סבתא בישלה דייסה...

• הוסף לסימניות
מכירים את הסבתא שבאה לבקר ולא היה איפה להושיב אותה,אז הפכו את הילדה לכיסא?....
אפיינתי את הסבתא ואת הנכדה.
ובגלל שבסיפור אין תיאור על הדמויות שמגביל אותי, הייתה לי יד חופשית.
יש פה שתי סבתות.הסבתא השוויגער והסבתא הממש מבוגרת.
למי התחברתם יותר??
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

קבצים מצורפים

• scan0005.jpg
    scan0005.jpg
    KB 261.6 · צפיות: 52
  • scan0004.jpg
    scan0004.jpg
    KB 614.5 · צפיות: 50
  • scan0003.jpg
    scan0003.jpg
    KB 609.9 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
יופי של עבודה!
אני התחברתי יותר לתמונה השניה, של הזקנה יותר עם הילדה המתולתלת.

• הוסף לסימניות
נראה לי שפחות אכזרי להעיף את השוויגער על הרצפה מאשר את הסבתא הקשישה.

• הוסף לסימניות
*צודקת.
לא בצחוק, אני באמת לא הייתי רוצה לראות (באיזה מסגרת שזה לא יהיה - ספר או וואטאבר) את הקשישה בפוזה של עפה על הרצפה... הראשונה - יותר ניתן לעיכול. ;)

• הוסף לסימניות
מירי הצ'תכללת!:)
השניה חמודה לגמרי לגמרי

• הוסף לסימניות
המתולתלות הרבה יותר זורמות :)

• הוסף לסימניות
ת'זקנה והמתולתלת.
בהצגה הזו הקול של הסבתא תמיד רעדדדדדד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה