- הוסף לסימניות
ולהבין....גם ללמוד דף גמרא מועיל להנ"ל.
ולהבין....גם ללמוד דף גמרא מועיל להנ"ל.
השבוע זה פרשת ואתחנן משה רבינו רצה להיכנס לארץ ישראל והתפלל כמנין "ואתחנן" 515 אמר לו השם יתברך אם הייתה מתפלל רק עוד תפילה אחת הייתה נכנס לארץ כך מובא בספרים הקדושים מכאן רואים כל תפילה נכנס למאגר ואין להתיאש ובלבד שיכון לבו לשמים.תפילה ועוד הפעם תפילה לקדוש ברוך הוא והוא יעזור
מאחלת לכל הרוקים והרוקות זווג טוב וןמהיר אמן..
עשיתי את זה.יש את הסגולה של ר אלימלך בידרמן,
לסיים שני ספרי תהילים בלילה הראשון של ראש השנה,
היא סגולה קשה, אבל לא מכירה מישהו שעשה את הסגולה הזאת ולא נושע!!
הוא סיפר בשנה שעברה על בחורה בת 40, שעשתה את הסגולה הזאת והתארסה בסוף אלול בשנה שאחרי!!
כ"כ נכון.מאד בזמןהשבוע זה פרשת ואתחנן משה רבינו רצה להיכנס לארץ ישראל והתפלל כמנין "ואתחנן" 515 אמר לו השם יתברך אם הייתה מתפלל רק עוד תפילה אחת הייתה נכנס לארץ כך מובא בספרים הקדושים מכאן רואים כל תפילה נכנס למאגר ואין להתיאש ובלבד שיכון לבו לשמים.
בעזרת השם עם אמונה יכול הכול לקרוא להתפלל ועוד פעם להתפללעשיתי את זה.
סיימתי 2 ספרי תהילים בערב ר"ה ועוד שתי ספרי תהילים במהלך ר"ה=סה"כ 4.
בעז"ה עדיין לא הגיע אלול מאמינה שאני התארס עד אז, בל"נ יעדכן כאן
עד כמה שידוע לי הבן אדם עצמו צריך לעשות את זה...נעים להכיר...
ניסיתי 3 שנים ברציפות, עדיין מחכים לישועות...
(עשיתי את זה הסגולה בשביל מישהו אחר, אולי הסגולה הזאת "עובדת" רק כשעושים אותה לעצמך?)
אני כן מכירהלסיים שני ספרי תהילים בלילה הראשון של ראש השנה,
אצלי רק 40 יום בכותל עבדאני מכירה סגולה אחד שעובדת במאה אחוז.
מי שרוצה שהקפה שלו יתקרר, שיגיד פרק קי"ט בתהילים.
זה תמיד עובד. מנסיון.
מכיר כמה וכמהיש את הסגולה של ר אלימלך בידרמן,
לסיים שני ספרי תהילים בלילה הראשון של ראש השנה,
כתבתי ללמוד, היינו להביןולהבין....
לקח 40 יום כדי לקרר כוס תה? איפה היית?אצלי רק 40 יום בכותל עבד
רעיון הוא ,שגם לאבא איין ביית ועם עשיתם דבר בישולו הבית שלו יעשה גם הוא בשבלכםבלת"ק
מה שאישית עזר לי וניסיתי באמת הכלללל הכללל
האמה על אמה בבית הורי לא היתה ממש מלכתחילה- זה היה בקיר חיצוני בתוך המרפסת
אבא שלי קרא שמומלץ להתחזק בזה וזה סגולה לזיווג
אז הוא סימן לי אמה על אמה ביקר הכניסה הראשי מול דלת הבית
עמדתי כמה שעות טובות על הסולם עם שפכטל לקלף את הכל
יום למחרת היתה לי פגישה בבית אז מיהרתי ממש לסיים את זה שלא ייראה חסר...
זו היתה הפגישה בה אחרי כל הפגושים זכיתי לפגוש את בעלי![]()
מסכימהלכל מתנגדי הסגולות למיניהם
יש אנשים
שלפעמים סגולה נותנת להם השראה להתפלל יותר חזק..
תודה שכתבת בהיר כ"כ את ה שרציתי לכתוב ולא מצאתי מילים.השם רוצה את הקרבה, הכניעה, ההרפיה והלב
ואני מכירה 2 שנושעו, אחד התארס בערב ר"ח בפעם השניה, והשני בר"ח השלישישמעתי ליסוע כל ערב ר"ח במשך 3 פעמים לקבר של האמורא
רבי אבידמי דמן שקבור בחיפה.
שמעתי כמה בנות שעשו כל אחת בנפרד ובפעם השלישית הגיעו כבר להודות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים