כללי נתיביים: האם האתר הזה פתוח לכם?

• הוסף לסימניות
http://www.freepik.com

אם כן, מה עשיתם כדי שנתיב יפתחו אותו? בשליחת בקשה דרך האתר הם בינתיים מסרבים.

תודה.

• הוסף לסימניות
זה אתר חינמי די חמוד.
עוזר לפעמים מאוד!!!!!
נראה לי שיש קשר בין שאטרסטוק אליו, רק הוא חינמי...

• הוסף לסימניות
עוזר מאווד יותר בוקטורי
פתוח לי באתרוג.

• הוסף לסימניות
לשאטרסטוק יש 'אתרי לויין' חינמיים: אול פרי דאונלואד, פריפיק, ואולי עוד. מדובר בחומרים שנמצאים או בגרסאות מוקדמות יותר לחומרים שנמצאים על השאטר ועולים כסף.

ועדיין: נתיביים, פתוח לכם האתר פריפיק?

• הוסף לסימניות
הוא לא פתוח,
וגם לי הם לא אישרו אותו,
עד שהתקשרתי בעצמי והסברתי להם שאני חייבת אותו לצורך עבודה,
החתימו אותי על טופס מסוים ופתחו לי אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1898372:
http://www.freepik.com

אם כן, מה עשיתם כדי שנתיב יפתחו אותו? בשליחת בקשה דרך האתר הם בינתיים מסרבים.

תודה.

אני לא מחכה עד שהם יענו לי דרך האתר
כשאני צריכה משו אני מתקשרת....
אני לא יודעת מה זה האתר הזה אבל פעם שהייתי צריכה דחוף איזה אתר שהיה קצת בעייתי
הם פתחו לי אותו ל24 שעות בלבד.

• הוסף לסימניות
ועוד לא הבנתי מה בעייתי בו יותר מאול פריי
אבל את הראשון הם לא פותחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה