נתיב- תודה ומידע

• הוסף לסימניות
הבוקר המחשב החליט לעשות לי 'דווקא'.
המיילים נתקעו, לא הצלחתי לקרוא/ לכתוב הודעות, וזה היה מעצבן ביותר. התקשרתי לנתיב. חיכיתי עשרים דקות על הקו, הגעתי למוקד הודעות. לא ידעתי מה לעשות, כי היה לי ברור שאני צריכה תמיכה טכנית כמה שיותר מהר, ומניסיון שלי עם נתיב, מוקד הודעות זה דבר נחמד אבל לא יעיל.
נכנסתי לאתר שלהם לתמיכה טכנית, ובצעתי בקשה של התחברות מרחוק.
תוך שתי דקות, אני לא מגזימה, כי בדקתי בשעון של המחשב, התחבר טכנאי של נתיב אל המחשב, נפתח מעין חלון צ'אט כזה, בו הוא שאל אותי, מה הבעיה. כתבתי לו, שהמחשב איטי ותיבת המייל לא עובדת. הוא ביצע בדיקה יסודית של המחשב, וביקש ממני לנסות להתחבר למייל. התחברתי והכל היה בסדר. הוא כתב שהבעיה היתה באנטי וירוס. כתבתי לו, שאין לי מושג מה לעשות. הוא הציע את המשך עזרתו. מחק את האנטי וירוס מהמחשב, והתקין לי אנטי וירוס חדש מרחוק, ביצע בדיקה שהכל בסדר, וככה תוך עשר דקות, קבלתי שירות יסודי פלוס תפעול וכמובן ללא עלות.
אולי כבר ידעתם על האופציה הזאת. אבל אני תמיד הייתי מחכה כמו ילדה טובה שיענו לי בטלפון ואז יתחילו לומר לי מה לעשות ואיפה ללחוץ ואיך ומו. וזה היה לי כל כך נחמד לגלות שבלחיצת כפתור, הטכנאי מטפל לי במחשב עד לפתרון מלא של הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכון כשהם כבר נותנים את השירות זה כבר עד הסוף אבל עד שמרימים את הטלפון כשצריכים משהו שאי אפשר לעשות מרחוק כמו אצלי אתמול רציתי להוסיף מחשב במשרד שלי חכיתי 20 דקות על הקו וגם הגעתי למוקד הודעות וכשהתקשרתי בפעם הלא יודע מה סדרו לי א"ז כמובן בתשלום של 100 ש"ח חד פעמי ועוד 30 ש"ח לחודש מחיר מסמרת שער על מה על סינון?
נכון שנתיב הוא הסינון הכי טוב שיש אבל צריכים לחשוב פעמיים על המחיר ועל השירות:

• הוסף לסימניות
עד היום יצא לי לקרוא הרבה דברים טובים וגם כאלו שלא על נתיב ותמיד תמהתי לפשר הקיצוניות, לאחרונה יצא לי להיות בצד של מבקשי השירות ופשוט אין מה לומר זוועה,

יתכן והם נותנים שירות טוב כשהם עונים פשוט במקרה בו נוכחתי זה לא הגיע למצב הזה לא אחרי חצי שעה וגם לא אחרי כמה ימים עם טלפונים, בסופו של דבר הלקוח פרש מנתיב לטובת מייל כשר של ok mail רק ששוב פעם הדברים לא זזים, אחרי בדיקה מעמיקה הבנו שהבעיה היא נתיב שהותקן על המחשב ושהחברה לא הסכימה להסיר אותו רק תמורת תשלום.

שוב טלפונים לנתיב שאחרי הרבה שעות על הקו ענו והסבירו איך לכבות את תהליך הסינון שלהם מהמחשב (כמובן לא להסיר רק לכבות) ובאמת אחרי הכיבוי ניתן היה להתחבר למייל של OK Mail, אז אחרי כל כך הרבה שעות מתישות מול חברה שלא ממש יודעת לתת שירות חשבנו שזהו נגמר, חשבנו שנגמר?? איזה אשליות ניתוק של המודם וחיבור בחזרה השכיח כל קשר לOK Mail ושוב לא ניתן להתחבר, המודם כמובן מצליח להתחבר לשרתים של אורנג' והוא מקבל IP יש תעבורה של חבילות אבל חוץ מזה כלום, מה אומרים מקרה? אולי אבל בעקבות הניסיון הקודם אני שם את האצבע בכיוון אחר הפעם.

שי אשמח לכל התייחסות אם לא בטלפון גם פה זה טוב.

צר לי על התגובה המכוערת זה דבר שאני נוהג לא לעשות אבל במקרה הזה אני מקווה שזה יביא לשיפור כלשהו אפילו במעט, המצב העכשווי הוא בלתי נסבל, איך שלא יהיה אני שמח שעדין יש אנשים שמקבלים שירות טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יכול לדבר בשם אוקיי מייל כיון שזה חברה נפרדת לחלוטין מנתיב עם נציגים שונה מנהל עובדה אחר וכו'. אני יכול לדבר רק בשם נתיב.

לא ממש ברור לי מה זה "לכבות את תהליך הסינון". אני לא מכיר תהליך כזה בעבודה של נתיב. אז אשמח אם תבהיר.

לעצם העניין תוכנת נתיב לא מפריעה לעבודה עם אוקיי מייל. ולרוב הלקוחות שמשתמשים באוקיי מייל מותקנת תוכנת נתיב ללא שהם מפעילים את התוכנה כלל כיון שאת אוקיי מייל היא לא חוסמת. ולכן אני לא בטוח שהתקלה שאתה מתאר קשורה לחסימה של נתיב. אלא לתפעול של האוקיי מייל עצמו ובעניין זה כאמור אני לא יכול לענות בשם אוקיי מייל כיון שאני לא שייך לשם.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי אחרי בדיקה מעמיקה התברר שהבעיה היא נתיב (אותו מכשיר על מחשב אחר עובד, בררנו את הבעיה מול OK Mail, אחרי שנתיב הסבירו ללקוחה איך לכבות את התהליך פתאום המחשב כן הסכים להתחבר (כאמור רק פעם אחת), התהליך עליו אני מדבר הוא media משהו שנמצא בתהליכי המערכת, הdll יושב תחת system32)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה