- הוסף לסימניות
אתמול הוא בכה, יענקי.
הבנתי אותו, ובאמת כאבתי ביחד איתו. לא פשוט, לא פשוט בכלל להיפרד כך מסבתא בחטף, כמעט בלי שום הכנה מראש. פתאום לעמוד מול הריק, החסר, האין הזה. כאב האובדן.
אתמול היא עוד היתה כאן, והיום- היא כבר לא. וזה כואב ועצוב כל כך.
והוא בכה, בכי עמוק וכאוב, מתכנס לעצמו, דוקרני.
בסך הכל זה טבעי. הוא היה קשור במיוחד לסבתא, היה מבלה בחברתה שעות, כך שמעתי.
כולם היו רואים כיצד היא היתה נתמכת בידיו והוא היה עוזר לה באופן מעורר השתאות, לא נלאה שוב ושוב לחזור על אותן פעולות. הכל, כדי שיוכל לעזור לסבתא להתקדם, צעד אחר צעד. תמיד היה מתעניין בחיוך ובסבלנות: "אז מה סבתא עושה עכשיו?"
ועכשיו היא נעלמה לו, סבתא שלו, ונראה שהוא לא מעכל.
קשה לי היה לראותו בצערו העמוק.
אני יודע שהסבתא שלו היתה פעילה במיוחד. אתם יודעים, יש סבתא- ויש סבתא. וסבתא של יענקי היתה ה---סבתא.
האמת שהיא היתה פעילה עד הרגע האחרון ממש, פועלת, מתקדמת, מתכננת. עד הרגע האחרון היא עוד עבדה במרץ. ופתאום- נעלמה לו כך, לגמרי פתאום.
זה היה באמצע השיעור, כשיענקי נזכר פתאום בסבתא שוב. ואז, הוא הוציא אותה מהתיק, ומאז הוא לא ראה אותה יותר.
וזה באמת עצוב לו, כי היא היתה הסבתא המקורית. זו שמוכרים בעשר שקל.
הבנתי אותו, ובאמת כאבתי ביחד איתו. לא פשוט, לא פשוט בכלל להיפרד כך מסבתא בחטף, כמעט בלי שום הכנה מראש. פתאום לעמוד מול הריק, החסר, האין הזה. כאב האובדן.
אתמול היא עוד היתה כאן, והיום- היא כבר לא. וזה כואב ועצוב כל כך.
והוא בכה, בכי עמוק וכאוב, מתכנס לעצמו, דוקרני.
בסך הכל זה טבעי. הוא היה קשור במיוחד לסבתא, היה מבלה בחברתה שעות, כך שמעתי.
כולם היו רואים כיצד היא היתה נתמכת בידיו והוא היה עוזר לה באופן מעורר השתאות, לא נלאה שוב ושוב לחזור על אותן פעולות. הכל, כדי שיוכל לעזור לסבתא להתקדם, צעד אחר צעד. תמיד היה מתעניין בחיוך ובסבלנות: "אז מה סבתא עושה עכשיו?"
ועכשיו היא נעלמה לו, סבתא שלו, ונראה שהוא לא מעכל.
קשה לי היה לראותו בצערו העמוק.
אני יודע שהסבתא שלו היתה פעילה במיוחד. אתם יודעים, יש סבתא- ויש סבתא. וסבתא של יענקי היתה ה---סבתא.
האמת שהיא היתה פעילה עד הרגע האחרון ממש, פועלת, מתקדמת, מתכננת. עד הרגע האחרון היא עוד עבדה במרץ. ופתאום- נעלמה לו כך, לגמרי פתאום.
זה היה באמצע השיעור, כשיענקי נזכר פתאום בסבתא שוב. ואז, הוא הוציא אותה מהתיק, ומאז הוא לא ראה אותה יותר.
וזה באמת עצוב לו, כי היא היתה הסבתא המקורית. זו שמוכרים בעשר שקל.
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים