דרוש מידע נתקלתם בגניבת אשראי הכנסו בדחיפות!!!

• הוסף לסימניות
לתדהמתי גיליתי מס עסקאות מחול שיוצאות מהכרטיס שלי על עסקאות שגם בחלומות לא הייתי זה שביצע, לא יכולתי לדעת כי עברנו דירה , סגרנו את החשבון -כך לפחות חשבנו עי הבנק החדש ולפתע בבדיקה סתמית בכתובת הישנה אנו מגלים חיובים מוזרים על יעוץ /מיחשוב ודברים שלא שיערנו ,עזרו בדחיפות איך עוצרים את זה ואיך מחזירים את הגניבה הזו למי פונים ? איך אפשר לעלות על ה'מתרים' -תלונה במשטרה?
בינתיים חסמנו את הכרטיס מה הלאה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפנות לחברת אשראי
ולבטל כל החיובים

וד"א היום קבלתי באתר הבנק התראה
ואולי זה קשור

כדלהלן
לאחרונה אירעו מקרי התחזות וגניבת כספים מלקוחות.
אם קבלת שיחת טלפון/וואטסאפ בשפה הרוסית, ממספר מזוהה של חברת אשראי/בנק או משטרה והתבקשת לבצע פעולות של העברת כספים מהחשבון או משיכת כספים והפקדתם ב-change או מסירתם לשליח, זו הונאה. יש לדווח מיידית לסניף או לתמיכה בטלפון
03-5130003

• הוסף לסימניות
לפנות לחברת אשראי
ולבטל כל החיובים

וד"א היום קבלתי באתר הבנק התראה
ואולי זה קשור

כדלהלן
לאחרונה אירעו מקרי התחזות וגניבת כספים מלקוחות.
אם קבלת שיחת טלפון/וואטסאפ בשפה הרוסית, ממספר מזוהה של חברת אשראי/בנק או משטרה והתבקשת לבצע פעולות של העברת כספים מהחשבון או משיכת כספים והפקדתם ב-change או מסירתם לשליח, זו הונאה. יש לדווח מיידית לסניף או לתמיכה בטלפון
03-5130003
אתה בטוח שאתה לא מקבל אחוזי פרסום מבנק בינלאומי?...

• הוסף לסימניות
גם לי קרה
וחברת האשראי עלו על זה כי הגנב ניסה יותר מידי פעמים לעשות את הקוד הסודי עד שהצליח
הם שלחו לי מייל עם התראה, התקשרתי וזיכו אותי על כל הסכום

• הוסף לסימניות
זה לא נראה קשור ל'עוקץ הרוסי' (שהונו שם אנשים באלפי שקלים)
יותר מסתבר שביצעתם קניה באיזה אתר של רכישת מוצרים אלקטרוניים בחו"ל, ושכחתם לסמן את הV במשבצת של 'לא לחדש חיוב'
צריך למצוא את האתרים הנ"ל ולבצע את הביטול, במקביל לפנות לחברת האשרי ולבקש לא לכבד יותר חיובים מהחברות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
טוב
אז שתדעו שיש ביטוח לכרטיסי אשראי
אתה מתקשר לחברת האשראי ואומר להם ממתי התחילו להשתמש בכרטיס ומזכים לך את כל הסכום.
יש לי חברה בעבודה שנעלם לה הכרטיס אשראי כמה ימים לא שמה לב כי לא היה לה צורך בו.
כששמה לב התחוור לה שנעשו בו כבר אי אילו קניות בשווי של כ2000 ש"ח
(הכל היה בסגנון של חנויות ממתקים וכו' כנראה שהמוצא היה ילד...)
והיא קבלה את כל הזיכוי
סיפור נוסף של הונאה,
חברה נוספת שלי חויבה בכרטיס האשראי ע"י חברת הסלולרי בסכומים הזויים
(מדובר בסיפור שלפני כ12 שנים שעוד היו יכולים לשל 1200 ש"ח על מסלול טלפון בשימוש מוגזם בגלישה)
מה שהתברר שעובדת בחברת הסלולר השתמשה בפרטי האשראי שלה כדי לשלם על הטלפון הפרטי שלה!!
כמובן שגם היא זוכתה במלוא הסכום.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו פה, יש ביטוח על הכרטיס. גם לנו זה קרה על סך 2000 ש"ח, דיברנו עם חברת האשראי(כאל) והם זיכו אותנו תוך כמה ימים.

• הוסף לסימניות
טוב
אז שתדעו שיש ביטוח לכרטיסי אשראי
אתה מתקשר לחברת האשראי ואומר להם ממתי התחילו להשתמש בכרטיס ומזכים לך את כל הסכום.
יש לי חברה בעבודה שנעלם לה הכרטיס אשראי כמה ימים לא שמה לב כי לא היה לה צורך בו.
כששמה לב התחוור לה שנעשו בו כבר אי אילו קניות בשווי של כ2000 ש"ח
(הכל היה בסגנון של חנויות ממתקים וכו' כנראה שהמוצא היה ילד...)
והיא קבלה את כל הזיכוי
סיפור נוסף של הונאה,
חברה נוספת שלי חויבה בכרטיס האשראי ע"י חברת הסלולרי בסכומים הזויים
(מדובר בסיפור שלפני כ12 שנים שעוד היו יכולים לשל 1200 ש"ח על מסלול טלפון בשימוש מוגזם בגלישה)
מה שהתברר שעובדת בחברת הסלולר השתמשה בפרטי האשראי שלה כדי לשלם על הטלפון הפרטי שלה!!
כמובן שגם היא זוכתה במלוא הסכום.
מנסה שוב להעלות ולהתיעץ,
האם כדאי לתבוע ? את מי הבנק שממנו יצא הכסף? חברת האשראי שלא התרתה ונתנה ל8 חיובים לצאת ללא מפריע? פקידת הבנק שקיבלה ממני הוראה לסגור את החשבון ממנו יצא הכסף ולא עשתה זאת? חוץ מהגנב בכבודו ובעצמו?
ואיך לתבוע? צריך עו''ד? תביעה קטנה ? אשמח לכ ל תשובה ועזרה גם מעו''ד הוגנים וגם מבעלי נסיון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין מה לפחד חברת האשראי תזכה על הכלללל לי רכשו כרטיס טיסה ב13000 שח וזוכתי

• הוסף לסימניות
לי עשו קניה בכרטיס על סך 800 $, וחברת האשראי החזירה לי הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה