סינונים נתיב נוחתת בפרוג

תוכל לעשות רענון הגדרות ולבדוק?
אגב, יש אפשרות לעבור למסלול שאין צורך ברענון הגדרות כל פעם שמבוצע שינוי באתר.
ובנוסף, קיימת אפשרות שייפתחו האתרים הנקיים ללא צורך בבקשת כל אתר.
מעבר המסלול הוא ללא תשלום נוסף, האם ברצונך לעבור?
כן אני בהחלט רוצה שהאתרים הפתוחים יפתחו באופן אוטומטי

מבצע חבר מביא חבר בנתיב.jpg

נשאר יום אחרון למבצע " חבר מביא חבר"!
זה הזמן לעדכן את הקרובים באפשרויות הסינון המתקדמות של נתיב
ולהרוויח חודש סינון חינם!

נערך לאחרונה ב:
הפניתי הרבה לנתיב.
אבל איך אני רואה את זה בפועל?

האמת, אני לא ממש מחזיקה ראש.
אבל אני נמצאת בקבוצת מייל, שם אני ממליצה באופן קבוע.
פונים אלי באופן אישי - ואני בהחלט ממליצה ומסבירה.
להערכתי, לפחות 4-5 עברו בהמלצתי, אם לא יותר מזה.

האמת, אני לא ממש מחזיקה ראש.
אבל אני נמצאת בקבוצת מייל, שם אני ממליצה באופן קבוע.
פונים אלי באופן אישי - ואני בהחלט ממליצה ומסבירה.
להערכתי, לפחות 4-5 עברו בהמלצתי, אם לא יותר מזה.
יהיו איתך בקשר מהחברה ביום ראשון בע"ה.

@הנהלת נתיב אני מנסה להשתמש בתוסף לבדיקת תמונות, אבל בפועל אף פעם הוא לא פותח לי אחרי בדיקה.
אולי אני לא יודעת איך עושים? או מה יכולה להיות הבעיה?

@הנהלת נתיב אני מנסה להשתמש בתוסף לבדיקת תמונות, אבל בפועל אף פעם הוא לא פותח לי אחרי בדיקה.
אולי אני לא יודעת איך עושים? או מה יכולה להיות הבעיה?
מובן שזה לא אמור לקרות. זה קורה בכל האתרים, או באתר ספציפי?
חשוב לנו מאוד לעזור לך, נשמח אם תפני לתמיכה 03-6199199 כשתהיי ליד המחשב, והם ינסו לעזור.
בהצלחה!

לגבי אינדיקציה אם התקלה קשורה לנתיב, אנחנו לגמרי מבינים את הצורך בזה, וזה גם משהו שהיינו שמחים שיתאפשר בכל מקרה.
חשוב להבין שסינון הוא מערכת מורכבת מאוד, ולא תמיד התוכנה או המחשב “יודעים” לזהות ולדווח שמי שגורם לתקלה הוא נתיב. בהרבה מקרים החסימה מתרחשת ברמת התקשורת או השרת, ולכן מבחינת התוכנה זה פשוט נראה כאילו הפעולה לא מצליחה, בלי סיבה מפורשת שאפשר להציג למשתמש.
בשונה מאתר שנחסם וניתן להציג בו הודעה ברורה, בתוכנות, פיצ’רים פנימיים או הורדות קבצים, לא תמיד קיימת נקודה שבה אפשר להקפיץ הודעה ש”נתיב חוסם”, וגם אין תמיד דרך לגרום למשתמש להבין בוודאות שהמקור הוא הסינון.
לגבי הסרה זמנית של נתיב לצורך בדיקה, אנחנו מודעים להבדל בין הסרה מלאה ועצירת הסינון, ופועלים ע"פ לוגיקה מסוימת לאבחון תקלות. קורות לעיתים שגיאות בתכנון הפתרון, ואנחנו עוקבים ומתדרכים את הצוות כדי לתת את מירב הפתרונות באופן היעיל ביותר.
תודה על הערתך!
@הנהלת נתיב
תוכל דחוף לענות לי באישי לגבי תקלה?

יש לאחרונה משהו מעצבן וחופר ממש
בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה/נכבה
צריך להתחבר לנתיב מחדש ורוב הפעמים גם להתחבר לחשבונות גוגל מחדש.
פניתי לתמיכה והם אמרו שאין מה לעשות, זו בעיה מוכרת, והם ממליצים לא להכניס את המחשב למצב שינה...
זה לא פתרון הגיוני, ואשמח לשמוע האם עובדים על פתרון לבעיה.

יש לאחרונה משהו מעצבן וחופר ממש
בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה/נכבה
צריך להתחבר לנתיב מחדש ורוב הפעמים גם להתחבר לחשבונות גוגל מחדש.
פניתי לתמיכה והם אמרו שאין מה לעשות, זו בעיה מוכרת, והם ממליצים לא להכניס את המחשב למצב שינה...
זה לא פתרון הגיוני, ואשמח לשמוע האם עובדים על פתרון לבעיה.
קורה לי גם בשבועיים האחרונים. לא היה בכל השנים הקודמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה