סינונים נתיב נוחתת בפרוג

מצטרפת לכל מילה מה אפשר לעשות??
בנוגע למה שתיארת בשימוש ב-GPT:
לאחרונה הוכנס סינון גם באתרי AI, דבר שהוא נצרך וחשוב מאוד, אך בשלב זה עלולות להיווצר לעיתים התנגשויות או חסימות שאינן צפויות במהלך ההתכתבות.
הנושא מוכר לנו, ויש לנו רצון ברור שהעבודה עם אתרי AI תהיה בצורה הטובה ביותר, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה כשרותית.
צוות הפיתוח עוסק בכך באופן שוטף.
כדי שנוכל לבדוק ולקדם פתרון, אנו זקוקים להקלטת גלישה, בצירוף פירוט קצר של השאלה שנכתבה לפני שהתגובה נחסמה. מידע זה מסייע לנו לדייק את הסינון ולצמצם מקרים דומים בהמשך.
אנו נעשה את המירב, ובס"ד, הדברים יבואו על פתרונם.

פרוגומדיה הכל חסום ועל כל סרטון צריך לשלוח בקשה לפתוח, פעם זה לא היה כך. אשמח שיפתחו

@הנהלת נתיב יש לי סטיק ואני מעוניין לפתוח תיבת מייל נוספת.
שמעתי שיש אפשרות דרך הנתונים של הסטיק שלי עם הקוד 192. וכו', ושיש שם את האפשרות לראות הודעות טקסט שנשלחים לסים של הסטיק.
אך כשאני מקיש עליו הוא לא נותן לי לראות את ההודעות ומסתובב ללא הרף עד שהוא שולח אותי שוב להקיש את הקוד ואז חוזר חלילה...
האם ניתן לקבל אישור להיכנס לרגע ולקבל הודעה על הקוד שגוגל דורש ממני בכדי לפתוח את המייל?

מצורפת תמונה
העמוד הוא עמוד פנימי של ממשק הסטיק פירושו שהוא עולה גם ללא שום סים במכשיר, דבר שני לפי החברה של הסטיק הוא לא נרכש דרכינו יש לבדוק מול הספק ממנו רכשתם את המכשיר

@הנהלת נתיב יש לי סטיק ואני מעוניין לפתוח תיבת מייל נוספת.
שמעתי שיש אפשרות דרך הנתונים של הסטיק שלי עם הקוד 192. וכו', ושיש שם את האפשרות לראות הודעות טקסט שנשלחים לסים של הסטיק.
אך כשאני מקיש עליו הוא לא נותן לי לראות את ההודעות ומסתובב ללא הרף עד שהוא שולח אותי שוב להקיש את הקוד ואז חוזר חלילה...
האם ניתן לקבל אישור להיכנס לרגע ולקבל הודעה על הקוד שגוגל דורש ממני בכדי לפתוח את המייל?
לעיתים הסטיק מהסוג הזה לא נותן לפתוח את ממשק ההודעות
כי נשלחה הודעה עם תוים לא נתמכים (כגון אימוגים וכדו').
הפתרון הוא לצערי רק לאפס את הסטיק.
שימו לב שיש לכם את הפרטים של הסטיק (סיסמא ראשונית לסטיק ושם וסיסמא לוייפי וגם APN)
בדרך כלל מופיע על הסטיק או על המכסה שלו במדבקה (שים לב שהפרטים הנוכחיים יאופסו לחלוטין).

לעיתים הסטיק מהסוג הזה לא נותן לפתוח את ממשק ההודעות
כי נשלחה הודעה עם תוים לא נתמכים (כגון אימוגים וכדו').
הפתרון הוא לצערי רק לאפס את הסטיק.
שימו לב שיש לכם את הפרטים של הסטיק (סיסמא ראשונית לסטיק ושם וסיסמא לוייפי וגם APN)
בדרך כלל מופיע על הסטיק או על המכסה שלו במדבקה (שים לב שהפרטים הנוכחיים יאופסו לחלוטין).
איך מאפסים, ומה יכול לקרות כשמאפסים? האם ההגנה שובתת וכד'? האם מפספסים חומר?

איך מאפסים,
יש כפתור קטן לאיפוס ואפשר גם דרך הממשק, תנסה לתרגם את הדף בגוגל
ומה יכול לקרות כשמאפסים?
הסטיק יחזור למצב הראשוני שלו ולכן שימו לב שיש לכם את הפרטים שכתובים על הסטיק וזה לא נמחק/ מטושטש וכדו'. (קוד לממשק ושם וסיסמא לרשת)
האם ההגנה שובתת וכד'?
בנטפרי ודאי שלא (שים לב להגדרות APN)

האם מפספסים חומר?
ההודעות שנשלחו אליך עד עכשיו

לא הבנתי מה הכוונה 'הקלטת גישה'
איך עושים את זה?
״הקלטת גישה״ היא כלי תמיכה שנועד לסייע באיתור תקלות בגלישה.
באמצעותו ניתן לבדוק לאילו כתובות המחשב מנסה לגשת, וכך לזהות מהו הגורם שמונע את הצפייה בפרוגמדיה.
ניתן למצוא ולהפעיל את הכלי מתוך דף התמיכה הטכנית של נתיב בקישור הבא:
לאחר הפעלת הקלטת הגישה, ניתן לשלוח אלינו את הנתונים לצורך בדיקה (הכתובת שנחסמה לך, או הנתונים החסרים), ואנו נוכל לסייע בהמשך.

ממש לא אמור לקרות שדף גוגל לא יעבוד בצורה תקינה. במידה וקורה באופן עקבי, יש לשלוח הקלטת גלישה או לפנות לתמיכה 03-6199199
כדי שיאתרו מה הגורם המפריע.

ממש לא אמור לקרות שדף גוגל לא יעבוד בצורה תקינה. במידה וקורה באופן עקבי, יש לשלוח הקלטת גלישה או לפנות לתמיכה 03-6199199
כדי שיאתרו מה הגורם המפריע.

אני עכשיו בנטפרי ושוקלת לעבור לנתיב,
אשמח לדעת:
1. אתם מאשרים את כל האתרים שבסדר או צריך לבקש אחד אחד? (מתככונת סוג אליאקספרס, טמו, לילגס, אמזון וכו'
2. כשאני מבקשת לפתוח אתר מסוים תוך כמה זמן פותחים וזה עם נקודות?
3. יש אפשרות לניסיון של שבוע?
4. החסימה מאיטה את המחשב?

תודה רבה

אני עכשיו בנטפרי ושוקלת לעבור לנתיב,
אשמח לדעת:
1. אתם מאשרים את כל האתרים שבסדר או צריך לבקש אחד אחד? (מתככונת סוג אליאקספרס, טמו, לילגס, אמזון וכו'
2. כשאני מבקשת לפתוח אתר מסוים תוך כמה זמן פותחים וזה עם נקודות?
3. יש אפשרות לניסיון של שבוע?
4. החסימה מאיטה את המחשב?

תודה רבה
  • קיימים בנתיב שני סוגי מסלולים:
    • מסלול הכולל מאגר רחב של אתרים מאושרים מראש, ובו ניתן לקבל גישה לאתרים כגון אלו שהזכרת (כגון אליאקספרס, טמו, ליגלס אמזון ועוד ועוד) ללא צורך בהגשה פרטנית של בקשה.
    • מסלול עם מאגר מצומצם יותר של אתרים – בהתאם לבקשת הלקוח.
    בכל מקרה, נפתחים בנוסף מאגר של אתרים מקצועיים במגוון תחומים.
  • מרבית בקשות פתיחת האתרים מטופלות באופן מיידי. בקשות שאינן מיידיות מטופלות בדרך כלל עד יום עסקים אחד (למעט סופי שבוע).
    אין מערכת של נקודות, אך קיימת הגבלה על מספר האתרים שניתן להוסיף (מעבר לאתרים כלליים ומגוון אתרים מקצועיים)רוב מוחלט של הלקוחות אינו נדרש לשלם מעבר לתשלום "הרגיל".
  • קיימת אפשרות לניסיון של עד חודש בעלות של 60 ₪.
  • הסינון עשוי להאט במעט את המחשב (מאחר והגלישה מסוננת), אך ברוב המוחלט של המקרים מדובר באיטיות מזערית שאינה מורגשת באופן משמעותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה