מידע שימושי נתקלתם בכזה דבר? עוסקים פטורים

• הוסף לסימניות
זה מה שהרואת חשבון שלי כתבה בעקבות בקשת טופס עבור הוצאת משכנתא.:

"בכל מקרה לתשומת ליבך היות ובקשות האישורים הפכו להיות דבר בלתי נסבל ויועצי משכנתאות שאלופים בלמרוח את הזמן של כולם עם בקשות בלי סוף הוחלט כי כל בכל שנה ינתן אישור הכנסות אחד ועל כל אישור נוסף יהיה בעלות של 100 ש"חי לאישור, אז לתשומת ליבך תראו איזה אישור הכי חשוב לכם"

אשמח לדעת אם אכן כך הדברים?
האם גם הרואה חשבון שלכם דורש תשלום על אישור (בינינו אני משלמת כמה מאות על הגשת תיק פעם בשנה לא ראוי שזה יכלול גם את הנ"ל?)
אשמח מאוד לתגובות מתוך ידע אמיתי...

• הוסף לסימניות
אני עוסק מורשה, ומשלמת קצת הרבה יותר ממך לרו"ח
וקיבלתי תגובה כזו בתקופה שהייתי צריכה כמה אישורים... זה בהחלט היה מקומם!
אז לא יודעת אם לעוסק פטור יש מה להתלונן, הרי הוא משלם דוח שנתי, לא מעבר
לעניות דעתי הם באמת לא חייבים.
אבל... ההתנסחות מאד מאד לא מקצועית ולא מכובדת...

• הוסף לסימניות
הרו"ח שלי לוקחת סכום שנתי, וזה כולל את כל מה שצריך.
בתקופת הקורונה, הקליינטים שלה הרויחו שרות ללא עלות נוספת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה