סינונים נתיב נוחתת בפרוג

שאלה לגבי הגי פי טי
שחוסם לי דברים שלדעתי לא אמורים להחסם
איך פותרים את זה?

שאלה לגבי הגי פי טי
שחוסם לי דברים שלדעתי לא אמורים להחסם
איך פותרים את זה?
אכן, נראה שישנם לקוחות שחווים לעיתים חסימות שנראות “מיותרות” בשימוש ב-GPT.
מחלקת הפיתוח מודעת לכך ופועלת למציאת פתרון.
כדי שנוכל לבדוק לעומק האם מדובר בבאג טכני או בחסימה שנובעת מהגדרות סינון מחמירות מדי עבורך, חשוב מאוד שתבצעי הקלטת גלישה ותעבירי אלינו.
בינתיים, אלו מספר פתרונות זמניים שעבדו עבור לקוחות אחרים:
  • לשאול את השאלה שנחסמה מחדש בשיחה חדשה.
  • לנסות שוב במועד מאוחר יותר או בניסוח מעט שונה.

בהצלחה!

אכן, נראה שישנם לקוחות שחווים לעיתים חסימות שנראות “מיותרות” בשימוש ב-GPT.
מחלקת הפיתוח מודעת לכך ופועלת למציאת פתרון.
כדי שנוכל לבדוק לעומק האם מדובר בבאג טכני או בחסימה שנובעת מהגדרות סינון מחמירות מדי עבורך, חשוב מאוד שתבצעי הקלטת גלישה ותעבירי אלינו.
בינתיים, אלו מספר פתרונות זמניים שעבדו עבור לקוחות אחרים:
  • לשאול את השאלה שנחסמה מחדש בשיחה חדשה.
  • לנסות שוב במועד מאוחר יותר או בניסוח מעט שונה.

בהצלחה!
תודה על המענה!

הבעיה שאין לי מנוי
גי פיטי מצידו הכין לי תמנה שביקשתי נגמרה לי ההרשאה
אבל התמונה חסומה
אין לי יכולת לבקש שוב ולהקליט יומן גלישה כי אין הרשאות יותר

תודה על המענה!

הבעיה שאין לי מנוי
גי פיטי מצידו הכין לי תמנה שביקשתי נגמרה לי ההרשאה
אבל התמונה חסומה
אין לי יכולת לבקש שוב ולהקליט יומן גלישה כי אין הרשאות יותר
ניתן להשתמש בתוסף נתיב לשליחת תמונה לקידום
(קישור להורדת התוסף נמצא בדף התמיכה הטכנית https://www.enativ.com/support)
1768329334203.png

לאחר הפעלת התוסף, אין צורך ברענון. התמונה/ות נשלחות לבדיקה ידנית והתשובה מתקבלת תוך כדקה

צפה בקובץ המצורף 2154885
לאחר הפעלת התוסף, אין צורך ברענון. התמונה/ות נשלחות לבדיקה ידנית והתשובה מתקבלת תוך כדקה
תודה!
לא הכרתי את האפשרות

חייבת להגיד שהשרות שלכם מעולה++!

הי, רק עכשיו רואה את האשכול.
אני משתמשת בנתיב גם בבית וגם בעבודה. מאוד מרוצה.
רוצה להודות על תמיכה מעולה!! יעילה וזריזה. מאוד קשובים לצורך של הלקוח בלי ראש בקיר.

כמה בעיות שיש לנו בעיקר בעבודה שאשמח שהפיתוח יעבוד עליהם:
1. יש מצב שנכנסים למחשב עם 2 משתמשים (דומייניים) שונים ומתחברים לנתיב וכך יוצא שמחשב אחד משתמש ב2 רשיונות. אשמח שיהיה שאם מתחברים פעם שניה לנתיב באותו מחשב, שיזהה שיש 2 רשיונות על מחשב 1 וינתק את זה שלא בשימוש.
2. יש הרבה תוכנות ואפילו אתרים שפיצ'ר אחד או משהו מסויים באתר חסום ואין אינדיקציה ברורה שזה נתיב. (לדוגמה אתר שפתחו לי והייתי צריכה להוריד מהאתר הזה קובץ ולא הצלחתי. אחרי שעה, כשהסרתי נתיב, הקובץ ירד. לא היתה לי אינדיקציה לדעת שזה נתיב עד ההסרה) איך נוכל לדעת שנתיב הוא זה שחוסם ולא בעיה תקשורתית אחרת? זה מבזבז לנו המון זמן תחקור.
3. הרבה פעמים בתחקורים, עוצרים את הנתיב לבדיקה. הבעיה שלא תמיד זה עוזר ורק בהסרה מלאה פתאום נפתח ועובד (מנסיון אישי שלי ולא כולם בתמיכה מודעים לזה). אי אפשר לסמוך על העצירה לתחקורים.

@המדענית אנו שמחים לשמוע שהנך נהנית מהסינון ומהשירות שלנו,

לגבי שאלותייך,
1. לא היה ברור לנו כוונתך מאחר ובעמוד הבית של נתיב קיימת אופציה להחלפת המשתמש (ראה תמונה) בעת פתיחת נתיב מוצג המשתמש המחובר וניתן להחליפו בקלות,
אם לא הובנה שאלתך היטב, נשמח אם תפרטי יותר או תצרי קשר עם המוקד 036199199

2-3. האפשרות המומלצת ביותר היא שליחת הקלטת גלישה לצוות נתיב, שיוכלו לבדוק מה הגורם להתנגשות, לאחר קבלת ההקלטה הצוות בוחן את המקרה לעומק ומציע את הפתרון הרוחבי והמתאים ביותר,
לעיתים אכן ייתכן שיומלץ להסיר את התוכנה, אך חשוב לציין שזהו פתרון מקומי בלבד ואינו פתרון קבוע ורוחבי.

image (31).png

1768329334203.png

באיזה שעות יש בדיקה ידנית?
בכל שעות היום?
ומה עושים עם זה שהוא חוסם את מרבית התמונות שאני יוצרת בAI?

באיזה שעות יש בדיקה ידנית?
בכל שעות היום?
ומה עושים עם זה שהוא חוסם את מרבית התמונות שאני יוצרת בAI?
בדיקה ידנית מתבצעת 24 שעות ביממה (עובדים זרים..).
לעת עתה, במידה ויש חסימת יתר בתמונות שאת יוצרת, הדרך הכדאית ביותר להתמודדות היא בעזרת התוסף. יש שם אופציה לשליחת תמונה אחת או מספר תמונות בדף.
אגב, באיזה אתר את משתמשת בעיקר ליצירת התמונות?

תודה!
לא הכרתי את האפשרות

חייבת להגיד שהשרות שלכם מעולה++!
@פריידי + @המדענית תודה רבה על המילים החמות!
העברתי את ההודעה לצוות התמיכה, אין לכן מושג איזו השפעה טובה יש לזה.
הם מגיעים יום יום להתמודד עם פניות, לפתור תקלות ולעזור מכל הלב, וכשלקוחה עוצרת רגע לציין את ההשקעה, זה מחזק, מרענן ומזכיר למה כל זה שווה את זה. תודה לכן!

@המדענית אנו שמחים לשמוע שהנך נהנית מהסינון ומהשירות שלנו,

לגבי שאלותייך,
1. לא היה ברור לנו כוונתך מאחר ובעמוד הבית של נתיב קיימת אופציה להחלפת המשתמש (ראה תמונה) בעת פתיחת נתיב מוצג המשתמש המחובר וניתן להחליפו בקלות,
אם לא הובנה שאלתך היטב, נשמח אם תפרטי יותר או תצרי קשר עם המוקד 036199199

2-3. האפשרות המומלצת ביותר היא שליחת הקלטת גלישה לצוות נתיב, שיוכלו לבדוק מה הגורם להתנגשות, לאחר קבלת ההקלטה הצוות בוחן את המקרה לעומק ומציע את הפתרון הרוחבי והמתאים ביותר,
לעיתים אכן ייתכן שיומלץ להסיר את התוכנה, אך חשוב לציין שזהו פתרון מקומי בלבד ואינו פתרון קבוע ורוחבי.

צפה בקובץ המצורף 2155098
כנראה השאלה לא הובנה. מדובר במשתמש אחר שנכנס למחשב לא משתמש שונה בנתיב.
2-3 הבעיה שאנחנו לא חושדים בנתיב על כל תקלה. אם נתחיל לשלוח הקלטות גלישה על דבר שלא עובד אתם תקרסו. אני הייתי שמחה לאינדיקציה ברורה שזה נתיב. כמו שבאתר שחסום הוא נותן הודעה שנתיב חוסם, ככה גם בתוכנות או פיצ'רים בתוכנות. למשל אתר שפתוח - אם אני מסה להוריד קובץ, במקום שלא יקרה כלום שתקפוץ הודעה שנתיב חוסם.
הסרת נתיב זה כמובן רק לבדיקה. מיד אחרי זה מחזירים. רק ציינתי שעצירה היא לא תמיד אינדיקציה לזה שנתיב הוא לא הבעיה. ומנסיון שלי, לא כל התמיכה מודעת לזה.
מציינת שוב שהתמיכה שלכם היא ברמה אחרת וזה אחת הסיבות שאני נשארת בנתיב.

בדיקה ידנית מתבצעת 24 שעות ביממה (עובדים זרים..).
לעת עתה, במידה ויש חסימת יתר בתמונות שאת יוצרת, הדרך הכדאית ביותר להתמודדות היא בעזרת התוסף. יש שם אופציה לשליחת תמונה אחת או מספר תמונות בדף.
אגב, באיזה אתר את משתמשת בעיקר ליצירת התמונות?
אני כמעט ולא יוצרת תמונות מהסיבה הזו.
האם מקבלים תשובה אחרי שהתמונה נבדקת ולא מאושרת?
האם הבדיקה הידנית עוזרת לכם גם ללמוד יותר רת סיפור החסימות ייתר?
חוץ מזה, מחכה לתשובה לגבי היכל הנגינה, יש צפי מתי זה אמור לקרות אם בכלל?

ועוד שאלה, לגבי חסימת סירטונים בפינטרסט ובאתרי הקניות, יש דרך לאשר אותם? יש צפי שזה יקרה?
זה ממש מאתגר שזה בלי, יש סרטונים שאני ממש צריכה ואין בהם שום בעיה...

וחייבת להצטרף כאן למודות על השירות.
באמת שניסיתי כמה פעמים לעזוב את נתיב אבל תמיד חזרתי בסוף...
שירות זה אחד הדברים החשובים כאן בחסימות אינטרנט...

בקשה נוספת:
כשאני נכנסת לסרטון יוטיוב חסום - הדף שאני מקבלת הוא כזה:
1768384267267.png

הבעיה: כשאני רוצה לבקש פתיחה - אין לי דרך ישירה. אני צריכה:
1. לפתוח כרטיסיה חדשה,
2. לחפש את האתר של נתיב,
3. בתוך האתר של נתיב - לחפש את האופציה של הוספת אתרים,
4. לפתוח פניה להוספת אתר,
5. לחזור לכרטיסיה של היוטיוב החסום,
6. להעתיק את הכתובת של הסרטון החסום,
7. לחזור לכרטיסיה של נתיב,
8. להדביק בטופס בקשת האתר,
9. לשלוח, סוף סוף.

מעצבן אותי כל פעם מחדש, האריכות הזאת.
אי אפשר לשים כפתור לנתיב בחלונית החסימה של יוטיוב חסום או משהו כזה?

בקשה נוספת:
כשאני נכנסת לסרטון יוטיוב חסום - הדף שאני מקבלת הוא כזה:
צפה בקובץ המצורף 2155521

הבעיה: כשאני רוצה לבקש פתיחה - אין לי דרך ישירה. אני צריכה:
1. לפתוח כרטיסיה חדשה,
2. לחפש את האתר של נתיב,
3. בתוך האתר של נתיב - לחפש את האופציה של הוספת אתרים,
4. לפתוח פניה להוספת אתר,
5. לחזור לכרטיסיה של היוטיוב החסום,
6. להעתיק את הכתובת של הסרטון החסום,
7. לחזור לכרטיסיה של נתיב,
8. להדביק בטופס בקשת האתר,
9. לשלוח, סוף סוף.

מעצבן אותי כל פעם מחדש, האריכות הזאת.
אי אפשר לשים כפתור לנתיב בחלונית החסימה של יוטיוב חסום או משהו כזה?
שיפט F5

@הנהלת נתיב אשמח לתשובה כנה:
האם הסינון שלכם מאפשר חיבור ע"י VPN דרך מכונה וירטואלית לאתר THM?
כאחת שלומדת סייבר וצריכה זאת לצורכי תרגול, אשמח לדעת האם יש לכם מענה לנושא- כי כשהתחברתי דרך נתיב- הוא לא נתן לי...

גם אני מרוצה מאד מהשירות!
אני שואל למה בזמן האחרון, בממוצע פעם ליומיים שלושה, כשאני פותח את המחשב אני צריך שוב להתחבר לנתיב מחדש, האם זה בגלל שאני משאיר את הכרטיסיות פתוחות או שזה באג שזקוק לתיקון?

גם אני מרוצה מאד מהשירות!
אני שואל למה בזמן האחרון, בממוצע פעם ליומיים שלושה, כשאני פותח את המחשב אני צריך שוב להתחבר לנתיב מחדש, האם זה בגלל שאני משאיר את הכרטיסיות פתוחות או שזה באג שזקוק לתיקון?
איזה מסלול אתה נמצא? אפור?
אם כן תבקש לעבור למסלול רשימה לבנה משרת

לגבי אינדיקציה אם התקלה קשורה לנתיב, אנחנו לגמרי מבינים את הצורך בזה, וזה גם משהו שהיינו שמחים שיתאפשר בכל מקרה.
חשוב להבין שסינון הוא מערכת מורכבת מאוד, ולא תמיד התוכנה או המחשב “יודעים” לזהות ולדווח שמי שגורם לתקלה הוא נתיב. בהרבה מקרים החסימה מתרחשת ברמת התקשורת או השרת, ולכן מבחינת התוכנה זה פשוט נראה כאילו הפעולה לא מצליחה, בלי סיבה מפורשת שאפשר להציג למשתמש.
בשונה מאתר שנחסם וניתן להציג בו הודעה ברורה, בתוכנות, פיצ’רים פנימיים או הורדות קבצים, לא תמיד קיימת נקודה שבה אפשר להקפיץ הודעה ש”נתיב חוסם”, וגם אין תמיד דרך לגרום למשתמש להבין בוודאות שהמקור הוא הסינון.
לגבי הסרה זמנית של נתיב לצורך בדיקה, אנחנו מודעים להבדל בין הסרה מלאה ועצירת הסינון, ופועלים ע"פ לוגיקה מסוימת לאבחון תקלות. קורות לעיתים שגיאות בתכנון הפתרון, ואנחנו עוקבים ומתדרכים את הצוות כדי לתת את מירב הפתרונות באופן היעיל ביותר.
תודה על הערתך!
כנראה השאלה לא הובנה. מדובר במשתמש אחר שנכנס למחשב לא משתמש שונה בנתיב.
2-3 הבעיה שאנחנו לא חושדים בנתיב על כל תקלה. אם נתחיל לשלוח הקלטות גלישה על דבר שלא עובד אתם תקרסו. אני הייתי שמחה לאינדיקציה ברורה שזה נתיב. כמו שבאתר שחסום הוא נותן הודעה שנתיב חוסם, ככה גם בתוכנות או פיצ'רים בתוכנות. למשל אתר שפתוח - אם אני מסה להוריד קובץ, במקום שלא יקרה כלום שתקפוץ הודעה שנתיב חוסם.
הסרת נתיב זה כמובן רק לבדיקה. מיד אחרי זה מחזירים. רק ציינתי שעצירה היא לא תמיד אינדיקציה לזה שנתיב הוא לא הבעיה. ומנסיון שלי, לא כל התמיכה מודעת לזה.
מציינת שוב שהתמיכה שלכם היא ברמה אחרת וזה אחת הסיבות שאני נשארת בנתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה