דרוש מידע נתקלתם פעם שחייבו אתכם דרך פייפל ללא תהליך זיהוי?

• הוסף לסימניות
נתקלתם פעם שחייבו אתכם דרך פייפל ללא תהליך זיהוי?
עשיתי הזמנה בטימו, וכשלחצתי על מעבר לתשלום רשם לי "התשלום התקבל בהצלחה",
ללא שהפנה אותי להזדהות בפייפל ולאשר את התשלום,
(נשלח לי גם למייל אישור תשלום מפייפל, כך שבאמת בוצע תשלום),
אשמח לשמוע אם משהו נתקל בדבר כזה וכן כיצד ניתן לבטל את התשלום האוטומטי,
(טימו ענו שלא קשור אליהם אלא לפייפל, ושם אני לא רואה אופציה כזו)
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אצלי פייפל אכן דורש כל פעם סיסמא

• הוסף לסימניות
לא זוכר איפה לוחצים. אבל יש מקום שלא דורש סיסמה ויש מקום שכן (זה מקום שתפקידו לשנות את כרטיס האשראי בפייפאל)

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בטמו ודיברתי על זה עם פייפל
מה שיצא לי זה שיש אפשרות להגדיר על אתר מסויים שהוא מהיימן ואז מספיק ללחוץ באתר בלבד לתשלום, בטמו שמתי לב שהם גורמים לך לשלם בצורה שתאשר בפעמים הבאות גם ללא זיהוי, אפשר לשנות את זה באתר של פייפאל אבל זה לא עוזר אם אח"כ תשנה את זה שוב בטמו, יתכן שיש בטמו אפשרות לתשלום בפייפאל גם בלי תשלום מהיר, אני לא זוכר

• הוסף לסימניות
1757788268471.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה