דרוש מידע סגולה למציאת אבידה

• הוסף לסימניות
אבד לי משהו חשוב מאוד בתוך הבית, בינתיים חיפשתי ולא מצאתי , מישהי יודע אולי על סגולה למציאת אבידה?

• הוסף לסימניות
אמר רבי בנימין הכל בחזקת סומין עד שבא הקב"ה ופוקח את עיניהם שנאמר ויפקח וכו' לומר ג' פעמים

• הוסף לסימניות
הנוסח הוא כך:
אמר רבי בנימין הכל בחזקת סומין עד שהקדוש ברוך הוא מאיר את עיניהם, מן הכא ויפקח אלוקים את עיניה, ותלך ותמלא החמת

• הוסף לסימניות
לספר את הסיפור על ר' נחום מהורדנקא ומציאת קופסת האתרוג.
בדוק ומנוסה.
ויש כמובן את האישה שמוצאת אבדות(תשאלי קודם האם מותר)

• הוסף לסימניות
אישה שלא ברור מהיכן כוחותיה אבל היא יודעת ל"ראות" היכן נמצאים חפצים אבודים.
האמת ניסינו אותה כמה פעמים כשנאבדו לנו דברים ממש יקרים והיא פשוט אמרה לנו היכן הם נמצאים. "במיטה שבחדר ילדים שלכם בצד שמאל יש חור קטן, שלא רואים מבחוץ ורק יד של ילד קטן תכנס לשם, שם נמצאת השרשת שלכם"... (וכך היה)
שמה הוא שולה וממה שידוע לי היא כבר לא עושה את זה כמה שנים יותר עקב הטרדות טלפוניות.

• הוסף לסימניות
יש יהודי בנתניה שמתקשרים אליו ואח"כ מוצאים.
לא יודעת פרטים, בטח יהיה פה מי שידע.

• הוסף לסימניות
סגולה מהסבתות
להפוך כוס. ולהגיד אמר רבי בינימין.....
(לי זה עזר המון פעמים)

• הוסף לסימניות
לתת צדקה לכבוד נשמת רבי מאיר בעל הנס ולעילוי נשמת רבי עקיבא בער מאמסטרדם
לי ידוע
שמבטיחים להדליק נרות לע"נ ר' עקיבא בר מאמסטרדם
בדוק ומנוסה!

• הוסף לסימניות
בסד
כמה הוא גובה האיש מנתניה עבור נסיון למציאת האבדה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה