- הוסף לסימניות
מאומה לאבסד
כמה הוא גובה האיש מנתניה עבור נסיון למציאת האבדה?
מבקש שם ושם האם, עיר, מה אתם מחפשים, ו"חפש מחדש"
מאומה לאבסד
יש ענין לא לומר חצי פסוק ולכן יש לסיים את כל הפסוק ותלך ותמלא וכו' ותשק את הנערהנוסח: ...עד שבא הקב"ה...מן הכא ויפקח אלקים את עיניה.
עד כאן.
'ותלך ותמלא את החמת' הוא המשך המדרש בקטע הבא. תעיינו בפנים.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.
אדוני הנכבד:יש ענין לא לומר חצי פסוק ולכן יש לסיים את כל הפסוק ותלך ותמלא וכו' ותשק את הנער
כלוםבסד
א. אכן שמתי לב לזאת אך לא טרחתי לשנות לאיסור. התנצלותי.אדוני הנכבד:
א'. להמנע מלומר פסוק שאינו שלם אינו 'ענין', אלא 'איסור' עם הגדרות ברורות. תברר עם ת"ח מוסמך.
ב'. כשאתה לומד והגמ' מצטטת חלקי פסוק, מיד אתה פונה ל'תורה אור השלם' ואומר את הפסוק בשלמותו?
ג'. גם מה שקודמי ואתה ציטטתם אינו הפסוק בשלמותו.
ד'. דא"ג, היות ומדובר בפסוק ולא בציטטה מספר אחר, י"ל וגו' ולא וכו'.
הוא לא יודע ולא אומר איפה.מי זה האיש הזה?
לפי מה הוא יודע?
פשוט מתקשרים והוא אומר?
הוא לא יודע ולא אומר איפה.
הבנתי שהוא עושה סגולה מסוימת, והמאבד מוצא לבד.
התקשרתי אליו והוא אמר לי לחפש במקום באחרון שראיתי אותו. מאז שהאבדה הפכנו את הבית בניקיונות לפסח ולא מצאנו. אם אני מוצאת אני מעלה לפורום- ואם כן הבנאדם הזה בדרגת מלאך או נביא.מס' שיש לי כרגע בנייד:
0522590000
מקווה שזה אכן זה.
התקשרתי והוא אמר לי"לחפש שוב" מה זה אומר???מאומה לא
מבקש שם ושם האם, עיר, מה אתם מחפשים, ו"חפש מחדש"
מצאתם ?אם אני מוצאת אני מעלה לפורום
אני נזכרת שלא עדכנתי:התקשרתי והוא אמר לי"לחפש שוב" מה זה אומר???
הנוסח הוא אמר ר' בינימין הכל בחזקת סומין עד שיבא הקב"ה ויפקח את עיניהם שנאמר ויפקח אלוקים את עינינ ותרא באר מיים: זה הנוסח באופן אישי נעזרתי בזה וזכורה לי פעם אחת שירדתי עם אאבי זצ"ל ממונית ברח' גבעת שאול בירושלים ולאחר שחצינו את הכביש נעלםלו ארנק אמרתי את הנוסח הנ"ל והתקדמתי יחד אתו לכיוון המקום בו ירדנו מהמונית לפני שחצינו את הכיש קרא מישהו לעברינו נאבד לכם ארנק?
נאבד לי משהו חשובאני נזכרת שלא עדכנתי:
אז שתדעו שזה היה חסר סיכוי אבל---
אחרי שהדלקתי נר לרבי מאיר בעל הנס זי"ע ותרמתי 18 ש"ח לצדקה
והתקשרתי לאיש שמוצא אבדות שאמר לי לחפש שוב במקום שחיפשתי ו-----
מ צ א ת י ! ! ! ב"ה, בזכות ר' מאיר בעל הנס
לא מאמינהיש גם סגולה לתת 10 אגורות(לא יותר)
לזכות ר' צדוק הכהן מפרנקפוטר שיעזור לי למצוא את האבידה
וזה עוזר!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים