נתקלתי בבעיה בבניית אתר...:(

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לדפוס ולא לווב וממש בורה ועם הארץ בנושא בניית אתרים,
אני בתהליך בניית אתר שיציג את העבודות שלי דרך WIX,
נתקלתי בבעיה טכנית- בתצוגה, כשאני מגלגלת את ההעכבר, התוכן של הheader והfooter עולה על הדפים והכול מסתבך,
אשמח לעזרה,
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
זה כנראה מוגדר כפוטר קבוע שנשאר עם שקיפות. אני מקווה שהבנתי נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1343043:
זה כנראה מוגדר כפוטר קבוע שנשאר עם שקיפות. אני מקווה שהבנתי נכון.

זה סינית בשבילי, אפשר תרגום?

• הוסף לסימניות
这可能是设置驳回透明度保持不变。我希望我的理解正确。

כוונתי הייתה שככל הנראה מדובר שההדר והפוטר מוגדרים כקבועים (ז"א כשגוללים הוא נשאר על המסך) עם שקיפות (שכל מה שנגלל למעלה נראה מתחתיו בשקיפות נמוכה) יש הרבה אתרים שעושים את זה בכוונה.

• הוסף לסימניות
:) תודה על הפיתרון הגאוני
אשמח לפיתרון בעברית
תודה

• הוסף לסימניות
מוזר, אני כתבתי מתחת בעברית. וזה היה בזמן הבלאגן לא הייתי כמה ימים, ואני רואה רק את הסינית משום מה.
אני שמח שהסתדרת. לא הייתה כוונתי לכזאת ציניות מוקצנת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה