סינונים נתיב נוחתת בפרוג

ניתן כיום לפתוח את מידג'רני במידה ופונים דרך "צור קשר" באתר נתיב. ולגבי קנבה: תמונות פתוחות אבל, סרטונים עדיין לא (בע"ה תצא בקרוב גירסה חדשה של נתיב שיהיו בה אפשרויות מורחבות של סינון וידאו)
כדי שנוכל לעזור בנקודות שציינת, יש צורך בשלב הראשון בשם משתמש במערכת (או אמצעי זיהוי אחר).
וכך יתאפשר לבדוק את מקור הבעיה ולטפל בה.
נשמח אם תשלחי שם משתמש או פרטי זיהוי מתאימים, ונעזור בשמחה.
תודה רבה!
כתבתי שם משתמש בפרטי.
אשמח מאד שיחזרו אלי שוב.

אני בנתיב, רציתי לדעת האם רק אצלי אין אפשרות לעלות תמונות לאתרים כמו זומה או וואלה
וגם הוא חוסם את התמונות בפנים

נערך לאחרונה ב:
אני בנתיב, רציתי לדעת האם רק אצלי אין אשפרות לעלות תמונות לאתרים כמו זומה או וואלה
וגם הוא חוסם את התמונות בפנים
נראה שדובר בתקלה טכנית,
ממליץ לך ליצור קשר עם התמיכה בטלפון 036199199

שאלה שניסיתי לדבר עם התמיכה אבל לא חזרו אלי.
אתר היכל הנגינה, https://www.hngn.co.il/
אני מדליקה פלייליסט ופתאום הוא לא מצליח לטעון לי את השירים, עובר שיר שיר ברשימה וכותב לא הצליח לטעון.
הם אומרים שכנראה קשור לחסימה.
יש מצב לבדוק למה זה קשור?
ניסיתי לשלוח הקלטת מסך הבעיה שפתאום זה קורה ואני לא יודעת להגיד מתי....
שם משתמש: 6741122

שאלה שניסיתי לדבר עם התמיכה אבל לא חזרו אלי.
אתר היכל הנגינה, https://www.hngn.co.il/
אני מדליקה פלייליסט ופתאום הוא לא מצליח לטעון לי את השירים, עובר שיר שיר ברשימה וכותב לא הצליח לטעון.
הם אומרים שכנראה קשור לחסימה.
יש מצב לבדוק למה זה קשור?
ניסיתי לשלוח הקלטת מסך הבעיה שפתאום זה קורה ואני לא יודעת להגיד מתי....
שם משתמש: 6741122
כמובן שהטוב ביותר זה לשלוח הקלטת גלישה של התהליך שנכשל, אבל, גם אם "פיספסת", תוכלי להתקשר לתמיכה 03-6199199 וייתכן מאוד שתהיה להם אפשרות להוציא לוגים שיסבירו מה התקלה אצלך, ויאפשרו למנוע אותה.

נשמח להתעדכן לאחר מכן, כשטעינת השירים תתבצע באופן מושלם.

כמובן שהטוב ביותר זה לשלוח הקלטת גלישה של התהליך שנכשל, אבל, גם אם "פיספסת", תוכלי להתקשר לתמיכה 03-6199199 וייתכן מאוד שתהיה להם אפשרות להוציא לוגים שיסבירו מה התקלה אצלך, ויאפשרו למנוע אותה.

נשמח להתעדכן לאחר מכן, כשטעינת השירים תתבצע באופן מושלם.
דיברתי כבר עם התמיכה והוציאו לוגים, אמרו שיעבירו לטכנאי בכיר ויעדכנו ולא חזרו אלי.

דיברתי כבר עם התמיכה והוציאו לוגים, אמרו שיעבירו לטכנאי בכיר ויעדכנו ולא חזרו אלי.
אנו מתנצלים על חוסר המענה ועל אי־הנעימות שנגרמה.
לצערנו אירעה טעות בטיפול, והלוגים שהוצאו לא הועברו לבדיקה כפי שנדרש.
הלוגים יועברו בע"ה מחר לבדיקת טכנאי בכיר, ולאחר מכן נבדוק האם ניתן להסדיר את הבעיה בפלייליסטים באתר.
נעדכן בהקדם האפשרי.

מעכשיו, ניתן לצפות בסרטוני פרוגמדיה בנתיב.

במטרה לתת מענה למגוון לקוחות וצרכים משתנים, קיימות 3 אפשרויות:
דרייב ללא סינון
דרייב חסום
דרייב ציבורי חסום
ברירת המחדל היא ללא סינון. במידה ויש צורך בחסימה או חסימת ציבורי, יש לפנות למוקד התמיכה *5365 או דרך האתר בלינק https://www.enativ.com/contact
ולמה אין אפשרות לעשות את הנ"ל בצ'אט?
התקשרתי לפני תקופה לשירות לקוחות ושאלתי אם ישנה אפשרות לחסום צ'אטים ציבוריים כמו הפרגוד וכד' ואמרו לי שלא. או לחסום את כל הצ'אט או לפתוח.
זה מאוד משמעותי לי כי רציתי לחסום כמה קבוצות חיצוניות.

5. יש אמינות של החברה החרדית הראשונה שקמה ונתנה פתרון לאינטרנט מסונן ופועלת למעלה מעשרים שנים בשיתוף פעולה הדוק מול גדולי ישראל ווועדות התקשורת השונות. את ההמלצות על סינון נתיב ניתן לראות בלינק
אני כבר 18 שנים רק עם נתיב, בזמנו שאלנו את הר' שטיינמן לגבי הכנסת אינטרנט הביתה, והוא אמר לנו לעשות נתיב. מאז אנחנו שם.

קיימת הגדרה בה הלקוח מקבל חבילה של אתרים שהוגדרו נקיים (מדובר במאגר של למעלה ממיליון אתרים)
ובנוסף הלקוח יכול כמובן לבקש לפתוח או לבדוק עוד מגוון אתרים נוספים,
מומלץ ללקוחות כמו הלקוח הנ"ל שרוצים שכלל האתרים הנקיים יהיו פתוחים עבורם כברירת מחדל,
כמו כן חשוב לציין שהרשימה מתפתחת ומתעדכנת באופן שוטף עבור כלל המשתמשים,
מעלה נוספת, בהגדרה זו אין צורך ברענון רשימת האתרים.
איפה אני מצטרפת להגדרה הזו?

ובקשר ל-GPT
הוא התחיל לחסום דברים באמצע התכתבויות בלי קשר.
תוך כדי הדרכה איך להתקין תוסף כלשהו, כתבתי לGPT - אני לא מוצאת את התוסף ברשימה, ו-בשורה הבאה הופיעה לי חסימה של נתיב, שהוא לא יכול לענות לי.

@הנהלת נתיב יש לי סטיק ואני מעוניין לפתוח תיבת מייל נוספת.
שמעתי שיש אפשרות דרך הנתונים של הסטיק שלי עם הקוד 192. וכו', ושיש שם את האפשרות לראות הודעות טקסט שנשלחים לסים של הסטיק.
אך כשאני מקיש עליו הוא לא נותן לי לראות את ההודעות ומסתובב ללא הרף עד שהוא שולח אותי שוב להקיש את הקוד ואז חוזר חלילה...
האם ניתן לקבל אישור להיכנס לרגע ולקבל הודעה על הקוד שגוגל דורש ממני בכדי לפתוח את המייל?

מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 45 · צפיות: 14
ולמה אין אפשרות לעשות את הנ"ל בצ'אט?
התקשרתי לפני תקופה לשירות לקוחות ושאלתי אם ישנה אפשרות לחסום צ'אטים ציבוריים כמו הפרגוד וכד' ואמרו לי שלא. או לחסום את כל הצ'אט או לפתוח.
זה מאוד משמעותי לי כי רציתי לחסום כמה קבוצות חיצוניות.

אני כבר 18 שנים רק עם נתיב, בזמנו שאלנו את הר' שטיינמן לגבי הכנסת אינטרנט הביתה, והוא אמר לנו לעשות נתיב. מאז אנחנו שם.

איפה אני מצטרפת להגדרה הזו?
ראשית, תודה רבה על הבחירה בנתיב לאורך השנים!
1. לגבי חסימת צ’אטים / דרייב ציבורי
האפשרות לחסימת דרייב ציבורי היא אפשרות חדשה יחסית, וייתכן שבעת שפנית בעבר היא עדיין לא הייתה זמינה.
כיום ניתן לבצע חסימה כזו באופן נקודתי: תוכלי לכתוב לנו בפרטי את שם המשתמש, ואנו נדאג לחסום עבורך, או לחלופין לפנות ישירות לתמיכה.
כפי שמצוין גם בצ’אט שבאתר, הצ’אט נמצא עדיין בתחילת דרכו, ובהמשך אנו מקווים לפתח ולהרחיב את היכולות שבו.
2. לגבי דברי מרן הרב שטיינמן זצ״ל
אכן, בזמנו מרן הרב שטיינמן נתן את “ברכת הדרך” לסינון נתיב, וסמך על העוסקים במלאכה שינהלו את הדברים באחריות הראויה. אנו רואים בכך זכות גדולה ומחויבות מתמשכת.
3. לגבי הצטרפות למסלול עם רשימת אתרים רחבה יותר
ניתן להצטרף למסלול זה ללא תוספת תשלום.
לשם כך אפשר לפנות לתמיכה, או לכתוב לנו בפרטי את שם המשתמש ואנו נדאג לצרף אותך למסלול המתאים.

ובקשר ל-GPT
תוך כדי הדרכה איך להתקין תוסף כלשהו, כתבתי לGPT - אני לא מוצאת את התוסף ברשימה, ו-בשורה הבאה הופיעה לי חסימה של נתיב, שהוא לא יכול לענות לי.
בנוגע למה שתיארת בשימוש ב-GPT:
לאחרונה הוכנס סינון גם באתרי AI, דבר שהוא נצרך וחשוב מאוד, אך בשלב זה עלולות להיווצר לעיתים התנגשויות או חסימות שאינן צפויות במהלך ההתכתבות.
הנושא מוכר לנו, ויש לנו רצון ברור שהעבודה עם אתרי AI תהיה בצורה הטובה ביותר, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה כשרותית.
צוות הפיתוח עוסק בכך באופן שוטף.
כדי שנוכל לבדוק ולקדם פתרון, אנו זקוקים להקלטת גלישה, בצירוף פירוט קצר של השאלה שנכתבה לפני שהתגובה נחסמה. מידע זה מסייע לנו לדייק את הסינון ולצמצם מקרים דומים בהמשך.
אנו נעשה את המירב, ובס"ד, הדברים יבואו על פתרונם.

מצטרפת לכל מילה מה אפשר לעשות??
ובקשר ל-GPT

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה