בקשת שיר סאונד של "הכרזת שמות זוכים"

• הוסף לסימניות
יש למשהו אפקט של סאונד כזה?
אשמח לקבל
וגם אני רוצה חצוצרות כאלו של זכייה....

• הוסף לסימניות
כן,
ואם יש גם מקצב שמקריאים כמה שמות זוכים..

• הוסף לסימניות
איזה סגנון של דבר?
יש כל מיני וגם עוד כל מיני חצוצרות.
מה צריך, תנסו לתת כיוון מדוייק יותר ואנסה להעלות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אנסה להסביר,
אני רוצה להכריז על שמות זוכות - היתה הגרלה בין כמות משתתפות במיזם מסויים,
ובקו הטלפוני מכריזים זוכות..
אני רוצה לעשות את זה דרמטי ...
ולא להשאיר בהודעה פשוטה...

• הוסף לסימניות
ההכרזה של השמות אמורה להיות תוך כדי המקצב, או עצירה בין כל הכרזה עד לאחר סיום שם הזוכה?

• הוסף לסימניות
מה אורך ההכרזה?
אפשר פשוט לעשות מקצב ולהנמיך אותו קצת כשמכריזים את השמות, השאלה מה בדיוק האורך וכו'.

• הוסף לסימניות
רציתי עצירה אחת. על הכרזת שמות הכיתה הזוכה,
ואחר כך שומעים את שמות הזוכות מכל מחזור ואז זה אמור להיות מקצב....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא בדיוק מצליח להבין למה בדיוק הכוונה,
משהו בסנון הזה?
תנסו יותר לכוון אותי מה בדיוק צריך.

קבצים מצורפים

• 3333333333333.MP3
    2 MB
  • הוסף לסימניות
זה סוג של קצב שאולי מתאים לרקע או לסוג של המתנה,אשמח לכיוון מדוייק יותר וכך אדע מה לעשות בדיוק.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה