עזרה נתקעתי! דחוף! בעיה בייצוא קובץ אינדיזיין לדפוס

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ כבד מאד עם מאות תמונות באינדיזיין.
אני מנסה לייצא אותו לדפוס, וזה כותב לי כזו הודעה:
1607457355013.png

מה עושים?
מישהו נתקל בזה?
זה ממש ממש דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשנות מנוע ייצוא אחר אולי

• תודה
Reactions: esw
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ כבד מאד עם מאות תמונות באינדיזיין.
אני מנסה לייצא אותו לדפוס, וזה כותב לי כזו הודעה:
צפה בקובץ המצורף 780992
מה עושים?
מישהו נתקל בזה?
זה ממש ממש דחוף!!!
בתרגום מגוגל
שגיאת ייצוא: מנוע ההדפסה של Adobe נכשל בהפקת הנתונים שלך
בגלל בעיה לא ידועה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה אני אשם
תנסו לסגור חלק מהעמודים דהיינו מ1-100 וכך להתקדם עד שתעלו על הבעיה
תנסו לסגור באינדיזין CC
תנסו להפוך לIDML ואז לסגור כמובן לעשות גיבוי לפני
תנסו לסגור במחשב יותר חזק
תנסו להחליף פאקום ראש למנוע למי שמבין בזה

• הוסף לסימניות
אפשר לסגור כל כמה עמודים בPDF ואז לעלות מקור הבעיה,
בד"כ זה עמוד או שתיים שתוקעים את הענינים.
את העמודים הבעיתיים היתי סוגרת כ-JPEG ואז סוגרת את כל הקובץ לדפוס

בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה