כללי סבא ס'

• הוסף לסימניות
מעצבים ומעצבות יקרים, רציתי את עזרתכם
אנו חוגגים השבת יום הולדת 60 שנה לאבי שיחי'.
באמתחתי- אין ספור רעיונות עיצוביים.
אבל החלטתי להיצמד למוטיב אחד מוביל: סמל.

סמל שיהיה עמוד השדרה של כל האווירה ויופיע :

על מדבקה- לכוסות

על כרומו עבה או על שקף צילום(מחכה להחלטתכם)- חבק למפיות

תוספת על תמונה משפחתית-___________ אני מחכה לרעיונות שלכם- על מה יודפס.

על כרומו דק- עטיפה לשוקולד(צרבתי בפנטול עטיפת שוקולד אצבעות ושדרגתי עם הסמל)

* אם עולה במוחכם היצירתי עוד שימוש בסמל-כיתבו לי בבקש.
* האם כדאי להוסיף עוד לעיצוב האוירה?
*היות שמדובר בשבת- חשבתי להכין מזכרת למוצש"- ברכה למוצש"ק+ בשמים. מה דעתכם?

ואי"ה, לאחר שאחליט סופית בעזרתכם- אעלה את המוצרים המוגמרים לחוו"ד.

• הוסף לסימניות
על ברכון. על קופסאות גפרורים, על תוכניה. שלטים.

• הוסף לסימניות
אנחנו חגגנו לפני שנה
ללוגו לקחתי את ה90 של עירית ב"ב והפכתי ל60.
תקענו אותו איפה שרק אפשר, הדפסתי במלא גדלים וגם על דף מדבקה (כולם הדביקו מדבקות על החולצה, הלוגו כ"כ הכניס לאוירה שבסוף הארוע כל אחד לקח כמה מדבקות לעצמו והפלאפונים/מצלמות/רב קו עד היום עם הלוגו)
עטיפות לבקבוקים עם שמות המשפחה ועם הלוגו.
קיסמים בלחמניות.
המזכרת היתה תפילת בנים על אבות (למינציה/מדבקה לסידור לבחירה) - בצד השני ההיה את הלוגו.

הרעיון שלנו היה ששים ושמחים - 60 ושמחים.
הדפסנו על מטר כל מיני פסוקים שקשורים לענין עם המילים "ששים ושמחים" (עם הלוגו כמובן)
הדפסנו תמונה משפחתית על קאפה עם הפסוק "כהיום הזה... ששים ושמחים"...
והלוגו.

צינזרתי בשבילך איזה קולאז' רשמים שמצאתי:
צפה בקובץ המצורף 252779
ו

קבצים מצורפים

• רשמים מצונזר.jpg
    KB 545.4 · צפיות: 92
  • הוסף לסימניות
אנחנו עשינו פעם לוגו לבת מצווה.
זה היה מודפס על שלטים לדלתות, על חבקים למפיות, על ברכונים, על שקיות נייר (שהדפסנו עם תמונת הילדה וגזרנו והדבקנו...) - בתוך השקיות היו שוקולדים ותוכניה.
עשינו לוגו לשבת חתן וגם שם הוא הודפס על שלט ענק - ברוכים הבאים, על שלטי דלתות החדרים לפי משפחות, על ברכונים, על חבקים.
ראיתי פעם משהו חמוד (חבר של אבא שלי) שהכינו לו לכבוד יום הולדת 60 (או 70) כרטיסי ביקור
שהיה כתוב עליהם משהו כמו - סבא ישראל ישראלי - לשירותך תמיד (לא זוכרת בדיוק) כמובן עם לוגו שהכינו לארוע.

מסל טוב
חני

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר, הייתי מעצב לוגו וקטורי עם פני הסב היקר :)

נשמח אם תעלי לנו לראות את התוצאות!

• הוסף לסימניות
אני כבר נכנסת לאווירת הששים ושמחים עם כל ההצעות וההדגמות.
נראה לי שאחליט לבסוף על שילוב של ההצעות: הוקטורי והתמונה ברעיון הששים ושמחים.
אגב, יש כללים בפורום שלנו כיצד יש להעלות עבודות?האם מטשטשים פנים או בכלל לא מעלים?

• הוסף לסימניות
הלוגו שאני עשיתי לאבא שלי
ועשינו פלקט גדול שתלה על הקיר
ועשינו גם עטיפות לבקבוקים
הלכנו על צבע סגול (ס=60) וניפחונו בלונים סגולים ולתוספת שחור
היה מהמם

צפה בקובץ המצורף 252802

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
לגבי הלוגו, האם אני בכיוון?

קבצים מצורפים

• לוגו ששים ושמחים עם טשטוש פנים.png
    KB 603.6 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
ועוד

קבצים מצורפים

• לוגו משודרג עם טשטוש דמות.png
    KB 267.2 · צפיות: 71

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה