נ... שאין לה סוף

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חדר מלח ניסיתם? יכול לפתור את הבעיה בלי ניתוח.
יש גם מנורת מלח, מנורת לילה שעשויה מבלוק של מלח רפואי, מדליקים אותה בחדר שישנים, והחום מפיץ את המלח לחלל החדר.

לגבי חלבי -
בבקשה אל תכתבו שזה שטויות
יש ה-מ-ו-ן ילדים שרגישים לחלבי, לא ברמה של סיכון אבל ברמה של ליחות, דלקות אוזניים, נזלת "כרונית", שיעולים עם ליחה שמפריעים לישון, קוצר נשימה.
אני כותבת את זה מנסיון שלי ושל עוד חברות, שכשנמנעים לגמרי מחלבי, בעיקר בחורף ועונות מעבר - הילדים פשוט בריאים יותר. וזה כולל חמאה, יוגורט, לבן - ממש הכל.

לגבי סידן -
בדברי חלב יש רמה גבוה של זרחן שמפריע לספיגה.
נכון שבמשך עשרות שנים מספרים לנו על החשיבות של דברי חלב וכו', אבל זה פשוט לא נכון.
(דווקא בפורום שמשתתפיו עוסקים בשיווק ופרסום...נו...שמעתם על תנובה? זה גוף כלכלי...)

סידן מקבלים כמעט מכל דבר (בלחם ובעוף גם יש סידן)
רמות גבוהות במיוחד של סידן יש ב-
טחינה משומשום מלא (יש של אחוה מצויינת ולא כבדה)
שקדים ואגוזים (עדיף טריים וללא מלח, כי מלח פוגע בספיגת סידן)
סרדינים (בגלל העצמות)
לגבי מלח -
מאחר וכאמור הוא מתנגש עם סידן, כדאי פשוט להוריד את הכמות שלו במזון

• הוסף לסימניות
תוספת קטנה - גם קקאו פוגם בספיגת סידן.
זוכרים את הסלוגן הנוסטלגי - "כי בשבילו זה דני ובשבילך חלב" - זהו. שלא.

• הוסף לסימניות
תחליף לדברי חלב- יש את מוצרי החלב עיזים, גם יותר בריא וגם הרבה פחות מזיק לילדים שרגישים. חוץ מזה אפשר גם לתת פשוט סידן כשיודעים שזה לא טוב לילד, ואכן גם רופא טבעוני טען שבדברי חלב גם אם צורכים כמות גדולה זה לא מספיק לצריכת הסידן שהגוף צריך (ואולי רק לגבינה יש אחוזי סידן גבוהים)

בני עבר נתוח פוליפים- שזה באף ולא בגרון! לאחר שניסינו הפסקה של דברי חלב, קמח לבן- שגם מאד מחמיר את הנושא במיוחד למי שרגיש/ אלרגי לזה, טפול רפלקסולוגי, כרית מלח בלילה, בצל חתוך בחדר, טיפות של רינה פארם... (יתכן שהתחלנו את הכל כשהמצב היה חמור מאד וכן יש לו מבנה אף שמעורר את הגדילה שלהם- כך טען הרופא..)
אצלו המצב היה חמור גם 50% ירידה בשמיעה וגם קשיי נשימה בלילה, ברונכית שחזרה כל הזמן... נתחנו, אך לא הוצאנו שקדים שגם יכול לגרום לגדילה חוזרת של הפוליפים לפעמים.- אך אותם לא מוציאים כ"כ מהר.
הכל השתפר מאד, אך כשחזרנו לדברי חלב וקמח לבן המצב החמיר ושוב גדלו פוליפים חדשים.
ב"ה כעת המצב יציב מאחר ושוב הפסקנו עם הדברים המזיקים... אך עדין יש נזלת ונוזלים באזניים, האמת שאני כבר לא כ"כ מטפלת מתוך שכבר התעיפתי מהנושא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;567101:
לא נראה לי שהילדים שלי יאהבו שוקו מטחינה או קורנפלקס עם כרוב.....:D

יש שוקו סויה מעדני סויה
את הטחינה תשלבי עם הטונה בפיתה ואת הכרוב תשימי על השולחן בתור איום מי שלא אוכל יהיה חייב לטעום מהכרוב:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;567760:
יש שוקו סויה מעדני סויה
את הטחינה תשלבי עם הטונה בפיתה ואת הכרוב תשימי על השולחן בתור איום מי שלא אוכל יהיה חייב לטעום מהכרוב:D
אם הכרוב ממולא אני בעד.

• הוסף לסימניות
בקשר למכשיר ה"אייר פופר". הוא לא מתאים לילדים קטנים. לבת שלי, שהיא בת שנתיים וחצי - רופא אף אוזן גרון אמר שזה לא לגילה.

• הוסף לסימניות
זה משהוא כרוני..בעלי וכל משפחתו סובלים מזה..עשו כמה ניתוחים..ושום דבר לא עזר..

• הוסף לסימניות
אצל הילד שלי, אחרי דלקות אזניים חוזרות ונשנות ונזלת - ניסינו להפסיק עם חלב, לא עזר -
הורדנו בננות - שיפור,
הורדנו במבה (בוטנים) - שיפור ניכר,
והוספתי לו יום יום ויטמין C... בלי עין הרע,
והנה לפסח לא קנינו את הויטמין - ונוסיף חטא על פשע ושכחנו גם אח"כ..
ועכשיו המסכן בהתאוששות.
כדאי לבדוק בתזונה וגם להוסיף את הויטמין C,
קיבלתי המלצה להוסיף גם פרוביוטיקה באופן סדיר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בוטנים ג"כ גורמים ליחה (במבה...) הוצאנו מהבית בוטנים לכמה שנים בגלל ילד שסבל מנזלת כרונית (אגב - גם אחרי ניתוח להסרת פוליפים שעזר לנוזלים באזניים ודלקות חוזרות שהפסיקו) כעת הילד גדל והחזרנו בוטנים לבית וזה לא פוגע בו. אבל 2 מילדי הקטנים שסובלים מפוליפים התחילו עם - נ...שאין לה סוף.

• הוסף לסימניות
08-9740843, ברכפלד: 9744168 (מתוך גמחי"ם בשערי העיר)

• הוסף לסימניות
תבררי על טיפול סיני שנקרא "נרות הופי",
לפני כשנתיים למדתי את השיטה,
מיועד לטיפול בכל מערכת הסינוסים
ומסייע מאוד בכל הקשור לאף אוזן גרון.

זה לא משהו מאוד יקר, ילדים ממש נהנים מזה
כי בזמן הטיפול גם עושים עיסוי לפנים.

בכל אופן הייתי ממליצה ללכת למשהו שכבר טיפל בילדים
אף על פי שאין שינוי בטיפול בין מבוגר לילד,
בכל אופן צריך שהמטפל יהיה מנוסה,
ומתוך נסיונו יוכל לאמר לך אם הטיפול יכול להועיל במקרה שלכם.

הצלחות
מימי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימי;568622:
תבררי על טיפול סיני שנקרא "נרות הופי",
לפני כשנתיים למדתי את השיטה,
מיועד לטיפול בכל מערכת הסינוסים
ומסייע מאוד בכל הקשור לאף אוזן גרון.

זה לא משהו מאוד יקר, ילדים ממש נהנים מזה
כי בזמן הטיפול גם עושים עיסוי לפנים.

בכל אופן הייתי ממליצה ללכת למשהו שכבר טיפל בילדים
אף על פי שאין שינוי בטיפול בין מבוגר לילד,
בכל אופן צריך שהמטפל יהיה מנוסה,
ומתוך נסיונו יוכל לאמר לך אם הטיפול יכול להועיל במקרה שלכם.

הצלחות
מימי

נרות הופי זה ליבוש נוזלים באוזן,
אצל הבן שלי לא ראיתי שיפור לאחר כמה טיפולים.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו חששנו מניתוח אנדואידים וכפתורים וחיפשנו פתרונות אלטרנטיבים ואני חושב שאחרי מעשה אין ממה לחשוש בכלל, את הניתוח עשה ד"ר בלום בבי"ח אסותא, 6 שעות מאשפוז עד שחרור והילד כבר לא נוחר, לא אומר "מה" כל הזמן ושומע ב"ה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;570763:
גם אנחנו חששנו מניתוח אנדואידים וכפתורים וחיפשנו פתרונות אלטרנטיבים ואני חושב שאחרי מעשה אין ממה לחשוש בכלל, את הניתוח עשה ד"ר בלום בבי"ח אסותא, 6 שעות מאשפוז עד שחרור והילד כבר לא נוחר, לא אומר "מה" כל הזמן ושומע ב"ה טוב.
כמה זמן חלף מהניתוח? ומה גיל הילד שנותח?

• הוסף לסימניות
חודש וחצי חלף, הילד בן שלוש.

במקרה שלנו לא היתה נזלת, היו אנדואידים מוגדלים שגרמו לקשיי נשימה בעיקר בשינה ודיבור כאילו האף סתובּ ובעקבות האנדואידים - מים באוזן שהפריעו לשמיעה.

ממליץ בחום על דר' בלום ועל ניתוח בבית חולים פרטי כגון אסותא, לוקח שלושה-ארבעה חודשים להשיג אצלו תור אבל הוא בין הטובים בתחום אם לא הטוב ביותר. לגבי אסותא, יש השתתפות עצמית של 300 ש"ח בערך ואין מה להשוות ניתוח שם לניתוח בבית חולים אחר, זה מעין בית מלון-אישפוז, מחלקת הילדים שם מושקעת מאוד, צוות אדיב ומקצועי מתמחה רק בילדים.

• הוסף לסימניות
אז גם לי יש קצת נסיון בתחום
יש לי בן שסבל מנוזלים באוזניים ואדנואידים מוגדלים
מגיל שנתיים וחצי עשינו כמעט הכל (למעט טיפולים אלטרנטיביים)
אייר פופר
תרופות מיבשות (כמו אריוס)
ויטמינים (c עם כל מיני צרופים : ברזל, סמבוק שחור וכו')
ושיפור רציני לא היה כעבור שנה.
לבסוף החלטנו שאין מה לחכות יותר בסך הכל הילד סובל (נוזלים באוזניים ואדנואידים מוגדלים- וכל מה שמשתמע מכך)
(בלב מלא חשש) בחרנו רופא ששמענו עליו המלצות רבות וחמות, מקצועי ובעל נסיון רב מאוד
ד"ר בן יעקב - מנתח א.א.ג בהדסה הר הצופים
הניתוח עבר בשלום ב"ה
השמיעה מעולה (יש לו עדין כפתורים)
נחירות והתעוררויות בלילה כמעט פסקו
נזלות הולך ובא אך לא יבש לחלוטין, (תלוי במזג אויר)

אני ממליצה מאוד לא לחכות הרבה מדי זמן כי בסך הכל זה עלול לפגוע בהתפתחות של הילד (התפתחות שפתית, עיפות וכו' וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;567668:
תחליף לדברי חלב- יש את מוצרי החלב עיזים, גם יותר בריא וגם הרבה פחות מזיק לילדים שרגישים. חוץ מזה אפשר גם לתת פשוט סידן כשיודעים שזה לא טוב לילד, ואכן גם רופא טבעוני טען שבדברי חלב גם אם צורכים כמות גדולה זה לא מספיק לצריכת הסידן שהגוף צריך (ואולי רק לגבינה יש אחוזי סידן גבוהים)

בני עבר נתוח פוליפים- שזה באף ולא בגרון! לאחר שניסינו הפסקה של דברי חלב, קמח לבן- שגם מאד מחמיר את הנושא במיוחד למי שרגיש/ אלרגי לזה, טפול רפלקסולוגי, כרית מלח בלילה, בצל חתוך בחדר, טיפות של רינה פארם... (יתכן שהתחלנו את הכל כשהמצב היה חמור מאד וכן יש לו מבנה אף שמעורר את הגדילה שלהם- כך טען הרופא..)
אצלו המצב היה חמור גם 50% ירידה בשמיעה וגם קשיי נשימה בלילה, ברונכית שחזרה כל הזמן... נתחנו, אך לא הוצאנו שקדים שגם יכול לגרום לגדילה חוזרת של הפוליפים לפעמים.- אך אותם לא מוציאים כ"כ מהר.
הכל השתפר מאד, אך כשחזרנו לדברי חלב וקמח לבן המצב החמיר ושוב גדלו פוליפים חדשים.
ב"ה כעת המצב יציב מאחר ושוב הפסקנו עם הדברים המזיקים... אך עדין יש נזלת ונוזלים באזניים, האמת שאני כבר לא כ"כ מטפלת מתוך שכבר התעיפתי מהנושא...

איזה קטע!
בדיוק היום הלכתי עם הבן שלי (שלוש ורבע) לסופר וקנינו לו "חלב של עיזה, מעדן של עיזה וגבינה של עיזה".
הוא סובל מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות. לאחרונה, בערך מפורים לא הבאתי לו שום מוצר חלבי וראיתי הבדל של ממש! אוזן יבשה!
הבעיה (לא בדיוק בעיה אבל...) שהוא מאד אוהב מוצרי חלב וכשלא היה מתאפק ו"טועם" מהגבינה ומהמעדן של שאר הילדים- היתה חוזרת לו הנזילה לאוזן, קצת, אבל ראו שיש קשר.
שבוע שעבר הייתי אצל א.א.ג. והוא המליץ לי לנסות חלב עיזים.
איך הבן שלי שמח! סוף סוף הוא גם יקבל שוקו בבוקר ולא כוס מיץ ...
מה שחשוב-הדגיש לי הרופא להקפיד שלא תיכנס לו טיפת מיים לאוזניים, לקלח אותו עם אטמים/ צמר גפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;567159:
לגבי חלבי -
בבקשה אל תכתבו שזה שטויות
יש ה-מ-ו-ן ילדים שרגישים לחלבי, לא ברמה של סיכון אבל ברמה של ליחות, דלקות אוזניים, נזלת "כרונית", שיעולים עם ליחה שמפריעים לישון, קוצר נשימה.
אני כותבת את זה מנסיון שלי ושל עוד חברות, שכשנמנעים לגמרי מחלבי, בעיקר בחורף ועונות מעבר - הילדים פשוט בריאים יותר. וזה כולל חמאה, יוגורט, לבן - ממש הכל.

לגבי סידן -
בדברי חלב יש רמה גבוה של זרחן שמפריע לספיגה.
נכון שבמשך עשרות שנים מספרים לנו על החשיבות של דברי חלב וכו', אבל זה פשוט לא נכון.
(דווקא בפורום שמשתתפיו עוסקים בשיווק ופרסום...נו...שמעתם על תנובה? זה גוף כלכלי...)

סידן מקבלים כמעט מכל דבר (בלחם ובעוף גם יש סידן)
רמות גבוהות במיוחד של סידן יש ב-
טחינה משומשום מלא (יש של אחוה מצויינת ולא כבדה)
שקדים ואגוזים (עדיף טריים וללא מלח, כי מלח פוגע בספיגת סידן)
סרדינים (בגלל העצמות)
לגבי מלח -
מאחר וכאמור הוא מתנגש עם סידן, כדאי פשוט להוריד את הכמות שלו במזון

משהו מעניין לגבי מאכלי חלב: חברה שלי תהתה במשך שנים על הסתירה בין דעות הרופאים הממליצים על חלב באופן גורף, לבין אלו הממליצים להתרחק ממנו כמטחווי קשת.
בסוף היא גילתה משהו מעניין: הרמב"ם כותב שיש אנשים שהחלב מועיל להם, ויש כאלו שהחלב מזיק להם. אולי זהו פתרון התעלומה.
באמת, מי שמוריד את החלב חייב להקפיד ביותר על צריכת סידן מספקת. נתת פרוט מצוין, אריאלס. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה