סאנדיסק קליפ ספורט

• הוסף לסימניות
שמעתי מחבר שהיה בחנות ושם אמרו לו שהפסיקו לייצר את הזיפ

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2014-09-07_011044.png
    KB 276.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא מה זה אומר
אולי באמת הפסיקו לייצר את זה ומה שמובא שם זה רק מה שבמלאי הישן
ייתכן שאני טועה כי לא הצלחתי לקרוא את כל האנגלית שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחרונה מסתובבת שמועה שיצא רוקבוקס לספורט
אם מישהו יכול לאמת לי את זה אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
ע"פ עיון באתר שלהם לא יצא גירסה לספורט נקווה שיהיה לטובת המכורים לדבר הזה כמוני...

• הוסף לסימניות
לא יצא ולא נראה שייצא.
וגם אם ייצא הוא לא יהיה כמו הקודמים.

• הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל להביא כאן את הקישור של האתר של רוקבוקס בעברית אשמח מאוד כי שמעתי ששם כבר יש את הרוקבוקס של ספורט להורדה.
או לחילופין אם מישהו יעלה את הקובץ לפה ג"כ אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
למי שלא שם לב, אפל הפסיקו לגמרי את ייצור הנגנים שלהם ה IPOD...

קבצים מצורפים

• ipod.PNG
    KB 8.2 · צפיות: 25
  • ipod2.PNG
    KB 225.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1381207:
25 ש"ח לשעה
במחשבה שניה גם אז לשמוע נוווו יגרום לי לחשוב אולי העבודה לא מתאימה לי.
בקיצור לא רוצים לעבוד אצלך שנה גישה.

נ.ב. לא ידוע לי על אתר כזה.

• הוסף לסימניות
אני נורא מצטער אבל הנוווווו זה רק כדי להעלות את ההודעה להתחלה

• הוסף לסימניות
נווו
בסוף זה עוזר

קבצים מצורפים

• rockbox-sansaclipzip.zip
    3.4 MB · צפיות: 34

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה