כל עם ישראל ערבים זה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם הסינון הוא על המחשב עצמו?האם גורם להאטה של תוכנות וכו??
מה המחיר לחודש?
מה המחיר לחודש?
הסינון "המסורתי" של נתיב הוא תוכנה שמותקנת במחשב ומסננת את האינטרנט ללא תלות בספק האינטרנט.אשמח לדעת האם הסינון הוא על המחשב עצמו?האם גורם להאטה של תוכנות וכו??
מה המחיר לחודש?
שלום וברכה לי יש נטפרי ויש לי המון בעיות איתםנתיב ופרוג בשיתוף פעולה ייחודי ועכשיו תורכם לדבר
שאלות על סינון? הצעות לשדרוג?
פיצ'רים חדשים?
אנחנו כאן הצוות וההנהלה בלי פילטרים – מקשיבים, משתפים ומעדכנים.
מי שמצטרף – משפיע.
אפשר לפנות אליכם בפרטי לגבי זה?לגבי השאלה על האטה של תוכנות: יש מגוון אינסופי של תוכנות, חלקן משתמש בגלישה ויכול להיות מושפע מהסינון. כך שאין תשובה חד משמעית.
www.prog.co.il
יש בהחלט סינון לתוכנות לבניית ועיצוב אתרים,מעניין.
האם יש לכם מענה לסינון תוכנות לבניית ועצוב אתרים? (פיגמה, אלמנטור וכד' )
כמו גם האם יש סינון למחוללי AI שמיועדים ליצירת תמונות וסרטונים עבור מעצבים? (לאונרדאו, מיג'רני, פריפיק)?
בשמחה.אפשר לפנות אליכם בפרטי לגבי זה?
תודה
אתר קנווה פתוח עם סינון תמונות, למעט AI באתר,איך החסימה שלכם באתר קנווה? ומה לגבי הצ'אטים?
שלום וברכה לי יש נטפרי ויש לי המון בעיות איתם
ורציתי מזמן רוצה לעבור לנתיב אבל הבעיה אצלכם זה בסרטוני יוטיוב שלא כולם פתוחים כמו בנטפרי
כלומר כל אחד והחשבון שלו כך שנוצר מצב כל סרטון ביוטיוב צריך לשלוח וחכות שיפתח
ובנטפרי אם זה סירטון כשרו יש אחד שביקש לפתוח זה פתוח לכולם
ובנתיב זה לא כך ובשבילי זה חיסרון עצום ולכן אני נשאר בנטפרי
יש לזה איזה שהוא פיתרון?
ישנה אפשרות בהגדרות המשתמש שיהיה פתוח כל הסרטונים הכשרים,אשמח לדעת למה ביוטיוב למשל כל דבר אני צריכה לבקש פתיחה בעצמי
גם אם בעבר מישהו שלח לכם את זה לבדיקה וראיתם שזה בסדר
זה סתם מטריח לשלוח כל סרטון וסרטון
למה זה לא פתוח מראש וזהו .
עקב שינוי במבנה העמוד יש צורך לבקש כל סרטון בנפרדאיזה כיף שחברות גדולות פותחים פה בפרוג שירות לקוחות ישיר, שאפו לפרוג על הבמה, אין עוד מקום כזה!
רציתי לשאול למה נחסמו כל הסרטונים בפרוגמדיה והאם יש כוונה לפתוח אותם שוב?
![]()
פרוגמדיה
פרוגמדיה • מאגר שיתופי של סרטי וידאו כשרים מיוטיוב הפתוחים בנטפרי. ✍ לקבלת הרשאה בפורום, יש לחתום על כללי הפורום כאןwww.prog.co.il
בפיתוחיש אפשרות ל AI בפוטושופ?
בנתיב???כמו שכתבו לגבי סרטונים- גם לגבי אתרים-
מתיש ומייגע עבורי לראות בגוגל רשימת אתרים העונה לחיפוש שלי ולא לדעת מה יכול להיפתח (כי נבדק בעבר ונמצא בסדר) ומה בעייתי.
עברתי למסלול שרת שהמליצו לי בשירות (במקום מסלול לבן שלא קיים היום ) אבל לא מרגישה שום שינוי.
00 מה יש עוד להציע?
נכון אבל זה מיותר. אם זה נפתח בשניה -שיפתח בלי בקשה. למה הטרטור הזה?בנתיב???
כשהייתי בנתיב בן רגע נפתח לי האתר שביקשתי, אם הוא לא היה בעייתי, היה צריך בס"ה לשלוח בקשה לפתיחה
לגבי רשימת האתרים שפתוחה, תוכלי לשלוח באישי את שם המשתמש כדי שנוכל לבדוק אם יש מה להוסיף בהגדרות האתרים?כמו שכתבו לגבי סרטונים- גם לגבי אתרים-
מתיש ומייגע עבורי לראות בגוגל רשימת אתרים העונה לחיפוש שלי ולא לדעת מה יכול להיפתח (כי נבדק בעבר ונמצא בסדר) ומה בעייתי.
עברתי למסלול שרת שהמליצו לי בשירות (במקום מסלול לבן שלא קיים היום ) אבל לא מרגישה שום שינוי.
מה יש עוד להציע?
עוד יותר טוב אם יהיה סימון ליד תוצאות החיפוש בגוגל איזה אתרים בעייתיים ואין טעם לבקש.
הנושאים החמים