התחלתי לחשוב אחרי ששמעתי שחבר שלי ספרדי מישיבה אשכנזית מפורסמת קנה בבית הלוימישהו יודע מבפנים על האופי של הפרויקטים החדשים ברמות מאיר? (וספציפית על פרויקט 'בית הלוי')
מה אופי הרוכשים? מאילו ישיבות? אשכנזי/ספרדי/פרום/פתוח/ירושלמים/בניברקים?
מעוניין להבין האם אני מתאים לאופי המקום וממש יעזור לי כל פרט בענין לקבל קצת רקע
השיקול הוא המרחק, רכבת מנתיבות לתל אביב קצרה משמעותית מעפולה ובאופקים וחריש אין עדיין קהילות מתאימותהתחלתי לחשוב אחרי ששמעתי שחבר שלי ספרדי מישיבה אשכנזית מפורסמת קנה בבית הלוי
שאולי גם מהישיבות אשכנזיות-ספרדים קנו שם
אבל אני לא רוצה להרוס...
אבל במחירים של נתיבות אתה יכול לקנות באופקים עפולה חריש וכדו' שם זה יותר אשכנזי
ברוכים הבאים לעירמישהו מכיר אולי אוכל מוכן לשבת בכשרות מהודרת
תודה
נ.ב אנחנו מגיעים שבת לנתיבות (זוג)
בהצלחה רבה!היינו שבת בעיר שלכם (נתיבות), וכמו שחשבתי והייתי בטוח נהנינו מכל רגע ורגע היינו ממש בקהילה התפללתי בבית יצחק ובבוכריס ונהניתי לראות כל כך הרבה חרדים בריכוז אחד באהבה ובאחדות וברוגע ושלווה, עשינו סיבוב בערב שבת ורואים שזה שונה מהמרכז, שבמקום לראות בחורים נטושים מסתובבים , רואים זוגות ובחורי ישיבות מסתובבים, (חייב לומר שיחסית לציבור חרדי ולאיזור חרדי שברוך ה' יש הרבה ילדים המקום מאוד מאוד נקי ומסודר).
וכמובן שהחלטנו לעבור לעיר ולקנות בעז"ה (כמובן שהייתי בסעודה שלישית בבוכריס עם הקהילה ורב ברוך בער) וגם במוצ"ש היה אווירה טובה של אנשים שחוזרים לבתיהם ליד הבית קברות, והוסיף לאווירה גם זה שהיה מעין "הילולא" לרב יורם.
ברוך ה' שזכיתם לגור במקום של תורה ובעז"ה שכל אחד יזכה למצוא את מקומו באשר הוא!
תכנסו לקהילה של נתיבות כאן בפרוג,היינו שבת בעיר שלכם (נתיבות), וכמו שחשבתי והייתי בטוח נהנינו מכל רגע ורגע היינו ממש בקהילה התפללתי בבית יצחק ובבוכריס ונהניתי לראות כל כך הרבה חרדים בריכוז אחד באהבה ובאחדות וברוגע ושלווה, עשינו סיבוב בערב שבת ורואים שזה שונה מהמרכז, שבמקום לראות בחורים נטושים מסתובבים , רואים זוגות ובחורי ישיבות מסתובבים, (חייב לומר שיחסית לציבור חרדי ולאיזור חרדי שברוך ה' יש הרבה ילדים המקום מאוד מאוד נקי ומסודר).
וכמובן שהחלטנו לעבור לעיר ולקנות בעז"ה (כמובן שהייתי בסעודה שלישית בבוכריס עם הקהילה ורב ברוך בער) וגם במוצ"ש היה אווירה טובה של אנשים שחוזרים לבתיהם ליד הבית קברות, והוסיף לאווירה גם זה שהיה מעין "הילולא" לרב יורם.
ברוך ה' שזכיתם לגור במקום של תורה ובעז"ה שכל אחד יזכה למצוא את מקומו באשר הוא!
נראה דצ"ל ורב שלום בער...ורב ברוך בער
אני יודע מהמשפחה שאפשר להתברג ולא צריך לחכות הרבה זמן אבל זה לא אותו ביקוש כמו במרכזשלום לכולם
ידוע לכם מה המצב בנתיבות לגבי עבודות של מנהלת גן חינוך מיוחד או יועצת חינוכית? (במשרד החינוך כמובן)
תודה מראש
היירציתי ליידע על קבוצת מייל של רוכשי הדירות בקריית בית הלוי לתועלת התייעצות ומידע.
רוכשים המעוניינים להצטרף ניתן לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים