מידע שימושי נתקלתם פעם בבעיה כזו בתא קולי?

• הוסף לסימניות
חברת הסלולר הוסיפה אותי (בתשלום כמובן) לשירות תא קולי אבל הבעיה שכשאנשים מתקשרים אליי השיחה לא מגיעה לתא הקולי זה פשוט מצלצל בלי הפסקה עד שמתנתק. יש לציין שכשאני מתקשר למערכת התא קולי לשמוע את ההודעות אני רואה שהיא פעילה. שירות הלקוחות של החברה ניסו כמה פתרונות ללא הצלחה. מישהו שמע פעם על בעיה כזו? מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
הגדרת גם במכשיר עצמו בהפניית שיחות שאם אין מענה השיחה תעבור לתא קולי?

• הוסף לסימניות
הגדרת גם במכשיר עצמו בהפניית שיחות שאם אין מענה השיחה תעבור לתא קולי?
וביתר פירוט - בתפריט של מכשיר הפלאפון להיכנס להגדרות שיחה, ולהגדיר שכשאין מענה השיחה תעבור לתא הקולי בחלק מהמכשירים זה נקרא "הסטת שיחה", נכנסים ל"אם אין תשובה" מבצעים "שאילתא" ובודקים אם אכן "שולח" לתא קולי, ואם לא - להגדיר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נתקלתם בבעיה שכשמשאירים הודעה בתא הקולי אז לא מופיע סימן על הודעה חדשה בפלאפון?
הבעיה לא בפלאפון, החלפתי סים וזה עבד...
ברמי לוי החליפו כבר פעם אחת את הסים ולא עזר... יש לכם מושג מה זה?
(זה חשוב לי כי בבקרים אני במקום הלי קליטה)

• הוסף לסימניות
אולי לא מתאים כ"כ לשאלה
לכל חברה יש סיסמא אחרת להישמע ההודעות?? כי לאחרונה עברתי חברה שכלול תא קולי ולא מצליח להיכנס לשמוע ההודעות. (שמעתי פעם על סיסמא 1234# וזה לא הולך לי)

• הוסף לסימניות
קופץ...
אני בגולן וכבר כמה חודשים שכשאני מתקשר לחלק מהמספרים זה מתקשר אבל לא עושה לי צליל חיוג. ממש שקט מוחלט. איך אפש לפתור את זה?

• הוסף לסימניות
בדיוק היום טיפלתי בזה מול פרטנר שהוספתי תשלום על תא קולי ובפועל לא היה ניתן להשאיר לי הודעות ובשיחה מולם זה הסתדר

• הוסף לסימניות
קופץ...
אני בגולן וכבר כמה חודשים שכשאני מתקשר לחלק מהמספרים זה מתקשר אבל לא עושה לי צליל חיוג. ממש שקט מוחלט. איך אפש לפתור את זה?
תבדוק קודם כל שהמכשיר שלך תומך
זה דבר שעלול לעשות בעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה