סינונים נתיב נוחתת בפרוג

• הוסף לסימניות
שימו לב טוב למה שאני הולך לכתוב פה:
זה חתיכת מכשול רציני
כי אם כל בני הבית משתמשים אתה לא יכול להיות רגוע שזה מספיק חסום כי יש שם דרייבים ציבורים פתוחים
ואני מכיר חבר ש'חוגג' על הדריביים האלו ה' ישמור
מה עוד שזה בברירת מחדל
אז נכון שאני יכול לחסום בצורה כזו או אחרת אבל למה שיהיה כזו אופציה של דרייבים ציבוריים פתוחים
כשאני עושה נטפרי אני יודע שאני מוגן לא משנה מה אני פותח או לא אין פספוסים נקודה!
מנסיון בדקתי מלא קישורים שבנתיב נפתח ונטפרי לא
(ואל תגידו לי שזה כמו לקחת אונקי מחבר שיש בו סרטים וכו' כי היום כל הדרייבים האלו ידועיים ובשנייה מגיעים לקישור אחד וממנו האלה ה' ישמור)
ועוד לא כתבתי מילה על הצאטים שמשום מה נטפרי מסננת מעולה ובנתיב הרבה מהם פתוח
אין לי מושג איך הרבנים מכשירים אופציה של דרייבים ציבוריים פתוחים וצ"ע
כל מה שכתבתי זה מידיעה

ומכאן הקריאה לכל מי שיש לו נתיב
כנסו לדרייב
לחצו על קבצים ששותפו איתי
-מקווה מאוד שהכל כשר שם
ורוצו לחסום את הדרייבים הציבוריים
(ובהקשר לצ'טאים נו...)
זה המקום לכתוב על האפשרות הייחודית בנתיב: באותו המחשב, ובאותו החיבור, יש אפשרות לשני יוזרים בעלי הגדרות שונות!
ז"א נניח בבית שאחד העובדים עובד, ויש לו צורך בדרייב בצורה כזו או אחרת, וברור שלגבי בני הנוער בבית הדבר יכול להוות מכשול, מה גם, שהתמכרות הבחורים והבחורות (או בני הבית האחרים) , גם לסרטונים או אתרים כשרים, היא בעייתית,
בנתיב יש פתרון:
להורה יהיו פתוחים אתרי העבודה וההגדרות בתחום צ'אטים/דרייב שעונות לצרכיו, ואילו לשאר בני הבית באותו המחשב, יהיה פרופיל גלישה שונה.

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב.
מרוצה מאד מאד מהשרות.
מרגישה שהחסימה שהיא לא ראש בקיר, ויש עם מי לדבר.
מה שכן מפריע לי, כאשר יש סרטונים בצ'אט, לא ניתן לפתוח אותם, ויש צורך להוריד למחשב.
זה די קשוח. יש אפשרות לפתח הפעלת סרטונים גם דרך הצ'אט?
תודה על הפירגון על הסינון והשירות:giggle:

בהחלט, הסרטונים אמורים להיפתח דרך הצ'אט,
לא אמור להיווצר באג כזה בגלל מערכות הסינון,
לעיתים זה קורה בגלל איכות גלישה נמוכה (סטיק וכדו')
לעיתים זה קורה בגלל ההגדרות,
ממליץ לכם לפנות לתמיכה שלנו שיבדקו האם מדובר בחסימה מצידנו.

• הוסף לסימניות
אפשר דרך פניה באתר של נתיב,
או להתקשר ל*5365 שלוחה 2, זמן ההמתנה קצר והשירות אדיב:)
דיברתי עם נתיב וביקשתי שייפתחו ואני מצרף את התגובה (לא חויבית)
אין שינוי הגדרה שיגרום לסרטונים להיפתח. הם נפתחים רק על פי הקלטות.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש לכם אופציה לחסום רק מחשב אחד ברשת
והאם יש אופציה לחסימה בטרמינל רק בשבילי ולא לכולם

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נתיב וביקשתי שייפתחו ואני מצרף את התגובה (לא חויבית)
אין שינוי הגדרה שיגרום לסרטונים להיפתח. הם נפתחים רק על פי הקלטות.
חבל, כנראה שיש אי הבנה, מה שם המשתמש?
אפשר לשלוח גם באישי. ונבדוק במה מדובר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש לכם אופציה לחסום רק מחשב אחד ברשת
והאם יש אופציה לחסימה בטרמינל רק בשבילי ולא לכולם
כן*2.
יש אפשרות לסנן עם נתיב רק מחשב אחד ברשת,
ואפשר לסנן עם נתיב רק משתמש אחד בטרמינל.
שניהם יכולים להיות ללא השפעה על משתמשים אחרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@הנהלת נתיב
מתעניינים בסינון מיוחד, שיהיה סינון בתוך גמייל שיהיה אפשרות לפתוח רק חשבון אחד ולא תתאפשר כניסה לעוד חשבונות, האם יש לכם אפשרות להגדרה כזאת?

• הוסף לסימניות
@הנהלת נתיב
מתעניינים בסינון מיוחד, שיהיה סינון בתוך גמייל שיהיה אפשרות לפתוח רק חשבון אחד ולא תתאפשר כניסה לעוד חשבונות, האם יש לכם אפשרות להגדרה כזאת?
נכון לעכשיו אין לנו אפשרות לספק סינון שמגביל את השימוש לחשבון ג'ימייל יחיד בלבד.
מערכת הסינון שלנו אינה מתערבת בזיהוי החשבונות הפנימיים של Google.
במידה והכוונה שלכם שונה, תוכלו להתקשר למוקד הלקוחות 03-6199199 ולבדוק.

• הוסף לסימניות
היי ,
אני שוקלת לעבור לנתיב קראתי את האשכול, אשמח לברר כמה דברים:
1. הסרטונים בפרוג חסומים?
2. לגבי סרטונים/ הרצאות אני צריכה לראות רק באתר שהגדרתם?
3. אני צריכה לצרכי עבודה פייסבוק ברמה הבסיסית ביותר, אין צורך בתמונות שלא קשורות לתחום שלי וכו, האם ניתן?

• הוסף לסימניות
היי ,
אני שוקלת לעבור לנתיב קראתי את האשכול, אשמח לברר כמה דברים:
1. הסרטונים בפרוג חסומים?
2. לגבי סרטונים/ הרצאות אני צריכה לראות רק באתר שהגדרתם?
3. אני צריכה לצרכי עבודה פייסבוק ברמה הבסיסית ביותר, אין צורך בתמונות שלא קשורות לתחום שלי וכו, האם ניתן?
תודה על פנייתך,
אנחנו מקווים שתגיעי לנתיב, וגם תהני מהמקצועיות והאפשרויות.
לגבי השאלות:
1. מבחינה טכנית, עדיין ייתכן שיהיה צורך לבקש את הסרטונים הספציפיים שמעוניינים בהם. ייתכן שהמצב ישתנה בע"ה בקרוב.
2. סרטון שנפתח ללקוח בנתיב, ניתן לצפיה גם ביוטיוב או בפלטפורמה אחרת מתאימה וגם באתר הוידאו של נתיב.
3. אנחנו מבינים את הצורך, אבל, אין אפשרות לפתוח את פייסבוק בשום צורה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלחנו הודעה בפרטי
רק אציין את החוויה של שבוע עם "נתיב".
לצורך השתלמות אישתי הייתה צריכה באופן קריטי גישה לסרטוני הדרכה המועברים ע"י מרצה שאינה שומרת תו"מ (עדיין....).
כיון שבנטפרי אין החרגות (ואגב, אני מעריץ אותם על זה ואכ"מ), שאלתי את @הנהלת נתיב האם יש פתרון לעניין.
מכאן ואילך בדיקת עומק של הצורך בצפייה בהנ"ל, במה בדיוק היא עובדת, מה תוכן הסרטונים, ואיך יישמר המצב שאף אחד חוץ ממנה לא יקבל גישה.
לאחר שהבאנו אישור מרב על הצורך בזה, אישרה הועדה הרוחנית את הבקשה, בתנאי שרק ממחשב אחד יוכלו לגשת ולא מהמחשב השני, שיהיה קוד לאתר ועוד.....
מה שנהנתי במיוחד זה שלמרות שמדובר בנושא משעמם עד כדי זוועה, הם לא הקילו ראש ודאגו לכך שיינקטו כל אמצעי הזהירות כש @הנהלת נתיב מלווה את הנושא כל הזמן ונגיש למתן מענה ולעזרה במה שביקשתי.

הסינון האט לי את המחשב ואת הגלישה, אחרי ששלחתי פנייה למחלקה הטכנית, התקשרה אליי נציגת "נתיב" וסידרה לי את 2 המחשבים ביעילות, סבלנות ומקצועיות.

תודה רבה
תמשיכו לעשות טוב
ומקווה שתמיד אהיה מרוצה מהשירות......

• הוסף לסימניות
לצורך השתלמות אישתי הייתה צריכה באופן קריטי גישה לסרטוני הדרכה המועברים ע"י מרצה שאינה שומרת תו"מ (עדיין....).
כיון שבנטפרי אין החרגות (ואגב, אני מעריץ אותם על זה ואכ"מ), שאלתי את @הנהלת נתיב האם יש פתרון לעניין.
מכאן ואילך בדיקת עומק של הצורך בצפייה בהנ"ל, במה בדיוק היא עובדת, מה תוכן הסרטונים, ואיך יישמר המצב שאף אחד חוץ ממנה לא יקבל גישה.
לאחר שהבאנו אישור מרב על הצורך בזה, אישרה הועדה הרוחנית את הבקשה, בתנאי שרק ממחשב אחד יוכלו לגשת ולא מהמחשב השני, שיהיה קוד לאתר ועוד.....
מה שנהנתי במיוחד זה שלמרות שמדובר בנושא משעמם עד כדי זוועה, הם לא הקילו ראש ודאגו לכך שיינקטו כל אמצעי הזהירות כש @הנהלת נתיב מלווה את הנושא כל הזמן ונגיש למתן מענה ולעזרה במה שביקשתי.

הסינון האט לי את המחשב ואת הגלישה, אחרי ששלחתי פנייה למחלקה הטכנית, התקשרה אליי נציגת "נתיב" וסידרה לי את 2 המחשבים ביעילות, סבלנות ומקצועיות.

תודה רבה
תמשיכו לעשות טוב
תודה גדולה על המילים הטובות.
ההשקעה שלכם בהצגת הצורך בצורה מסודרת ובהקפדה על כל כללי ההגנה והרצינות שהתייחסתם לבקשות הבירור שערכנו (כולל השגת אישור מרב) היא זו שאפשרה לנו לתת לכם מענה מדויק בנתונים הנדרשים.
משוב כזה מחזק ומעודד את הצוות להמשיך להשקיע ולשפר עבור כלל המשתמשים, ואנחנו מודים על כך מאוד!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעבר הייתי בנתיב ואני חושב שהמיוחד אצלם הוא הרצון לעזור, הרבה מוטיבציה מצד האחראים לנסות לעזור, חשיבה מחוץ לקופסה. שזה עפ"י רוב אין בחברות אחרות.

• הוסף לסימניות

תודה רבה
תמשיכו לעשות טוב
כעובד החברה אני מרגיש צורך אישי להודות לך על הדברים,
חיממת לכולנו את הלב,
משמח לדעת שעוד לקוח מרוצה,
נשתדל באמת לעמוד בציפיות שלך ושל כלל הלקוחות,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי בנתיב ואני חושב שהמיוחד אצלם הוא הרצון לעזור, הרבה מוטיבציה מצד האחראים לנסות לעזור, חשיבה מחוץ לקופסה. שזה עפ"י רוב אין בחברות אחרות.
תודה על הפירגון,
יש משהו שאוכל לעשות עבורך שתמשיך להנות מהסינון?
כמובן תוכל להגיב גם באישי אלי או אל ההנהלה

גם אני מרוצה כבר שבע שנים !! מהכשרות והשירות , הם אדיבים ו"מביני עניין" ובכל פעם שפניתי, עזרו בסבלנות ובמקצועיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה