סבא אליעזר והגזר רוצים להצטלם

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=180946&d=1388482931
התחפושת עברה שיפוץ רציני מאז^
יש לי בבית מצלמה מקצועית עד מוצ"ש, אני לא מצליחה בשום אופן לצלם את שני החברה ביחד.יש המלצות לתנוחה מתאימה לתינוקי בן 4 חודשים? ושישתלב עם אחיו בן השנתיים ושיצליחו לראות בתמונה את התחפושת?
זה מה שהצלחתי בינתיים-

קבצים מצורפים

• סבא אליעזר והגזר.png
    KB 533.9 · צפיות: 92
  • הוסף לסימניות
אני לא צלמת,
אבל א' כל התמונות מדהימות - והילד הגדול למעלה משמאל פשוט שובה לבבות,
ההבעה שלו כל כך מתוקה ומתחכמת שזה לאכול אותו.
ב' כל - נראה לי חמוד שהתינוק יהיה בתנוחה שהוא עכשיו,
והגדול יושב לידו ו'קוטף' אותו (בעדינות כמובן..).

• הוסף לסימניות
אם יש לך עציץ גדול תכניסי אותו(תרפדי בפנים לתמיכה ונוחות) ותעמידי את הגדול לידו

אפשר על דשא סתם ככה
את יכולה גם לתת לו פשוט להחזיק אותו, אבל תצלמי בחוץ, רק בחוץ.
התמונות בחוץ יצאו לך נהדר
והתחפושת משגעת.

• הוסף לסימניות
מתוק
בדיוק צילמתי אליעזר והגזר שהתינוק בן החודשים גזר ואליעזר בן 4
השכבתי את התינוק על שטיחון דשא ואחיו היה לידו
בנוסף הגדול החזיק את הקטן- כמובן האמא עמדה צמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה