כללי סגולה נגד עכברים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את התמונה של ר' ישיעלה מקרסטירר
וכל הקבצים נכחדו בפרוג-
אם מישהו יוכל להעלות לי- יעזור לי מאוד

תודה- קצת דחוף

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהיה פעם בפרוג

קבצים מצורפים

• רבי ישעיה קרסטירער.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 135
  • הוסף לסימניות
:)אל תעלו את התמונה על מסך המחשב!! זה עלול לעשות לכם בעיות עם העכבר!
-ראו הוזהרתם.

• הוסף לסימניות
תמונה קצת יותר ברורה

קבצים מצורפים

• רבי ישעיה מקסטירר.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
דרך אגב

התמונה הנ"ל + רעל/מלכודת עכברים/מגש/דבק
ביחד זה עובד מעולה
מנסיון

• הוסף לסימניות
כמה שאתה צודק

• הוסף לסימניות
אחרי הטראומה הנוראה שעברנו. עכבר.. בר.. בר.. הדבר היחיד שעזר:תמונת ר' ישעיה קסטירר" במלכודת הדביקה נלכדו זוג מקקים ותו לא. (לפחות לא חבל על הכסף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;460372:
אחרי הטראומה הנוראה שעברנו. עכבר.. בר.. בר.. הדבר היחיד שעזר:תמונת ר' ישעיה קסטירר" במלכודת הדביקה נלכדו זוג מקקים ותו לא. (לפחות לא חבל על הכסף)
גם אצלנו, ואילו היה לי פנאי הייתי יכולה להכביר בתיאורים משעשעים איך רדפנו אחרי העכבר (ואולי היו שם שניים) חמושים במטאטאים ובמגבים, לאחר שפיזרנו את כל סוגי המלכודות הקיימות (אפילו קפיץ עם גבינה צהובה!), וכל המתרסים שהקמנו לא הועילו וכל הפיתויים לא השפיעו כי הוא זה, עד שהשגנו את תמונת הצדיק ר' ישעיה'לה קרסטירר, ועדיין לא היינו בטוחים שהעכבר נעלם עד ששמענו את הצווחות מבית השכנים... (כן, גם הם באו אלינו אחר כך וביקשו את התמונה...)

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה