה דוגמא מנצחת ,לא -אין לי נגיעות) ואם אתה שואל בחרדי מה ההבדל שעפולה זה אשכנזי ונתיבות בעיקר ספרדי ועוד
מה הקשר לבועה
בנתיבות מספר המודעות די קבועה כבר כמה שנים
רבות מהמודעות הן בסה"כ בפרסומות סמויות (או לא סמויות) של מתווכים

ככה אמר לי חבר שקנה בשלב א'

ביררתי שוב ואמרו לי שלא היה מתוכנן שם המלון שנמצא מאחורה או שסיפרו לרוכשים שאין שם כלום ואז הם גילו שמתוכנן שם מלון

משכנת ישראל
אני אתן קצת רקע בגדול מהזיכרון אז אל תתפסו אותי על המילה אם טעיתי תתקנו אותי
בגדול מדובר ב5 בנינים שנמצאים מאחורי רחוב חזני כמדומני שצד אחד זה 3ו4 חדרים ונראה לי שהוא פונה לחזני והצד השני 5 חדרים
הבעיה הגדולה שהם עדיין לא קיבלו אישורי חפירה והשמועה אמרה לי שגם עדיין לא אושרו כל התוכניות של הדירות בעירייה לכן התחילו לעבוד במקביל על אישורי חפירה צפי לדברי המשווק תוך שבועיים ...ימים יגידו בהתחשב בזה שהפרויקט משווק כבר כמעט שנתיים ובחוזה נחתם על הרוכשים אז שאם תוך חצי שנה לא עולים לקרקע אז אפשר לפרוש בלי קנס
צפי המתנה מרגע התחלת העבודה נראה לי 40 חודשים
יש לי מחירים מדויקים ארשום אותם מחר בעז"ה

משכנת ישראל
אני אתן קצת רקע בגדול מהזיכרון אז אל תתפסו אותי על המילה אם טעיתי תתקנו אותי
בגדול מדובר ב5 בנינים שנמצאים מאחורי רחוב חזני כמדומני שצד אחד זה 3ו4 חדרים ונראה לי שהוא פונה לחזני והצד השני 5 חדרים
הבעיה הגדולה שהם עדיין לא קיבלו אישורי חפירה והשמועה אמרה לי שגם עדיין לא אושרו כל התוכניות של הדירות בעירייה לכן התחילו לעבוד במקביל על אישורי חפירה צפי לדברי המשווק תוך שבועיים ...ימים יגידו בהתחשב בזה שהפרויקט משווק כבר כמעט שנתיים ובחוזה נחתם על הרוכשים אז שאם תוך חצי שנה לא עולים לקרקע אז אפשר לפרוש בלי קנס
צפי המתנה מרגע התחלת העבודה נראה לי 40 חודשים
יש לי מחירים מדויקים ארשום אותם מחר בעז"ה
מה לגבי בית הלוי יש לך פרטים?

תודה רבה על המענה
אתה יודע לגבי עבודות בהוראה וכוללים?
ואם באמת יש אשכולות שמדברים על כך אשמח לדעת איפה מדברים על זה
תודה

לגבי משכנות ישראל (סולם יעקב ) צריך לבדוק עד כמה יעלה המחיר אם מדובר להשקעה כי המחיר כבר גבוה ביחס לדירות שבתוך הקהילה
במשכנות ישראל כרגע המחירים הם
3 חדרים קומה א’ 1.5
3 חדרים קומה ו’ 1.39
5 חדרים קומה א’ 1.875
5 חדרים קומה ה’ 1.775
תוסיפו עוד 7 על עו”ד ועוד 3 על ניירת
בלי מדד וזה עם הלואת קבלן

המחירים עתידים להשתנות וזה קורה
לדוגמא בנחלת בראשית המחיר עלה מ1.515 בעוד 30 40 אל”ש כנראה בגלל ההלואת קבלן הבנק מכריך את הקבלן להעלות את המחיר

תיקון טעות לגבי הכיוונים של משכנות ישראל ה5 חדרים זה לכיוון חזני הפלוס בחזני זה הכיוון לשכונה חרדית שודאי לא הולכת להשתנות או להיבנות מחדש המינוס זה כנראה הרעש שיהנו השכנים מאהל תמר
לעומת הצד השני שלא בטוח איך יראה והוא בודאי יהיה יותר עמוס בבנינים ופקקים וכמובן הציון ממול שברגיל יש שם הרבה חפלות ומוזיקה אבל בעיקר ביום כי בלילה ברשמי סגור

לגבי נחלת בראשית אני חייב לומר כמה דברים שהבנתי אם מישהו יודע אחרת שיתקן אותי
אני אנסה להסביר בע”פ מקווה שהרוכשים יבינו
כשאני עומד מול הפרוייקט מולי שלב א’ מאחוריו שלב ב’ מאחורה מלון מצד ימין הכניסה לנווה שרון אני הולך קצת שמאלה על 11 הנקודות הגעתי לכיכר הנרות שם יהיה כניסה אחת לפרוייקט מאחורי הכיכר שימו לב נבנים וילות שני שורות ימין ושמאל אחריהם שני בנינים 1 ו2 של הפרוייקט ואז עוד בפנים כביש ואחריו בצד ימין בנינים 5 6 7 ובצד שמאל כביש וכנראה מרכז קניות אחריו אלי לא בטוח במאה אחוז
ואז עוד בפנים שני טורים של וילות מימין ושמאל וביניהם כביש ואחריהם שני בנינים 3 ו4
מה שהסיבו את תשומת ליבי שצריך לשים לב מי שקונה שלא להיות מול הוילות אף אחד לא יודע מי יגור שם ואיזה בריכה או מסיבה יעשו לך מתחת לחלון שלא תוכל להוציא את העניים החוצה
לדעתי זה חיסרון גדול בשלב ג’
@yehudaboss מה אתה אומר יש לך על זה מידע

צירתי ככה במהירות על טישו בערך מה שהבנתי

קבצים מצורפים

• 20250910_150450.jpg
    20250910_150450.jpg
    KB 652.4 · צפיות: 15
אני כבר הרבה זמן לא בפרוייקט, יש לי הדמיות ישנות
20240312_105259.jpg

קבצים מצורפים

• 20240312_105246.jpg
    20240312_105246.jpg
    4.3 MB · צפיות: 10
זהו השאלה אם בגלל שהוא יקר עכשיו הוא יתייקר יותר מהסיבה שהוא הכי צמוד לקהילה.
כדאי להגיב כאן כי לא כולם נמצאים בפורום של נתיבות

שמשכנות ישראל יהיה בנוי הוא לא יהיה צמוד לקהילה הוא יהיה ממש במרכז
הרבה מהקהילה קנו בנחלת בראשית שלב א’ ויש גם את בית הלוי אז הקהילה ממש הולכת להתרחב ב”ה
כמה זה יעלה רק ה’ יודע יש סיכוי שהבועה הזו גם תתנפץ לנו בפנים יום אחד כמו שהעריכו כאן כמה חברים
אני אישית לא הייתי קונה שם להשקעה אלא למגורים
סתם כך שמי שקנה אצלו בהשקה לפני שנתיים בטוח מתחרט שלא קנה בנחלת בראשית שעוד מעט כבר מסיים ומשכנות אפילו לא קיבל אישורים

שמע לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו נחלת בראשית זה בכניסה לעיר שיהיה כנראה בהמשך פקוק ורעשים שיש גם מרכז מסחרי ויהיה מלון ווילות ביניהם
מה שיצא לי טוב שאני רוצה לקנות עכשיו במשכנות ישראל שאמור לקבל היתר חפירה בקרוב ממש וככה יש לי זמן לחסוך עוד שלוש וחצי שנים
מישהו שמע על הקטע של אופציה להרחבה במשכנות ישראל בבניינים C D E ואם אתם מכירים מישהו שקנה שם אשמח לקשר אותי אליו
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....