לחרדים או בכלל?7.6.2023 09:03
דפנה ליאל: הוועדה לביקורת המדינה תתכנס הבוקר לדיון בנושא אספקת החשמל במדינה, ותעסוק בניתוקי החשמל הממושכים שאירעו בסוף השבוע בעיצומו של השרב הכבד.
אני חושב שבאופן כללי.לחרדים או בכלל?
כי "הגזרה" לחרדים להפסיק במיוחד להם את החשמל הופרכה..אני חושב שבאופן כללי.
פתח את הספוילר וקרא מה שהבאתי, בהצלחה.כי "הגזרה" לחרדים להפסיק במיוחד להם את החשמל הופרכה..
מנכ"ל ח. החשמל במו פיו אמר שהוא נתן הוראה לחדש את הזרם לריכוזים חרדיים לפני כניסת השבת מה שקוממם עליו את הגברת הידועה "בחיבתה" לחרדים
א הבנתי אבל לא חשובפתח את הספוילר וקרא מה שהבאתי, בהצלחה.
ואם אתה רוצה לקרוא מהמקור הנה קישור: https://main.knesset.gov.il/News/PressReleases/Pages/press07.06.23d.aspx
מה שמצחיק, שיש כאלה שאם כל ההפסקות חשמל שהיו, נצמדים למרובעות, שצריך לסגור את כל היחידות המזהמות.יונת אלקלעי מנהלת מחלקת תעשיות באיגוד ערים לסביבה שרון כרמל, אמרה בדיון כי האיגוד דורש את סגירתן המיידית של יחידות 1-4 שפולטות מזהמים, בהתאם להחלטת הממשלה, שקבעה כי יועברו לשימור ביוני 2022, ולא להמתין שוב, הפעם ל-2025, אז יתקיים דיון נוסף.
כי בעצם מבחינתם יותר חשוב "איכות הסביבה" ו"ההתחממות הגלובלית" מאשר בני האדםמה שמצחיק, שיש כאלה שאם כל ההפסקות חשמל שהיו, נצמדים למרובעות, שצריך לסגור את כל היחידות המזהמות.
מי לא סבל? כולם סבלו! זה היה בכל הארץ ועוד ביום שישי! ערב שבת ממש זוואה! ועוד ביום הכי הכי חם שהיה הקיץ.תשלחו בקשה לפיצוי בקישור המצורף, כדי שלהבא יחשבו פעמיים לפני שהם עושים הפסקת חשמל יזומה בריכוזים החרדיים, כמה שיותר בקשות פיצוי, התועלת לעתיד תהיה עוד יותר גדולה.
היכנסו לקישור
בבחירת נושא תבחרו: בקשת המחאת זכות ליצרן קיים
תכתבו
אבקש לקבל פיצוי כספי כחוק בגין אי מתן הודעה מוקדמת על הפסקת חשמל יזומה שהתקיימה בתאריך 2/6/23 ואשר הסבה לי עוגמת נפש מרובה.
בהצלחה
זה לא היה בכל הארץמי לא סבל? כולם סבלו! זה היה בכל הארץ ועוד ביום שישי! ערב שבת ממש זוואה! ועוד ביום הכי הכי חם שהיה הקיץ.
ברור שכן!! רוב הארץ!! ממש רוב!זה לא היה בכל הארץ
רוב זה לא כל.ברור שכן!! רוב הארץ!! ממש רוב!
כנ"לאיפה שאני הייתי לא הייתה הפסקת חשמל וגם לא ידעתי שהיו הפסקות חשמל בכלל עד יום ראשון
שיורידו לשמאלנים בתל אביב למה לכל הערים החרדיותיענקל אתה עושה סלט
יזומה זה שאתה רואה מודבק בכניסה לבית שבוע קודם שבעוד שבוע תהיה הפסקה מעשה x עד שעה x
כאן היה מצב חירום שאם לא היו מורידים את השלטר היה נפילה של כל תחנות הכוח בארץ
שיודיעו לך מראש...?
חוץ מלגבעת שמואל איזה ערים חילוניות קפץ החשמל וגם הם כי הם דת"לאני חושב שבאופן כללי.
אני גרה בעיר מעורבת ועד שבת בצהרים לא היה חשמל בכלל.חוץ מלגבעת שמואל איזה ערים חילוניות קפץ החשמל וגם הם כי הם דת"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים