כללי נתיב, יותר לגרפיקאים.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא התעצלתי, התקשרתי לרימון.
קודם כל, יש להם 5 מסלולים שונים, בדרגות שונות של הגבלה, ואין בעי'ה לעבור ממסלול למסלול.
לגבי אתרים ספציפיים -
שאלתי את המוקדנית לגבי אתרי תמונות, כי זה בעצם מה שמעניין אותי - אני קונה/מורידה הרבה תמונות ממס' מאוד מצומצם של אתרים.
היא אמרה שיש להם סינון תוכן אנושי, כלומר, מישהו מסתכל בתמונות הללו אחת אחת, כדי לוודא שמה שנפתח לי זה רק תמונות ברמת הצניעות שדרשתי.
אז כן, יש להם סינון תוכן בתוך אתרים.
מי עושה את הסינון? נשים שיושבות ובודקות תמונה תמונה!
היא אמרה שיש גם כמה גברים, שזה נשמע לי אבסורד מוחלט (אולי הם לא יהודים?)

בקיצור, הציעו לי שבוע חינם לנסות אם זה מתאים לי, אבל עוד לא בררתי כמה קנס אצטרך לשלם על הפסקת המנוי הנוכחי שלי באמצע.

• הוסף לסימניות
היום התפרסמה מודעה בעיתונות על האינטרנט הכשר של וועדת הרבנים. הסמכות העליונה של הכשרות בענייני תקשורת.
התקשרתי אליהם לגבי התאמת תוכן לגרפיקאים. (הם פותחים אתרים מסויימים בלבד ועוד כהנה וכהנה הגבלות) הם אמורים לחזור עם תשובות אלי בקרוב. אשמח לעדכן אתכם כשזה יגיע.

• הוסף לסימניות
E זה חלק מהכתובת של נתיב...

נכתב ע"י vv22;52734:
לאחר דו שיח עם מנהלי נתיב בהקשר לקהילת הגרפיקאים לשפר עוד יותר את סביבת העבודה. הסכימו לרעיון על כתובת אימייל אשר איליו ישלחו כל האתרים הנראים לכם כיעילים (רקעים, טקסטורות, וכד') לקהילה ואם ימצאו מתאימים יפתחו לרווחת כל הקהילה.

ההיתרונות:
א. לא יוגבלו מספר האתרים החודשי.
ב. גם שאינם מנויי נתיב יוכלו לשלוח כתובות לשיחרור לרווחת המשתמשים.

הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עם זאת אמרו שפתרונות שימצאו כברי ביצוע ישמחו לבצעם, על כן כל מי שבידו רעיון שיועיל לשלוח לכתובת הנ"ל לרווחת כולנו.
שימו לב! לE בין המילה פרוג לנתיב בכתובת (זה מה שהיה פנוי בGMAIL).

אי"ה אצור עימם מחר קשר לוודא שאכן השירות יופעל.
בס"ד
כל אחד שיש לו אימייל של נתיב רואה אחרי השטרודל (@) enativ.

• הוסף לסימניות
התכנית החדשה לא קשורה בכלל לרימון?
אז מי זה רימון?

• הוסף לסימניות
טוב יש כאן מספיק מידע לגרפיקאים הגולשים ברשת.

כל אחד צריך לשאול את רבו איך לנהוג.

מבחינתנו הנושא מוצה. אנו נועלים את האשכול מחשש של גלישה לפולטיקה ולשה"ר.

הנהלת האתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה