כללי נתינת קבצים סגורים ללקוח

• הוסף לסימניות
עצבתי ללקוחה לוגו, כרטיס ביקור, ושוברי מתנה. היא מעוניינת בכל החומר סגור על דיסק. האם מקובל לתת???
אודה לתגובתכם

• הוסף לסימניות
למה לא? דיסק עולה 1 ש"ח בלבד. מה היא יכולה לעשות עם זה יותר ממה שהיא עושה עכשיו?

• הוסף לסימניות
אלא מה? היא תצטרך לעבור דרכך כל פעם שהיא תרצה להדפיס משהו עם הלוגו שלה?

• הוסף לסימניות
מקובל ביותר.

• הוסף לסימניות
ומה אם היא רוצה פתוח???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;352070:
למה לא? דיסק עולה 1 ש"ח בלבד. מה היא יכולה לעשות עם זה יותר ממה שהיא עושה עכשיו?

היא יכולה לתת את הפי די אפים לכל גרפיקאית אחרת וההיא תפתח אותם באילוס' ויהיה לה
קובץ פתוח (כמעט) לכל דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;352078:
ומה אם היא רוצה פתוח???
היו על זה כבר דיוני הלוך חזור פה. אם בוער לך, תעשי חיפוש.
תמצית הדברים:
85% גרסו שלעולם נצח סלה ועד, אין להעביר שום קובץ פתוח באשר הוא, בשום מחיר והון שבעולם.
15% גרסו, שתמורת טבין ותקילין כבדים מאד, ניתן לעיתים נדירות לעשות את הפשע הלזה.
והיו קרצנים שהוסיפו, שגם בזאת ניתן להתחכם: למסור טקסט מקונווורט, שכבות משוטחות וכו', כיד הדמיון הטובה. וכך את בעצם יוצאת מושכרת משני הכיוונים. :p
עכ"ל. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;352080:
היא יכולה לתת את הפי די אפים לכל גרפיקאית אחרת וההיא תפתח אותם באילוס' ויהיה לה
קובץ פתוח (כמעט) לכל דבר.
בכל מקרה הקובץ פי די אף מגיע אליה,במייל או בדיסק...
מראש מסכמים מה מותר לה לעשות עם הקבצים,

ולגנוב--אפשר גם בחנות מכלת...

• הוסף לסימניות
הרעיון האפקטיבי ביותר הוא לשטח הכל לתמונה למעט הטקסטים (שישארו חדים וברורים) ולסגור לPDF. "ותמיד לבחור" כיוונה לאמת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;352095:
בכל מקרה הקובץ פי די אף מגיע אליה,במייל או בדיסק...
מראש מסכמים מה מותר לה לעשות עם הקבצים,

ולגנוב--אפשר גם בחנות מכלת...

זה ברור...
הסיכום מראש הוא חשוב מאוד וטוב שיהיה בכתב ולא בע"פ.

• הוסף לסימניות
אגב, PDF ניתן לסגור ולפתוח דרך פוטושופ ואז אין אפשרות לפתוח... זה מה שאני עושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;352101:
אגב, PDF ניתן לסגור ולפתוח דרך פוטושופ ואז אין אפשרות לפתוח... זה מה שאני עושה.

בסדר,
זה קובץ משוטח לכל דבר ולא מדובר על קובץ כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;352099:
הרעיון האפקטיבי ביותר הוא לשטח הכל לתמונה למעט הטקסטים (שישארו חדים וברורים) ולסגור לPDF. "ותמיד לבחור" כיוונה לאמת :)
לא התעמקת מספיק, אוהב. (ומוזר שכך...;))
לא את דברי הבאתי, אלא את תמצית הנאמר פה בעבר, בנושא.
כך שלא כיוונתי, אלא פשוט ציטטתי.
(במקרה, זה גם דעתי וידיעתי האישית, אך נניח לזה מרוב שזה ברור מאליו :p)

• הוסף לסימניות
לי אפילו בהסכם העבודה כתוב שבסיום העבודה הלקוח מקבל לידיו דיסק עם כל העבודות סגורות להדפסה.
(היה לי לקוח אחד שלקח את הפלייר שעשיתי לו והוא רצה לפרסם אותו בעיתון כשהחלק העליון והחלק התחתון ישארו אותו דבר והאמצע יהיה שונה, אז הוא פשוט אמר לעיתון לשים מלבן על הכיתוב שהיה באמצע ולכתוב ל עליו משהו אחר. האמת שלא אכפת לי, הוא מגיע אליי לעיצובים חדשים ועבודות חדשות ונח לי שהוא לא מטריד אותי כל שבוע בפרסום לעיתון - בפרט שהוא לא רואה לנכון צורך לשלם על כך אם העיתון עושה לו בחינם).

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אם היא לוקחת את הכרטיס ביקור שעצבתי לה ועושה מזה פרסום בגדול יותר בעיתון, היא צריכה לשלם על כך???

• הוסף לסימניות
אם סגרת לה קובץ מדויק לגודל ולרזולוציה של כרטיס ביקור, והיא תנסה לעשות מזה מודעה גדולה בעיתון - אין שום בעיה. רק שלא ייצא לה כל כך מוצלח.

• הוסף לסימניות
לנה לא? אם עיצבת לה כרטיס ביקור מותר לה להגדיל אותו ולהשתמש בו בתור מודעה בעיתון.
אם קנית תמונה בגודל מסוים את לא יכולה להגדיל אותה ולהשתמש בה הגודל יותר גדול?

• הוסף לסימניות
וכמה תקחי ממנה אם היא תבקש שאת תשלחי את אותו הדבר לעיתון???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה