- הוסף לסימניות
בעבר, היתה רק אפשרות לקבל חבילות אתרי בסיס, ומכאן: להוסיף כתובת , כתובת...נכון אבל זה מיותר. אם זה נפתח בשניה -שיפתח בלי בקשה. למה הטרטור הזה?
כיום, מי שמעוניין יכול לקבל את רשימת האתרים הנקיים העדכנית ללא בקשה מצידו.
בעבר, היתה רק אפשרות לקבל חבילות אתרי בסיס, ומכאן: להוסיף כתובת , כתובת...נכון אבל זה מיותר. אם זה נפתח בשניה -שיפתח בלי בקשה. למה הטרטור הזה?
אשמח מאד שתשלחו לי הודעה אישית.בעבר, היתה רק אפשרות לקבל חבילות אתרי בסיס, ומכאן: להוסיף כתובת , כתובת...
בינתיים זה לא קורה אצלי,ישנה אפשרות בהגדרות המשתמש שיהיה פתוח כל הסרטונים הכשרים,
מומלץ לפנות לתמיכה טכנית יש שם נציגים מעולים ואדיבים שישמחו לתת לכם שירות מקצועי ונעים
חשוב לעדכן שההגדרות שודרגו אצלך עכשיו.בינתיים זה לא קורה אצלי,
ואם אתם כ"כ קשובים אולי אפשר להציע לעדכן מעת לעת את אתר המדיה של נתיב. היה יכול להיות פוטנציאל טוב ושימושי לו היה מעודכן במדיה נקיה.
תוה רבה!
וואטסאפ ווב?אבל (כמעט ו) אין החרגות של פתיחת אתר שחסום בברירץ המחדל לכל המשתמשים.
אני ביקשתי שייפתחו ואמרו שצריך לבקש על כל אחד בנפרד והשאלה למה באמת שלא יהיה אפשרות לשנות את ההגדרה?ישנה אפשרות בהגדרות המשתמש שיהיה פתוח כל הסרטונים הכשרים,
מומלץ לפנות לתמיכה טכנית יש שם נציגים מעולים ואדיבים שישמחו לתת לכם שירות מקצועי ונעים
פתוח למעט סטטוסים פרופילים וערוצים,וואטסאפ ווב?
בעבר כך זה היה,אני ביקשתי שייפתחו ואמרו שצריך לבקש על כל אחד בנפרד והשאלה למה באמת שלא יהיה אפשרות לשנות את ההגדרה?
זה בפנייה רגילה?בעבר כך זה היה,
כיום אפשר לבקש בתמיכה שיגדירו לך את החשבון באופן שכל הסרטונים הכשרים פתאשמח
בשביל זה הוספתי את הסוגריים... חוץ מזה, בגדול מה פתוח ומה סגור בנטפרי זה מאוד שקוף וידוע מראש.וואטסאפ ווב?
אפשר דרך פניה באתר של נתיב,זה בפנייה רגילה?
פיגמה פתוח בנתיב ללא סינון.מעניין.
האם יש לכם מענה לסינון תוכנות לבניית ועצוב אתרים? (פיגמה, אלמנטור וכד' )
כמו גם האם יש סינון למחוללי AI שמיועדים ליצירת תמונות וסרטונים עבור מעצבים? (לאונרדאו, מיג'רני, פריפיק)?
עכשיו אני רואה את ההודעה הזאתבעבר, היתה רק אפשרות לקבל חבילות אתרי בסיס, ומכאן: להוסיף כתובת , כתובת...
הסינון על גיפיטי מזעזע!בינתיים הסינון הוא בקלוד, ג'מיני, GPT .
זוהי רשימה מובנית במסד הנתונים של החברה שמתעדכנים בה אתרים כל הזמןעכשיו אני רואה את ההודעה הזאת
איפה אני רואה את הרשימה?
תודה!
מתי זה קרה?הסינון על גיפיטי מזעזע!
אני נתקלת שוב ושוב בהודעות חסימה, כשאני שואלת אותו שאלות בנושאי תיכנות בלבד.
נהיה כמעט בלתי אפשרי לעבוד איתו, וחבל
האם יש צפי לשיפור האלגוריתם?
הנושאים החמים