- הוסף לסימניות
חדר מלח ניסיתם? יכול לפתור את הבעיה בלי ניתוח.
יש גם מנורת מלח, מנורת לילה שעשויה מבלוק של מלח רפואי, מדליקים אותה בחדר שישנים, והחום מפיץ את המלח לחלל החדר.
לגבי חלבי -
בבקשה אל תכתבו שזה שטויות
יש ה-מ-ו-ן ילדים שרגישים לחלבי, לא ברמה של סיכון אבל ברמה של ליחות, דלקות אוזניים, נזלת "כרונית", שיעולים עם ליחה שמפריעים לישון, קוצר נשימה.
אני כותבת את זה מנסיון שלי ושל עוד חברות, שכשנמנעים לגמרי מחלבי, בעיקר בחורף ועונות מעבר - הילדים פשוט בריאים יותר. וזה כולל חמאה, יוגורט, לבן - ממש הכל.
לגבי סידן -
בדברי חלב יש רמה גבוה של זרחן שמפריע לספיגה.
נכון שבמשך עשרות שנים מספרים לנו על החשיבות של דברי חלב וכו', אבל זה פשוט לא נכון.
(דווקא בפורום שמשתתפיו עוסקים בשיווק ופרסום...נו...שמעתם על תנובה? זה גוף כלכלי...)
סידן מקבלים כמעט מכל דבר (בלחם ובעוף גם יש סידן)
רמות גבוהות במיוחד של סידן יש ב-
טחינה משומשום מלא (יש של אחוה מצויינת ולא כבדה)
שקדים ואגוזים (עדיף טריים וללא מלח, כי מלח פוגע בספיגת סידן)
סרדינים (בגלל העצמות)
לגבי מלח -
מאחר וכאמור הוא מתנגש עם סידן, כדאי פשוט להוריד את הכמות שלו במזון
יש גם מנורת מלח, מנורת לילה שעשויה מבלוק של מלח רפואי, מדליקים אותה בחדר שישנים, והחום מפיץ את המלח לחלל החדר.
לגבי חלבי -
בבקשה אל תכתבו שזה שטויות
יש ה-מ-ו-ן ילדים שרגישים לחלבי, לא ברמה של סיכון אבל ברמה של ליחות, דלקות אוזניים, נזלת "כרונית", שיעולים עם ליחה שמפריעים לישון, קוצר נשימה.
אני כותבת את זה מנסיון שלי ושל עוד חברות, שכשנמנעים לגמרי מחלבי, בעיקר בחורף ועונות מעבר - הילדים פשוט בריאים יותר. וזה כולל חמאה, יוגורט, לבן - ממש הכל.
לגבי סידן -
בדברי חלב יש רמה גבוה של זרחן שמפריע לספיגה.
נכון שבמשך עשרות שנים מספרים לנו על החשיבות של דברי חלב וכו', אבל זה פשוט לא נכון.
(דווקא בפורום שמשתתפיו עוסקים בשיווק ופרסום...נו...שמעתם על תנובה? זה גוף כלכלי...)
סידן מקבלים כמעט מכל דבר (בלחם ובעוף גם יש סידן)
רמות גבוהות במיוחד של סידן יש ב-
טחינה משומשום מלא (יש של אחוה מצויינת ולא כבדה)
שקדים ואגוזים (עדיף טריים וללא מלח, כי מלח פוגע בספיגת סידן)
סרדינים (בגלל העצמות)
לגבי מלח -
מאחר וכאמור הוא מתנגש עם סידן, כדאי פשוט להוריד את הכמות שלו במזון
הנושאים החמים