נ-ת-ק-ע-ת-י-

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צלמתי קליפ במסרטה דיגיטלית של sony hybrid
model no. DCR-DVD610E SSG PAL 1778873 3-288-733-01
(מקוה שהפרטים האלה מספיקים...:confused:)
על דיסק של חברת TEAK
א קיצר, אני מעלה אותו על המסרטה, על מחשב, על כונן DVD
והוא לא מציג כלום, כאילו אין בו שום דבר.
על הדיסק רואים שהוא מלא (צרוב) אבל אין לי אפשרות לראות זאת בשום מצב,
הייתי בחנות צילום במקום מגורי ואמרו לי שזה נדפק ואין מה לעשתו
שאלתי: היתכן? הסרטה בת חצי שעה הלכה לטמיון.????
ועוד חומר שכ"כ חשוב לי ואין לי גיבוי אחר??????????
מה עושים????????? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
סגרת את הקובץ במצלמה?

ללא פעולת הסגירה אי אפשר לעבוד עם החומר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;864636:
סגרת את הקובץ במצלמה?

ללא פעולת הסגירה אי אפשר לעבוד עם החומר

הבעיה היא שגם המסרטה לא מכירה בדיסק
אחרי שהסריטו את הקליפ, הדיסק הוצא והוחלף באחר,
כאשר ניסיתי להעלותו שוב על המסרטה לא היתה לי שום אפשרות לצפות בו
כאילו אין דיסק במסרטה וגם לא ניתן להסריט.
כאשר אני מכניסה את הדיסק כתוב לי: disc recomended או משהו בסגנון (המסרטה לא אצלי כרגע) וזהו. אין לי אפשרות להסריט, אין לי אפשרות לראות וק"ו לא לעשות finalize.
מה עושים??????????????????????:(:(:(:(:(:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה