עזרה סבוריאה לילדה בת 6

• הוסף לסימניות
בעלי ניסיון אולי תוכלו לעזור לי
אני מחפשת נואשות עצות לפתרון בעיה של סבוריאה אצל ילדה בת שש שהתחילה לפני כמה חודשים.
אנחנו חופפים לה באגיספור ואחר כך מורחים משחה שנתן רופא ילדים
אחרי כמה ימים נראה שיפור ואחרי שמפסיקים חוזר שוב
יש פתרון יותר טוב? אולי יש מזונות שכדאי לה להימנע?
תזכו למצוות ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות שמפו "אלפוסיל" שספציפית אצלינו עזר.

• הוסף לסימניות
אצלי עוזר (יחסית) שמפו sebo של קמדיס. בעונה זו של חילופי מזג אויר תכופים הבעיה מחמירה ויש להמתין לחלוף התקופה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאצל תינוקות חמותי הייתה מורחת שמן זית ואחרי רבע שעה(כשהתרכך)
מורידה הכל עם מסרך סמיך.
לא ניסיתי בעצמי ב"ה לא היה לילדים שלי אף פעם.

• הוסף לסימניות
אצלינו לתינוק כבן חצי שנה
אנחנו מסבנים את השיער עם סבוסל כהמלצת הרופא
תחילה היה פעמיים בשבוע באמבטיה
מים. סבוסל. לחכות 2-3 דקות. שוב מים. סבוסל על השיער 2-3 דקות. ומים.
להמנע מחפיפות עם סבון רגיל.
במשך 5 ימים לאחר אמבטיה היה צורך במשחה המכילה סטרואידים
לאחר מכן פעם בשבוע סבוסל וב''ה עכשיו חודשיים לאחר טיפול זה אין זכר.
זאת היתה המלצת רופא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה