נתי ואילה

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek:

קבצים מצורפים

• 2_682x1024 (1).jpg
    2_682x1024 (1).jpg
    KB 104 · צפיות: 25
  • 1_1024x682 (1).jpg
    1_1024x682 (1).jpg
    KB 123.3 · צפיות: 16
  • 3_1024x682.jpg
    3_1024x682.jpg
    KB 142 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
וואו!!!!
הראשונה- סוווף!! מלאה חיים..

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד חוות דעת בעיקר על התאורה

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה - האזור השרוף בפנים קצת מציק, פעם הבאה לכוון יותר שהשמש תבוא מאחור ללא זליגה על הפנים, ויש אפשרות במקרה הזה לסגור קצת חשיפה כך היית מקבלת פרטים באזורים השרופים.

בתמונה השניה- הייתי מצפה לספייס בתמונה בדיוק בצד השני, לאיפה שהמבט שלהם פונה, ולהזהר עם חיתוכי ידיים.

• הוסף לסימניות
תגידי סתם שאלה- היית גרה פעם בזכרון יעקב?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2084861:
בתמונה הראשונה - האזור השרוף בפנים קצת מציק, פעם הבאה לכוון יותר שהשמש תבוא מאחור ללא זליגה על הפנים, ויש אפשרות במקרה הזה לסגור קצת חשיפה כך היית מקבלת פרטים באזורים השרופים.

בתמונה השניה- הייתי מצפה לספייס בתמונה בדיוק בצד השני, לאיפה שהמבט שלהם פונה, ולהזהר עם חיתוכי ידיים.

תודה!
מה התכוונת לסגור חשיפה
דווקא לגבי הספייס יש לי תמונה כזאת רק שפחות אהבתי את ההמבט שלהם

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את האסיף של התמונה, אם תכתבי נתוני צילום אוכל לאמר לך יותר נקודתי

• הוסף לסימניות
אני שואלת אם כוונתך הייתה לסגור צמצם

• הוסף לסימניות
לפעמים זה לסגור צמצם, לפעמים זה לעלות מהירות תריס, לפעמים זה להוריד iso

תלוי באיזה נתונים צילמת

• הוסף לסימניות
איזה קטעים!!
את עוסקת גם בציור, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7M;2085321:
איזה קטעים!!
את עוסקת גם בציור, נכון?

נכון,
יורשה לי לשאול מי את.....?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאת מכירה אותי אישית,
פשוט אני בחורה מהקהילה וזוכרת אותך מעבירה חוגים וכו...
ראיתי ציורים שלך...(קיר בביה"ס היסודי וכו....)

• הוסף לסימניות
טוב ,
נחמד לקבל דש"ים..

• הוסף לסימניות
שמחה לשמוע,
ו..סליחה על החפירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה