צודקת.אולי אפשר לכתוב מאיפה אתם בארץ- זה יקל על המחפשים
יוזמה מצויינת! כל הכבוד!צודקת.
ירושלים והסביבה
אני רוצה יש מצב אתה משאיל לי?שלום וברכה,
יש לי לוח וואקום אינטוס פרו,
מיועד להשאלה.
אם נתקעתם בלי לוח/מכירים מישהו שרוצה לנסות לתקופה,
אפשר לפנות אלי.
בהצלחה לכולם!
כן בשמחהאני רוצה יש מצב אתה משאיל לי?
חיפשת את השיר, ואין לי אפשרות להגיב שםכן בשמחה
אפשר לשלוח לי כאן הודעה באתר https://6274499068143.site123.me/
כאן יש המון פרוט: https://www.prog.co.il/threads/אשכול-המידע-הכביר-לגבי-טאבלטים-למאיירים.605289/שבוע טוב וקיץ בריא לכולם!
אם בגמ"ח לוח גרפיים עסקינן, אני צריך עזרה קצת אחרת באותו עניין:
האם יש פה אשכול שמדבר במעלות וחסרונות של לוחות גרפיים, איזה לוח מתאים למאייר מקצועי? \
[אני רוצה להשקיע בלוח גרפי מקצועי בסכום גבוה ויש כ"כ הרבה לוחות בשוק ש"מרוב עצים לא רואים את היער.."]
ואם מישהו יודע על כזה אשכול, האם אפשר להעלות קישור מזה?
תודה רבה מראש
רלוונטי עדיין?מצטרפת
אני מוכנה להשאיל כזה לוח במודיעין עילית בלבד
כןרלוונטי עדיין?
אני מחפשת במודיעין עילית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים