סגולה לשלום בית

• הוסף לסימניות
איך הגעתם לרבי מחב"ד?

זה סיפור על הסטייפלר.

• הוסף לסימניות
זה סיפור יהודי ישן נושן, שסבא שלי ז"ל היה מספר. המקור בטח היה עוד לפני מלחמת העולם השניה.

• הוסף לסימניות
בקיצור, תמונת אילוסטרציה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעצם זה שהבעל מקפל את הטלית ולא משאיר לי אותה זרוקה בסלון על הספה- זו עצם הסגולה לשלום בית...

כמו הסגולה הידועה לקרר כוס תה: לומר את פרק קי"ט בתהילים.........

• הוסף לסימניות
הסיפור מובא בשם האדמו"ר ר' איצקל מפשוורסק זצוק"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1308155:
איך הגעתם לרבי מחב"ד?

זה סיפור על הסטייפלר.
מזכיר סיפור אחר:
מנהל בתלמוד תורה ליטאי נותן הוראה לכל המלמדים, מהיום חייבים כל יום שישי לספר סיפור על גדולי ישראל ! אחד המלמדים מתקומם, אבל אני לא יודע סיפורים על גדולי ליטא ! אומר לו המנהל כל סיפור שאתה יודע 'תלביש' על אחד מגדולי ליטא, מה זה משנה ? לדוג' הגאון מוילנא עשה קפיצת הדרך עם אלכס העגלון (סיפור אופייני על הבעש"ט) וכך הלאה ...
בשבת הבן של המנהל סיפר את הסיפור שהמלמד סיפר השבוע, פעם יהודי בא להרב שך לבקש ברכה, והיה זה ביום ראשון בעת חלוקת הדולרים
:D:D:D

• הוסף לסימניות
כנראה שכל הסיפור היה היכי תימצא לכתוב ''הרבי שליט''א"!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1308373:
כנראה שכל הסיפור היה היכי תימצא לכתוב ''הרבי שליט''א"!!!!!

כף זכות!! צדיקים במיתתם קרואים חייים.. ולענייננו יש הכותבים זיע"א ויש הכותבים זצוק"ל וזה לא סותר את הדברים הנ"ל

• הוסף לסימניות
אגב, סגולה של קיפול הטלית הראה לי מישהו לפני שנים במגן אברהם און בט"ז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

למנוי "וחי בהם" שפירסם אשכול ב16/9/24 ובו בקשה לסגולה לזש"ק עם מקורות:
לכל מי שעשה סגולה והוא נפקד בזש"ק או שהוא יודע ומכיר מישהו שעשה סגולה ונפקד אשמח מאוד שיכתבו את הסגולה פה ואם אפשר גם מקור לזה (אני מבקש לא לכתוב סגולות ששמעתם מסיפורי סבתא או בעלון כלשהו..................)
תודה רבה ובברכת שנשמע ונתבשר בשורות טובות ישועות ונחמות ושנזכה לכתיבה וחתימה טובה אמן
[עד כאן ההודעה]

נבקש לשתף בשם משפחות רבות
הסגולה של אמירת הפטרת חנה [הפטרת היום הראשון של ר"ה] אחרי הדלקת נרות שבת וחג, כמובא בקיצור שולחן ערוך סימן עה סעיף ב
סגולה זו עובדת טוב
אבל מעל הכל האמונה העיקביות והתפילות שהסגולה תעבוד טוב
חלקינו נושענו אחרי אמירה של יותר משנה אבל הסבלנות עשתה את שלה.
יש עוד סגולה מבעל הפני מנחם מגור זי"ע [בעיקר לבעלים - כי יש נשים שקשה להן הכוונה] בתפילות מוסף בר"ה ויו"כ לכוין במילים "כמה יעברון" לכוין באות ב עם ניקוד מלשון עיבור.

ובס"ד שיזכו כל המצפים להחזיק ביד את הישועות

כוח"ט

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה