כללי סברי מרנן.

• הוסף לסימניות
עסק לעיצוב מתנות, הזמנות ושבע ברכות (ומה שביניהם..)

האם קלעתי?

• הוסף לסימניות
האיקון יפיפה.
צריך טיפול קצת בטייפ.
רווח נוסף בין האותיות. אולי לנסות בלי רווח בין שתי המילים.
ועוד ספייס בין הלוגו לסלוגן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אייקון מרשים!!!
הפונט בול על אותו גל, שילוב מוצלח.

באמת חסר קצת "אויר"...
שימי לב לרווח בין חלקי האייקון, הוא לא אחיד.

קבצים מצורפים

• סקיצה ללוגו.png
    KB 30.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לי האייקון נראה כמו כף רגל.. עם 3 אצבעות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2230147:
אייקון מרשים!!!
הפונט בול על אותו גל, שילוב מוצלח.

באמת חסר קצת "אויר"...
שימי לב לרווח בין חלקי האייקון, הוא לא אחיד.

תודה על ההארה :)

• הוסף לסימניות
הכיוון מצוין. הוא לא מספיק נראה גפן אם זו המטרה. הרעיון יפה אך זה יכול להראות גם גביע גלידה וגם אצבעות כמו שאחת אמרה.לרגע בשילוב עם הצבעים הייתי חושבת שזה בית קפה אולי.הצבעים לא נראה לי מתאימים התחלת טוב אם תעבדי על האייקון שיראה יותר אשכול ענבים ותשני את הצבעים זה יכול להיות מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;2230308:
הכיוון מצוין. הוא לא מספיק נראה גפן אם זו המטרה. הרעיון יפה אך זה יכול להראות גם גביע גלידה וגם אצבעות כמו שאחת אמרה.לרגע בשילוב עם הצבעים הייתי חושבת שזה בית קפה אולי.הצבעים לא נראה לי מתאימים התחלת טוב אם תעבדי על האייקון שיראה יותר אשכול ענבים ותשני את הצבעים זה יכול להיות מושלם.

תודה על ההארה.. רציתי גם להפוך את הטיפות יין לסוג של בועות דיבור אבל זה כבר ייצור עמוס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין בזה בעיה.
השם הזה לחנות מתנות זה קצת... אהממ... לא יודע איך להגדיר... נשמע לי תלוש....
מה הקשר של רבנן למתנות??
בדוגמא של הספר זה מאוד מוצלח (חוץ מההקשר של השם סבר - סברי) כי זה פנינים וכדו׳ מגדולי ישראל אז מתאים השם רבנן.
חוץ מזה ש״סברי מרנן״ זו מילה ש(כמעט) רק גברים מכירים וחנות מתנות 90% מהלקוחות הן נשים.

• הוסף לסימניות
עיצוב חתונות, שבע ברכות, שבת חתן, לאו דווקא מתנות.

אוקיי, אני אחשוב על זה.. אולי אני אמצא שם יותר מתאים.

תודה על ההארה.

• הוסף לסימניות
יפה וקולע!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דווקא אני מאוד התחברתי לשם (וגם לעיצוב)
יש כאן משהו שונה ויחודי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

מהמם! שמחה לראות את ההתקדמות.. המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה