#נ-מ-ל-י-ם ב-מ-ט-ב-ח#

• הוסף לסימניות
איך מתפטרים מהם???
אני על סף שיגעון!!!!

• הוסף לסימניות
יש לסנו ספריי שהמעכל צהוב.
אין זכר לנמלים.
k333
אגב, הם נותנים יעוץ חינם בטלפון לגבי המוצרים שלהם.

• הוסף לסימניות
שמתי K2000 ונראה לי שמאז הם באים יותר--- זה היה להם טעים!

• הוסף לסימניות
אני פשוט שמתי סיליקון בחיבורים בין השיישים לכיורים ולקרמיקות, אחרי שהתייבש השפרצתי כמות נדיבה של K300
מאז (קרוב לשנה) יש לי שקט.

• הוסף לסימניות
יש את הג'ל נמלים, משמיד את כל הקן מניסיון.

• הוסף לסימניות
ג'ל ששמים במרחק חצי מטר מהקן, הם אוכלים ולוקחים לקן שלהם, וכך כולם זוכים לאכול את המטעמים, וכך תוך יום יומיים כל הקן מושמד, ובלי שום עקבות- כי כולם מתים בפנים.

• הוסף לסימניות
אני מכירה תבלין שיש בכל מטבח:
1. סודה לשתיה - לפזר על הנמלים בשיש לא יחזרו לעולם.
בארונות עלי דפנה- נגד תיקנים.

• הוסף לסימניות
סודה לשתיה ואחרי כמה ימים אין זכר לנמלים.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאוד על הג'ל "טופ ג'ל" - משמיד את כל הקן.

• הוסף לסימניות
אני רכשתי דרך האדם הראשון שהשיק את המוצר בארץ, הוא קרא לזה ג'ל נמלים.
את שלו ניסיתי, האחרים אין לי מושג.
יש כאן קישור לצילום של המודעה שלו. https://www.dropbox.com/s/2sv1w22ktav856i/image.png?dl=0

המודעה ישנה, אין לי מושג בקשר למחיר היום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1432086:
גם אני ממליצה מאוד על הג'ל "טופ ג'ל" - משמיד את כל הקן.

איך מאבחנים איפה הקן?
יש לי בארונןץת מעל המקרר על השיש על הרצפה-------

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1432083:
סודה לשתיה ואחרי כמה ימים אין זכר לנמלים.

נראה לי שהסודה לשתיה לא הורג אותם, אלא מרחיק אותם, אבל לאחר נקיון הם חוזרות

• הוסף לסימניות
אפשר לשים ג'ל של כביסה (אולי גם אבקת כביסה, אני ראיתי שזה עבד מדהים בג'ל כביסה) כל הנמלים מגיעות לזה, ומתות שם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה