דרוש מידע נתיב זה חסימה טובה? כמו נטפרי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בסך הכללי
נטפרי הרבה יותר נוח
נתיב חוסם מלא דברים ממש בסדר
ויותר מזה עם נטפרי ההתכתבות ממש זמינה
ופותחים מיידית אתרים שנרצרכים ללקוח באופן אישי

• הוסף לסימניות
משהו שנראה לי שלא כתבו עדיין - בנטפרי אתר שנפתח אי פעם הוא פתוח אצל כל המשתמשים.
נראה לי שבנתיב הפתיחה היא לפי משתמש, כלומר מעבר למה שפתוח באופן בסיסי צריך לבקש עבור כל אתר, לא משנה אם הם כבר יודעים שהוא נקי ופתחו אותו למשתמש אחר (כך היה בעבר בכ"א, אולי זה השת
ממש לא...תלוי בהגדרות שלך כמובן, אם את רוצה את הרמה הכי מורחבת את מקבלת כל מה שפתחו אי פעם...מידיעה!

• הוסף לסימניות
ממש לא!!! נתיב חוסמים כל תמונת אישה!
מלבד, הרצאות בתחום העיסוק והלימודים שאתה מבקש ספציפית לפתוח, וכאן פותחים כל מה שנבדק ונמצא נקי! אז זה ממש לא נכון...

• הוסף לסימניות
אז תכלס נטפרי זה משהו עקרוני והשקפתי חזק ונתיב חוסם מה שבא לו??
לנתיב יש את העקרונות שלו והאתרים שלא פותחים לא משנה מה, ומעבר לכך כל מה שאני צריכה בתחום עיסוק שלי אני מבקשת מהם, בודקים, ופותחים כאשר האתר נקי כמובן. וזה נח ממששש, והכי חשוב אפשר לעבוד בשקט ולא נתקע כל רגע בגלל שזה לא יושב על החיבור לאינטרנט אלא על המחשב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איזה נתיב יש לך, כי אצלי בנתיב אין תמונות נשים, כל תמונה כזו אתה מקבל כמשבצת אטומה.
נכון, אחת ל... יכול להישמט מהרובוט איזושהיא תמונונת, אבל זה נדיר ביותר והיום כמעט שזה לא קורה.

מה שניתן לפתוח הם משתדלים לפתוח ככה שזה נראה לי קצת תלונה לא כ"כ עניינית.
אולי אתה בקהילה מסוימת כך שיש לך הגבלות יותר מהרגיל.
אני בסינון קהילתי ותמיד היו יותר אפשרויות וכיום הקהילה צמצמה יותר את היכולת לפתוח כך שאין לי תלונה בכך על נתיב. הם מפנים אותי למענה של הקהילה ובאם אקבל רשות, הם יפתחו לי.

זה נכון מאד!!!
אבל זה הבעיה
שאתה צריך לבקש בקשה על כל דבר
זה סיוט!

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש כאן הרבה עובדים של נטפרי שדואגים לעשות שיווק טוב לנטפרי, אבל צריך לומר את האמת נטפרי במקום לעשות חסימה לאנשים שעובדים וצריכים את זה לצורך פרנסתם פשוט עשתה חסימה לאברכים וגרמה לכל האברכים להכניס אינטרנט לבית ,ומי שצריך את החסימה לצורך הפרנסה פשוט לא משתמש בה.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
בנתיב אם יש חשש שאי פעם יתחברו לרשת שלך (ילדים/ בעל וכו') ממכשיר ללא חסימה של נתיב
כדאי שתדע שאין סינון על הרשת אלא רק על המחשב שלך - זה שהתקנת עליו את הסינון

ולא כי אני בעד נטפרי (יש לי כמה וכמה תלונות עליהם)

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
בנתיב אם יש חשש שאי פעם יתחברו לרשת שלך (ילדים/ בעל וכו') ממכשיר ללא חסימה של נתיב
כדאי שתדע שאין סינון על הרשת אלא רק על המחשב שלך - זה שהתקנת עליו את הסינון

ולא כי אני בעד נטפרי (יש לי כמה וכמה תלונות עליהם)
כאן הבעיה במקום שיהיה אינטרנט לעבודה אז הוא לילדים ואז כל הסינון תלוי באם הילד יכול לעקוף אותו או לא.
כל החסימות רחוקות מאוד מאיפה שהם צריכות להיות גם טכנולוגית וגם בתפיסה. לפחות נתיב יותר קרובים לתפיסה נכונה של חסימה.

• הוסף לסימניות
בדקתי, חסום הכל בנטפרי
בבקשה

• הוסף לסימניות
כאן הבעיה במקום שיהיה אינטרנט לעבודה אז הוא לילדים ואז כל הסינון תלוי באם הילד יכול לעקוף אותו או לא.
כל החסימות רחוקות מאוד מאיפה שהם צריכות להיות גם טכנולוגית וגם בתפיסה. לפחות נתיב יותר קרובים לתפיסה נכונה של חסימה.
נכון, ועדיין צריך להתחשב בזה
ההתחשבות יכולה להיות גם לצורך העניין גם להתחבר לרשת דרך מודם ולכבות בו את הוויפי

כתבתי את זה כי ראיתי שלא התייחסו לזה כאן וזה יכול להיות שיקול מאוד חשוב לאנשים מסויימים

לגבי תפיסת סינון, אני לא מכירה את נתיב מקרוב אבל אני מאמינה לך שזה נכון (אני לצערי נעה בין נטפרי לרימון, שחסומים יותר מידי/ פחות מידי בהתאמה, אבל לצערי בנתונים שלי הם היחידים שרלוונטיים

• הוסף לסימניות
בבקשה

רק דרך של רגע וגם זה רק האקסל או קצת ישנים אבל כל רגע חסום לי יש דרך אחרת לשלוח לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.