נתקלתם בתופעה כזו?

• הוסף לסימניות
שתוך כדי ייצוא
המסך נהיה אדום לכמה רגעים וממשיך בייצוא..
מה עושים?

קבצים מצורפים

• mm.jpg
    KB 137.9 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הסרט בסופו של דבר בסדר?
אם כך, להמשיך הלאה...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הסרט מורכב מרצועות רצועות שערכתי בקובץ אחר וייצאתי לMP4
והכנסתי לקובץ חדש כדי לחבר בצורה מסודרת וקלה את כל הרצועות.
בייצוא האחרון לh.264 אני רואה שהאנקודר מציג לי מידי פעם מסך אדום כמו בקובץ המצורף.
בתוצר הסופי -
כמעט בכל מקומות החיבור בין רצועה לרצועה יש הבזק אדום בגודל של פרם אחד.
כמובן שלא יכולתי להגיש ככה פרויקט.
סגרתי אולי 5 פעמים בכל מיני צורות דרך הפרימייר דרך האנקודר. תמיד היה את ההבזקים האדומים.
לקחתי את הקובץ המיוצא, ועברתי עליו מתחילתו ועד סופו, חתכתי את כל הפרימים האדומים וייצאתי מחדש בהצלחה.
נתקלתם בתופעה הזו פעם? יש לה פתרון? ממה זה נהיה?

• הוסף לסימניות
קרה לי ברצועות שסגרתי באפטר,
בשניה האחרונה של כל רצועה.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא כל המאפיינים של הרצועות השונות היו זהים , בד"כ זו הסיבה שזה קורה.
או כמו שכתבו מעלי.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא זהים?
כולם היו מאותו קובץ
רק היה לי יותר נוח לסגור קודם רצועות רצועות ואח"כ לעבוד בצורה נקיה על הרצף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה