- הוסף לסימניות
נראה לי התשובה הזו....שיש שולי רווח גבוהים
נראה לי התשובה הזו....שיש שולי רווח גבוהים
8 מפגשים כמו כולםלכמ
לכמה מפגשים?
ניסינו שעתיים כל פעם מודיע שאין מענה בשרת API ומחזיר שלוחה אחורהמישהו כאן הצליח כבר להרשם??
אנחנו לא!!
גם אצלי אותו סיפור!ניסינו שעתיים כל פעם מודיע שאין מענה בשרת API ומחזיר שלוחה אחורה
לא ברור מה שחושבים שאפשר להרשם רק היום
לכל בית ספר יש תוכנית אחרת ולכאורה זה מה שגורם להבדלים.כל אלה שצריכות להוסיף מזומן זאת גניבה לאור היום של בית הספר, לגמרי לא חוקי ובכפוף להתייעצות עם אולי יהיה מותר להלשין למס הכנסה על זה.
לנו עולה לז'-ח' 265 שקל.
חשבתי שזה יקר, אני מבינה מהשרשור שזה יחסית זול...
יתכן שאם הייתי רואה קודם את התוכניה ומשתכנעת שהיא שווה את המחיר- היה לי יותר קל לשלם,לכל בית ספר יש תוכנית אחרת ולכאורה זה מה שגורם להבדלים.
אנחנו קיבלנו תוכניה מפורטת ויפהיתכן שאם הייתי רואה קודם את התוכניה ומשתכנעת שהיא שווה את המחיר- היה לי יותר קל לשלם,
אבל מבחינתי זה חלק מהבעיה- אין שקיפות, ואין הנגשה מספיקה וחבל.
זה יוצר תחושה לא נעימה של קהל שבוי.
כשהבנות שלי היו קטנות יותר, עשיתי את השיקולים האלה ולפעמים השתתפתי בקייטנה עוברת או שדאגתי להן לסידור אחר.
עכשיו כשזה נוגע במקום חברתי ויש להן צורך להיות בקבוצת השווים- אני רושמת אותן, אבל לא שלמה עם זה וחבל לי.
מפריע לי שהתודעה הצרכנית שלנו כציבור- לפעמים לוקה בחסר.
חושבת שיש לכל הורה זכות לדעת בצורה בהירה למה משמש הכסף שהוא משלם ואיך הוא מתפלג.
אנחנו לא...אנחנו קיבלנו תוכניה מפורטת ויפה
ז"א כשבתיה יעבירו את הכסף הבית ספר ישאר עם כסף מיותר,לא?אז ככה תבדילו בין קיטנה ל ד' ה' לבין המחנה/ אתנחתא ללו-ח.
קחו בחשבון שכל יציאה שהיא כוללת אטרקציה זה מינימום 100 שקל.
אז המחיר מורכב: מכמות הימים, כמות היציאות.
בנוסף הבתיה לא אחראית על התוכן, כל בית ספר בד"כ (אולי בבני ברק זה העירייה) יש רכזת שעובדת על התוכניה וכד'.
יכולה לומר לך מבתוכו שבמחיר של 300+ שקל אין לרכזת שעובדת כמו חמור בכלל הרבה רווח
כל דבר עולה הון.
ןזה שביקשI חלק מהסכום מוזמן הגיוני לחלוטין, בית הספר צריך שיהיה לו חלק מזומן ולא הכל תלוי בכספים שהבתיה תעביר, אם הוא צריך לקנות עכשיו משהו דחוף וכד' ולא יכול לחכות עד שהכסף יגיע מהבתיה..
בנוסף באמת בתיה שוכבת על טון כסף ברמה פסיכית, במקום כל הארועים הנוצצים שתוריד בהם רק קצת ברמה ותסבסד קצת יותר קיטנות ומחנות.
לא, על מה שהם הוציאו הם לא מבקשים החזרים.ז"א כשבתיה יעבירו את הכסף הבית ספר ישאר עם כסף מיותר,לא?
אצלינואישית הרישום והתשלום רק דרך הקו של בתיה וכששאלתי עם אפשר מזומן אמרו לי עדיף שלא.
אז לכאורה הבית ספר לא צריך את המזומן מראש
איך אתן מסבירות את ההבדלים המשמעותיים במחירים בין הסניפים השונים ?
מה יכול לגרום לזה- לא הבדל קטן, פערים של מאות שקלים ?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //