נתיב ו WINDOWS8 ?

• הוסף לסימניות
לקוח שלי שמכרתי לו מחשב (נייד) עם וינדוס 8 מותקן מהחברה , התלונן שהוא לא יכול להתקין נתיב על המחשב ואמרו לו בתמיכה שאין גירסה מתאימה, ואין צפי ברור.

עכשיו אני צריך לשבור את הראש איך אני עוזר לו, לא אכפת לי להתקין לו 7 אבל הרשיון לא יהיה חוקי כמובן, ואין שום מחשב נייד שמגיע עם 7 כולם 8, רק עודפים ודגמים ישנים.

משהוא יודע מתי תצא גירסה ?

• הוסף לסימניות
שזה אומר חודשיים לפחות ?

מוזר, לא נראה לי הגיוני , כל מחשב חדש מגיע היום עם 8.
היו גירסאות למפתחים שלה כבר יותר משנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;913611:
שזה אומר חודשיים לפחות ?.

לא ממש. שמתי לב שההודעה נכתבה בחשוון. כך שה"לפחות חודשיים" הכוונה עד אמצע טבת, אם כי כמובן אין הבטחה שזה יצא אז.

נכתב ע"י bris;913611:
מוזר, לא נראה לי הגיוני , כל מחשב חדש מגיע היום עם 8.
היו גירסאות למפתחים שלה כבר יותר משנה.

נכון, אך גם לקח זמן עד שיצאה גירסה ל64 ביט בכלל, כנראה שישנים שם קצת. או שמשקיעים יותר באיכות החסימה [מבלי להיכנס לענין כמובן] ולא בפיתוח התוכנה והתאמתה לגירסאות החדשות.

נכתב ע"י david48483;913658:
ניתן לשנמך את הגירסה ל7

מתוך וינדוס 8?
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
כמו ב 7, אפשר לשנמך רק מגירסת ה PRO של 8 ולא מהגירסה הרגילה. מעט מאוד מחשבים ביתיים מגיעים עם ה PRO.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר על הדבר הזה, שנמוך?, בתוך WIN מוצפנת WIN 7 ? אפשר לרדת ל7 בלי להתקין אותו?, או שעם אותו רשיון אפשר להתקין 7?

• הוסף לסימניות
הכוונה מבחינת החוקיות של הרשיון

• הוסף לסימניות
אני היתי צריך לשנמך ללקוח מי 7 לXP התקשרתי למיקרוסופט ונתנו לי קוד כשהם אומרים שזה יעבוד
(זה באמת עובד עד היום)

• הוסף לסימניות
למה לא תדבר ישירות עם שי (הורן) S_H
כמדומני שפעם הוא היה פה מנהל פורום.

• הוסף לסימניות
מ 7 גירסת פרו אפשר לשנמך לxp pro , ומ 8 פרו אפשר ל 7 פרו או אפילו אם משהוא ממש השתבשה עליו דעתו גם לויסטה פרו, אבל לא ל xp.

האמת , שזה תלוי בחברה שמפיצה את הרשיון.
אם זה מחשב שהגיע עם 8 מובנה מחברה hp אצה מוגבל לכללי השנמוך שלהם בנפרד מההגבלות הכלליות של מיקרוסופט לרישיונותoem כללים.
התפיסה היא שברישיון oem המפיץ הוא נותן השירות והאחראי כיון שהמערכת הפעלה הגיע בתור חלק מהמוצר שהוא מכר.

נראה לי שחלק מהיצרנים לא תומכים כלל בשנמוך בוינדוס 8.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה