דרוש מתכון נתקעתי עם הרבה חלבונים- מה עושים?

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם איך להקציף אז נשיקות מרנג

• הוסף לסימניות
מתכון לנשיקות

קבצים מצורפים

• נשיקות.pdf
    KB 72.1 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
תודה.
עוד רעיונות?
יש לי 12 :rolleyes:
יש איזה גלידה או מוס שאפשר לעשות עם חלבונים ללא החלמון?

• הוסף לסימניות
תודה.
עוד רעיונות?
מאמינה שכן.. לא חושבת שזה כזה יפגע במרקם, אני הייתי מנסה..

תקציפי חלבונים עם קצת סוכר
ובנפרד להקציף ריץ (אחרי ההקצפה את יכולה להוסיף מה שבא לך לטעם, ממרח כלשהו, שוקוד מומס, שוקולד קצוץ, שקדים קצוצים וכיד הדימיון) ולאחד תערובות.

• הוסף לסימניות
מעלה רעיון
אפשר להקציף ולזלף קערות ואחרי האפיה להגיש אותן עם סלט פירות מעל או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
פבלובה 2929fd7e-903e-4e99-9afd-82c098e8df2d.jpeg

• הוסף לסימניות

בהודעה האחרונה מוס גלידה

• הוסף לסימניות
תודה.
עוד רעיונות?
מישהי פרסמה פה מתכון לעוגיות- 3 חלבונים 3/4 כוס סוכר להקציף ולהוסיף 250 גר קמח שקדים לאפות 180 מעלות 25 דק / עד להזהבה
ואני אשמח לדעת מה עשית עם החלמונים :)

• הוסף לסימניות
ואני אשמח לדעת מה עשית עם החלמונים :)

בואי תספרי לנו מה עשית עם החלמונים. הם הבעיה האמיתית.

לא, זה לא הנקודה...
הפרדתי 12 ביצים לעוגה גדולה,
ואחרי שהוספתי רכיבים לחלמונים גיליתי שאחד הרכיבים לא כשר לפסח בכשרות טובה...
אז הכנתי מחדש, ונשאר לי 12 חלבונים מיותמים...

• הוסף לסימניות
מה עשית עם החלמונים?
עם חלבונים עושים עוגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה