כללי סביבון לחנוכה

• הוסף לסימניות
אני צריך לעצב גרפיקה לסבביבון של חנוכה ואח"כ בהדפסה זה אמור לצאת צורת סביבון דהיינו קיפולים וכו'
איך עלי לעצב כזה דף ובאיזה תוכנה הכי משתלם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם אתה מדפיס אופסט, אז תוודא קודם את עלות ההדפסה והקיפולים, זה עולה ביוקר אם לא מדפיסים הרבה.
לבד אם אתה מדפיס דיגיטלי, ומקפל ביד.

• הוסף לסימניות
לא אני עושה רק כמה חתיכות בלבד השאלה איך אני מעצב את זה?

• הוסף לסימניות
תוכנה: תגיד במה אתה משתמש, ונראה מה עדיף.
קיפולים:מומלץ ליקח איזה סביבון קיים, לפרק אותו ותראה המידות וכו'

• הוסף לסימניות
paperdreidel.gif

template.GIF

• הוסף לסימניות
עסעמסי<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_48505", true); </SCRIPT>
תודה רבה אבל אני לא מבין כ"כ טוב אנגלית

• הוסף לסימניות
קח לך ניר אי 4 או אי3 ותבנה לך דגם קטן לפי מה שאתה צריך, אח"כ תפתח את הסביבון ותשרטט לך בתוכנה ויקטורית שאתה אוהב להשתמש ומשם הדרך קלה, אם אתה צריך עזרה תשלח איזה תמונה או שרטוט שאתה רוצה

• הוסף לסימניות
פשוט לחתוך מסביב ולשום דבק על הפסים ולתוחבם מאחורי השכנים.
הדוגמאות האלו הם בלי המוט - וכתוב לשום קש או קיסם. אבל מן הסתם אפשר לעשות גם מהנייר עם קצת חשבון. (אם מחלקים הגג לארבע (כמו שהרצפה מחולקת בדוגמה שני') ובכל שפיץ מניחים קיר להמוט - זה צריך לעבוד, עכ"פ ע"פ חשבון(אם הנייר חזק מספיק))

• הוסף לסימניות
לא יודע למה כל תגובה שלי עולה פעמיים (כמדומה לי שזה רק קורה ב"Safari")

• הוסף לסימניות
אני כבר בשלבי בניה

תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 439.2 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
באיזו תוכנה אתה משתמש להכין את הסביבון
הוא כבר נראה מאוד יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
אם המטרה למלא את הסביבון במשהו - אפשר לחתוך את החלונות ולהדביק שקף מבפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה