סבתא חדשה - טריה

• הוסף לסימניות
מה עושים לאחת שהיתה סבתא טריה
איזה רעיונות אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
יש עטיפה לשוקולד , מחזיק מפתחות וכד' כמו שלט נהג חדש-צהוב שחור-
עם המילים- "סבתא חדשה"

• הוסף לסימניות
יש קישוט נראה לי מחרס - לשים על מדף) סבתא וסבא יושבים על ספסל וכתוב שם משהו (פעם היה בששת)
ואפשר גם לוח שנה עד (יש בסטימצקי) זה לוח שנה לתליה שמתאים כל השנים כלומר הוא בלי ימים שמתאימים לתאריכים אלא כל חודש דף ויש שורה לכל יום ולכתוב את התאריך בו נולדה הנכד/ה ובעזרת ה' הם יוסיפו עוד ועוד נכדים. וכך זוכרי את התאריך של כולם.

• הוסף לסימניות
מקל סבא סוכריות.מחברים אותם כמה ביחד ויוצרים מקל יותר גדול.מקשטים עם סרטים כיד הדמיון

• הוסף לסימניות
שערות סבתא (האורלון או אמיתי) ומקלות סבא שלוש מכל אחד עם כיתוב דור שלשי

• הוסף לסימניות
יש לי ברכה מדהימה אם את רוצה תשלחי לי באישי

• הוסף לסימניות
להורי נתנו מתנה בובת חרסינה ועשו לה משקפיים ומקל סבא ביד וכיסוי לראש שנראה כמו סבתא וצרפו ברכה מצחיקה על סבא וסבתא של פעם לעומת היום.
ממש מתוק.

יש לי את הברכה אם את רוצה באישי.

קבצים מצורפים

• מתנה,,,, (2).jpg
    KB 802.5 · צפיות: 105

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה