סינונים נתיב נוחתת בפרוג

COPILOT פתוח אצלכם?
במקום העבודה שלי מתירים לנו להשתמש רק בו מסיבות של אבטחת מידע.

COPILOT פתוח אצלכם?
במקום העבודה שלי מתירים לנו להשתמש רק בו מסיבות של אבטחת מידע.
בהחלט.
מאחר שאנחנו מכירים בדרישות אבטחת המידע של מקומות עבודה שונים, האתר פתוח למי שיש לו צורך בו במסגרת עבודתו.

@הנהלת נתיב @ידידיה מנתיב
עברתי עכשו לנתיב בגלל תוכנת אבטחה חדשה במקום העבודה
עכשו התחילו להחסם לי כל מיני אתרים חשובים שאני חייבת לצורך העבודה
באזור האישי ראיתי שיש הגבלה על שליחת 10 אתרים בחודש
מה אני יכולה לעשות?
אני לא יכולה לעבוד כך בכלל!
וכן, כמה זמן לוקח מאז ששלחתי אתר לבדיקה ועד שהוא נפתח?

@הנהלת נתיב @ידידיה מנתיב
עברתי עכשו לנתיב בגלל תוכנת אבטחה חדשה במקום העבודה
עכשו התחילו להחסם לי כל מיני אתרים חשובים שאני חייבת לצורך העבודה
באזור האישי ראיתי שיש הגבלה על שליחת 10 אתרים בחודש
מה אני יכולה לעשות?
אני לא יכולה לעבוד כך בכלל!
וכן, כמה זמן לוקח מאז ששלחתי אתר לבדיקה ועד שהוא נפתח?
כדי לעזור לך להסדיר את הגישה לאתרים הדרושים לעבודה.
  1. נשמח לקיים איתך שיחה קצרה כדי לבצע התאמה מלאה של רשימת האתרים לצרכים המקצועיים שלך. בדרך זו נוכל להבטיח שכל מה שנדרש לך ייפתח בצורה חלקה,
    שלחי לנו בבקשה מס. טלפון שלך/שם משתמש וניצור איתך קשר.
  2. לגבי מגבלת שליחת האתרים: בחודש הראשון, ובמידת הצורך, אנו מאפשרים חריגה מההגבלה כדי לבצע התאמה מיטבית לצורכי הלקוח. כך שלא תישארי ללא פתרון.
  3. זמני פתיחת אתרים:
אם האתר כבר קיים במאגר: הפתיחה בדרך כלל מיידית.

אם האתר חדש ולא מופיע במאגר: זמן הטיפול עשוי להימשך עד 24 שעות (כמובן, לא כולל סופי שבוע וחגים).

בנוסף, במקרה דחוף ניתן לזרז את בדיקת האתר דרך הצ'אט באתר נתיב, תחת האפשרות: "ביקשתי אתר וזה דחוף לי".

מאחלים לך שימוש יעיל, מהיר ונקי.

נערך לאחרונה ב:
תודה רבה על שירות אדיב ומהיר!
הייתי ממש מופתעת מהשירות, ולטובה!

שלום
רציתי לדעת איך עובד הסינון עם נטסטיק האם כשיש לי מחשב ללא נתיב לא יהיה סינון (מה שאני לא רוצה שיקרה)

שלום
רציתי לדעת איך עובד הסינון עם נטסטיק האם כשיש לי מחשב ללא נתיב לא יהיה סינון (מה שאני לא רוצה שיקרה)
כדי לדייק את התמונה לגבי נטסטיק ונתיב:

1. אם מותקן סינון נתיב על המחשב: הוא מסונן תמיד

לא משנה אם אתה משתמש בנטסטיק, ב-WiFi, או בחיבור אחר.
הסינון פועל ברמת המחשב עצמו, ולכן המחשב מוגן בכל רשת.

2. אם הנטסטיק הוא של נתיב : ניתן לסנן גם מחשבים שאין עליהם תוכנת נתיב
במצב זה, הסינון מתבצע דרך הנטסטיק עצמו.
כל מחשב שיתחבר לנטסטיק יקבל את הסינון אוטומטית.
אבל חשוב לדעת שזו אפשרות פחות מומלצת, כיוון שבסינון שמבוסס נטסטיק בלבד, המחשב עצמו אינו מוגן.
ברגע שתנתק את הנטסטיק ותתחבר לרשת אחרת, הגלישה תהיה ללא סינון.

4. לכן ההמלצה הברורה:
להשתמש בסים של נתיב וגם להתקין את נתיב על המחשב, ואז הסינון חל גם ברמת המחשב וגם ברמת הקו.

2. אם הנטסטיק הוא של נתיב : ניתן לסנן גם מחשבים שאין עליהם תוכנת נתיב
במצב זה, הסינון מתבצע דרך הנטסטיק עצמו.
כל מחשב שיתחבר לנטסטיק יקבל את הסינון אוטומטית.
אבל חשוב לדעת שזו אפשרות פחות מומלצת, כיוון שבסינון שמבוסס נטסטיק בלבד, המחשב עצמו אינו מוגן.
ברגע שתנתק את הנטסטיק ותתחבר לרשת אחרת, הגלישה תהיה ללא סינון.
תודה רבה
זה מה שרציתי לשמוע שגם לטסטיק יש סינון
עם איזה חברות אתם עובדים
והאם זה נטסטיק מיוחד שלכם

תודה רבה
זה מה שרציתי לשמוע שגם לטסטיק יש סינון
עם איזה חברות אתם עובדים
והאם זה נטסטיק מיוחד שלכם
למנוע בלבול, הסטיק הוא המכשיר כמו פלאפון (כל סטיק יכול להתאים, ניתן לרכוש דרכינו)

הסים הוא מה שנותן את הגלישה,
אנו עובדים עם 019 שעובד על בסיס פרטנר או פלאפון,
כ"כ אנו עובדים עם סלקום,

מבחינת נתיב אין הבדל בין החברות השונות,
חברת הסים שניתן ללקוח היא ע"פ איכות הקליטה באזור השימוש.

מקווה שתמיד אהיה מרוצה מהשירות......
התקוות מתגשמות!
שירות מעל ומעבר!
טיפול יעיל ומהיר!
הן במענה הטלפוני, הן בשליחת פנייה באתר והן בפנייה ישירות ל @הנהלת נתיב
שירות פרטני ומותאם אישית לפרטי פרטים עם למידה של צרכי הלקוח.

יש אפשרות להתקין נתיב על מחשב ספציפי?(ואם כן כמה עולה)
ואם כן אז האם אפשר להתחבר לכל רשת שרוצים ויהיה סינון של נתיב או שאפשר להתחבר רק לרשת של נתיב?
וגם אני יכולה להוסיף עוד אתרים שיהיו חסומים מעבר לחסימה הרגילה?
תודה רבה

@הנהלת נתיב
זה נכון שאין אופציה לסרטוני יוטיוב כלל, אפילו לא לסרטונים נקיים?
קיימת בנתיב אפשרות לסרטוני יוטיוב נקיים, וכן לערוצים או פלייליסטים נקיים, ומעבר לכך, גם סרטונים ספציפיים יכולים להיפתח ללקוחות לאחר בדיקה.
כך שההנחה שאין סרטוני יוטיוב בנתיב שגויה.

יש אפשרות להתקין נתיב על מחשב ספציפי?(ואם כן כמה עולה)
ואם כן אז האם אפשר להתחבר לכל רשת שרוצים ויהיה סינון של נתיב או שאפשר להתחבר רק לרשת של נתיב?
וגם אני יכולה להוסיף עוד אתרים שיהיו חסומים מעבר לחסימה הרגילה?
תודה רבה
כן*3!
ז"א ניתן להתקין נתיב על מחשב ספציפי, לקבל בו סינון, אבל, ללא השפעה על כלל המשתמשים ברשת.
מחשב שמותקן בו נתיב, קולט כל אינטרנט שרק מגיע אליו, ומסנן אותו במחשב (ז"א אפשר להשתמש בוויפי שנמצא באוטובוס/ברכבת/במלון בארץ או בחו"ל ולקבל אינטרנט מסונן)
בעניין האתרים הפתוחים למשתמש: יש מאגר בסיסי של אתרים נקיים ואשכולות אתרים מקצועיים, ומעבר לזה, ניתן לקבל אתרים ע"פ הצורך.
לגבי העלות, כדאי לדבר עם המכירות שלנו, כי זה תלוי מה הצרכים המדויקים. יש מגוון חבילות.
טל' 03-6199199

מה קורה עם ג'ימני ו- AI , כמעט כל שאלה הוא כותב שנתיב חוסם. הופך לבלתי נסבל.....

אני כבר יותר מ15 שנה עם נתיב, מעולם לא עזבתי ואני לא מוכנה לעבור לשום סינון אחר.
היתה לי תקופה שבמקביל לנתיב, הייתי מחוברת גם לנטפרי. האמת? אני מתחרטת שעשיתי את זה. אפילו שזה 'רק' 15 ש"ח לחודש, זה לא שווה את זה.

מבחינת יוטיוב, לאחרונה יש לי המון קשיים בצפיה דרך יוטיוב. וידיאו'אים שאמורים להיות פתוחים - לוקח להם המון זמן להטען, ולינקים מוטמעים, מי מדבר עליהם בכלל. ה'מטען' מסתובב ומסתובב ומסתובב, ולא נטען. מה אפשר לעשות?

מה קורה עם ג'ימני ו- AI , כמעט כל שאלה הוא כותב שנתיב חוסם. הופך לבלתי נסבל.....
זה קרה בימים האחרונים?
לצערנו בשבוע שעבר היתה איזשהיא שגיאה אבל, היא תוקנה.
אם זה עדיין קורה, נשמח אם תוכלו לפנות לתמיכה 03-6199199 .

אני כבר יותר מ15 שנה עם נתיב, מעולם לא עזבתי ואני לא מוכנה לעבור לשום סינון אחר.
היתה לי תקופה שבמקביל לנתיב, הייתי מחוברת גם לנטפרי. האמת? אני מתחרטת שעשיתי את זה. אפילו שזה 'רק' 15 ש"ח לחודש, זה לא שווה את זה.

מבחינת יוטיוב, לאחרונה יש לי המון קשיים בצפיה דרך יוטיוב. וידיאו'אים שאמורים להיות פתוחים - לוקח להם המון זמן להטען, ולינקים מוטמעים, מי מדבר עליהם בכלל. ה'מטען' מסתובב ומסתובב ומסתובב, ולא נטען. מה אפשר לעשות?
ראשית, תודה רבה על דבריך ועל האמון המתמשך בנתיב לאורך שנים רבות. נאמנות כזו אינה מובנת מאליה ואנחנו מעריכים אותה מאוד והיא זאת שנותנת כח להמשיך.
בשלב זה התקלה שתיארת אינה מוכרת לנו. עם זאת, אנו מעוניינים לעשות בדיקה יסודית ולתת מענה מלא.
נשמח אם תפני לצוות התמיכה 03-6199199 על מנת שיוכלו לבדוק את המערכת וההגדרות אצלך ולטפל בנושא בהתאם.
צוות התמיכה זמין וישמח לעמוד לרשותך ולסייע עד לפתרון העניין.

1766486271571.png

מבצע שנשאר מחנוכה,
(בטעות סופר כתוב שהמבצע גם היום, אז תרוויחו!!)
היום חוזרים לנתיב ללא עלות חד פעמית!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה