סביבון סוב סוב...

• הוסף לסימניות
הי, שזה לא יעלם בתהום הנשייה...:rolleyes:
עבדתי על זה:eek:

• הוסף לסימניות
זה יפה,
אך אם את שואלת מבחינת ריאליסטיות זה לא כ"כ נראה,
הסביבון ממש נראה באויר, נראה לי צריך לסדר משו בצל........

• הוסף לסימניות
נכון, אבל לא הסתדרתי.
את יכולה לאמר לי איך?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הסביבון והסיבובים שלו ריאליסטיים מאוד
הזווית של הרצפה לא ממש באותה זווית בה רואים את הסביבון וזה מפריע
זה עושה רושם שהסביבון קרוב מידי לקיר

• הוסף לסימניות
צריך שהצל יהיה לתחתית של הסביבון (לשפיץ וקצת מעליו)
ושהצל יפול על הרצפה.

• הוסף לסימניות
כמה עבודה!
חמוד מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

הסאונד מוסיף מאד!

• הוסף לסימניות
תודה. אבל באמת לא מספיק הסתדרתי עם הצל. כי בעצם הרקע הוא אחד- תמונה של רצפה וקיר יחד,
ולכן הצל נפל רק על הקיר, ואפ' שהוספתי עוד תאורה ומיקמתי אותה למעלה זה לא הזיז כלום.
אז מה כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;2333724:
תודה. אבל באמת לא מספיק הסתדרתי עם הצל. כי בעצם הרקע הוא אחד- תמונה של רצפה וקיר יחד,
ולכן הצל נפל רק על הקיר, ואפ' שהוספתי עוד תאורה ומיקמתי אותה למעלה זה לא הזיז כלום.
אז מה כן?

לפי איך שאני מבינה, אין בעצם רצפה אמתית, ולכן, לצל אין על מה ליפול, הכלל הבסיסי הראשוני הוא שצל צריך מקום לפול עליו. ולכן, אם אין רצפה, אין לאן לפול, תנסי ליצור שכבת רצפה חדשה שאותה תסובבי ב xrotation ב90 מעלות, ותמקמי אותה כראוי, היא תשכב כרצפה, ועליה הפנס יטיל צל.

• הוסף לסימניות
סביבון חמוד :)
אהבתי את האנימציה ואת הסאונד של הכדור
נראה לי שהסביבון מתחיל ליפול שניה לפני שהכדור מגיע, אני טועה?

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?
תנו לי מס' לדרוג מקצועי מ1-5.

קבצים מצורפים

• Comp 1_1.mp4
    12.8 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.
שימי לב שכשהסביבון מסתובב יש מתחתיו צל (כמו בזמן שהוא נופל)
ולכן הוא נראה מרחף באויר.
עבודה מהממת, הרבה עבודה מהממת;)

• הוסף לסימניות
הצל צריך להיות מחובר לשפיץ התחתון, וממשיך ממנו.
הצל צריך להישבר מהרצפה לקיר.

• הוסף לסימניות
וואוו נראה טוווב!!!!
עיצוב מגניב ומעניין עשית לסביבון..
אהבתי את התזמון עם הכדורים שנתקעים בסביבון, וגם המוזיקה מתאימה בוווול!!!
חנוכה שמייח:)

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!!!!!!
מושקע ברמות!!!!!!
אהבתי את הצל שהוספת!
מבחינה ריאלית -
נראה לי שכדאי לזעזע את הסביבון טיפה כשהכדור מתנגש בו,
והכיתוב של חנוכה, כדאי עוד סיבוב עם בלור בתנועה, וגם קצת תנועה קטנה כשמתמקם (הייתי אפילו נותנת לו "תזוזה" קטנה כל פעם כשמתנגש בתנועת הסביבון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה