• הוסף לסימניות
האם מומלץ - רוצים לבצע חסימה במקום עבודתי - איך השירות?

• הוסף לסימניות
יש מלא אשכולות בנושא
תעשי חיפוש

• הוסף לסימניות
אני מאוד מרוצה.
כמעט אין המתנות. מקסימום דקה שתיים.
יש נכונות של הצוות לעזור ולפתור כל בעיה.
ואפילו קיבלתי פעם טלפון אישי של אחד הבכירים אם תהיה לי בעיה בזמן מסוים שאין שירות.

יש הרבה אשכולות אבל אני חושבת שהם מאוד שידרגו את השירות מאז.

• הוסף לסימניות
שירות מעולה!! והעיקר- הכי חסימה שיש!

• הוסף לסימניות
יש מלא אתרים שלאנשים הם פותחים, ולאנשים אחרים לא!

• הוסף לסימניות
מגוחך.
מה שהם יכולים לפתוח הם פותחים לכל מבקש כמובן עפ"י המסלול שלך.

• הוסף לסימניות
הם אמרו לי עכשיו שאם אני מוכרת בגדים אז הם יפתחו לי את האתר.

• הוסף לסימניות
ואם אני לא מוכרת בגדים? אז הם לא יפתחו לי?
למה?!

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשו אתרוג?
חסימה מעולה, אבל החסרון הוא שאם יש אינט' אלחוטי אין חסימה, ולנתיב בגלל שיש להם חסימה על המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1003341:
למה שלא תעשו אתרוג?
חסימה מעולה, אבל החסרון הוא שאם יש אינט' אלחוטי אין חסימה, ולנתיב בגלל שיש להם חסימה על המחשב

ממש לא..
דבר ראשון מסתבר שפותח האשכול התכווין למחשב נייח שאין בו גלישה אלחוטית..
וגם אם התכווין למחשב נייד, יש ויש לאתרוג חסימה גם על ה-wifi בעלות של שקלים בודדים לחודש.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לאתרוג גם תוכנה
בכל מקרה כמו שאמרו הבעיה היא רק במחשבים ניידים
בנייחים שמחוברים לרשת הביתית אין מודם אלחוטי אלא"כ תרכשו
אבל גם אז מסתבר שלא קל למצוא רשת אלחוטית נוחה לגישה ושאינה מאובטחת
באתרוג יש בעיה אחרת וזה שלא מציג תמונות בהמון אתרים
אז מה הועלנו שהאתר פתוח אצליהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה