סבא וסבתא

• הוסף לסימניות
איזו גבוה כי צולם ממש בשקיעה, אבל יצאו תמונות שוות

קבצים מצורפים

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    1.9 MB · צפיות: 24
  • DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    1.9 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ועוד אחת על הדרך

קבצים מצורפים

• DSC_0031.jpg
    3.9 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
רעיון וביצוע נחמד!
הגרעיניות מוגזמת! אולי חידוד יתר?

• הוסף לסימניות
חידדתי המון,
זה נראה לי מוסיף לאוירה העתיקה.
הגזמתי?

• הוסף לסימניות
הפתק על הכובע של זיידע.
זה חלק מהזיכרון שהולך עם הגיל?.

• הוסף לסימניות
דרך מקורית:)
יש דרכים מקצועיות יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2476865:
הפתק על הכובע של זיידע.
זה חלק מהזיכרון שהולך עם הגיל?.

חחח :D
גם ככה הסתבכתי לגמרי לצלם אותן, זה מסובך להיות צלמת ואמא ביחד...
הן רחוקות מלהיות משת"פיות.
הגדולה - עושה מה שמתחשק לה. אם אני מאוד רוצה - אין לה בעיה שאני אצלם על הדרך. גם על זה אני צריכה לומר לה תודה, כי בהתחלה היא הודיעה שזה בושות להצטלם עם תחפושת...
הקטנה - רצתה כל הזמן שאני ארים אותה, היה ממש קשה להכניס אותה לאוירה.
והשמש - הלכה ושקעה...
זה לא היה הפקשוש היחיד. אחרי מעשה הייתי משנה קצת חיתוכים וזויות - אבל תאמת שזה לא בעיה להוריד את הפתק בפוטושופ.

נכתב ע"י ETStudio;2476866:
דרך מקורית:)
יש דרכים מקצועיות יותר...
אשמח לשמוע על דרכים ליצירת מראה עתיק,
זאת הייתה המצאה לגמרי אישית תוך כדי העריכה.

• הוסף לסימניות
משהו בצ'יק.

• הוסף לסימניות
איזה חמודות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2476919:
משהו בצ'יק.
מאוד יפה!
איך עשית את זה?
הוספת מסכת צבע?

• הוסף לסימניות
העלתי אדום וצהוב, וספיה על 40 אחוז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה