סבא חביב

• הוסף לסימניות
חוו נא את דעתכם. :)

קבצים מצורפים

• 253478.jpg
    KB 170.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תפיסה יפה,מאוד טבעית,יפה.

• הוסף לסימניות
חביב ביותר!

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה עם סיפור (דיייי! אל תתחילו עכשיו מחדש!) ישר לתערוכת 'צילומים מספרים'.

• הוסף לסימניות
אני חושב שתמונה בסגנון הזה שחור לבן יהווה שידרוג...

הנה הצעה שלי...

קבצים מצורפים

• זקן.jpg
    KB 187.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;617014:
יופי של תמונה עם סיפור (דיייי! אל תתחילו עכשיו מחדש!) ישר לתערוכת 'צילומים מספרים'.
מפה הכל התחיל.:)

• הוסף לסימניות
אני חושב שתמונה בסגנון הזה שחור לבן יהווה שידרוג...
הנה הצעה שלי...
אם נתייחס לשני התמונות לכל אחד יש סיפור ב-'אווירה אחרת'. ....
:):D:D:rolleyes:

• הוסף לסימניות
בהנחה שמדובר אכן בפורום צילום.
שאלה קטנה לי אליך
שאלת אותו האם הוא מוכן להתפרסם כך?
(אם אין בכך כל בעיה. ראי הודעה זו כמבוטלת:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;617027:
בהנחה שמדובר אכן בפורום צילום.
שאלה קטנה לי אליך
שאלת אותו האם הוא מוכן להתפרסם כך?
(אם אין בכך כל בעיה. ראי הודעה זו כמבוטלת:))
ממש לא והחיזוק לזה שאחר כך עוד אנשים ביקשו לצלם אותו והוא ''ממש
לא הסכים'';):D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י menachem;617034:
ממש לא והחיזוק לזה שאחר כך עוד אנשים ביקשו לצלם אותו והוא ''ממש
לא הסכים'';):D
למה, כי ההורים שלו לא מרשים?:)
בלי שום קשר, תמונה יפה ומעניינת.

• הוסף לסימניות
הציוד שלו ומסביבו בהחלט עושים את התמונה למעניינת ויפה.

@minach: העיבוד לש/ל (בכ"א באופן שבוצע על ידך) לא ממש משדרג, אולי פחות רוויה, או ספיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה